@chefdejoaca,te scuz,eu m-am prezentat in sectiunea "nume numeroase".Pe mine toti cunoscutii inclusiv mama,tata,fratemeu ma striga Gyovany,chiar si directorul de la firma de multe ori a scris pe facturi la delegat Gyovany

.
Dar pentru ca nu ai citit sectiunea nume numeroase,pentru tine ma prezint si aici,prenumele meu este Florin si Cristian iar tu esti???...chefdejoaca

stiu...
$1 scrie:$2inule,nu mai fi suparat

.Cand nici nu te gandesti tu,va aparea si fata care sa te merite

.Pana atunci fruntea sus si mergi inainte.

Sarutmana
nashe 
,multumesc pentru cuvintele frumoase mai aveam un pic si imi dadeau lacrimi

e un fericit
nashul ca te are langa el,as vrea si eu sa imi fac o familie si sa fie armonia si bucuria care e in familia dumneavoastra si vorba emisiunii in fata dumneavoastra -jos palaria-

.Pana anul trecut nu prea vream sa ma gandesc macar sa ma insor,mi-a placut sa imi traiesc viata ca sunt tanar,dar acum ca deja am facut 31 de ani vreau sa imi fac o familie si bineanteles un copil,de fapt doi(mi-ar placea sa am o fetita dar si un baietel),cu toate ca nu am o casa a mea si locuiesc cu parintii asta nu ma sperie ca nu pot sa intretin o familie atata timp cat pot lucra in aproape toate meseriile si imi place sa muncesc si nu ma dau inapoi niciodata,si cand am avut crizele de dureri cu spatele medicul a vrut sa imi dea concediu medical si a zis sa stau acasa cateva zile eu nu am vrut si m-am dus la munca ca nu pot sta acasa fara sa lucrez.