Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

caut EXPERT in LINUX !!! URGENT !!!

23 Dec 2009, 03:26

asa cum am scris si in titlu caut un expert in linux care se pricepe sa faca reclama in LINUX !!!
treaba este extrem de urgenta
daca este cineva care se afla in apropiere de bacau ma deplasez personal sa imi expliciteze ce si cum
ofer spaga interesanta .posibil 1000 usd functie de rezultat
vin sarbatorile !!! care este dibaci si are nevoie de cash contact me
xluckylovex pe YM
0728936622 LUCIAN
sau MP
bafta

Re: caut EXPERT in LINUX !!! URGENT !!!

23 Dec 2009, 10:55

Care e legatura dintre reclama si Linux.. de ce ar trebui sa stie Linux ca sa faca o reclama ?
In functie de cum vrei sa fie reclama se alege un program de editare imagini / video / flash.. etc si se face reclama.
Ca tu vrei ca fisierul rezultat, ce contine reclama sa se afle apoi pe un PC cu linux pe el e altceva.

23 Dec 2009, 11:13

...inclin sa cred ca noname nu are suficiente informatii despre job :)

Detalii...ca maine sunt in Bacau :P

23 Dec 2009, 16:28

deci ma intereseaza sa fac reclama cu boti pe anumite situri dar din cate am auzit tre ca omu care se pricepe tre sa intre in spatele sitului
un fel de reclama cu japca pe un anumit site

23 Dec 2009, 17:18

asa ceva este pedepsit ''penal''nu stiu pe cineva (scuza-mi expresia) sanatos, care sa faca asta

23 Dec 2009, 18:20

Eu zic ca daca tot dai un ban, macar intra la guvern/politie/justitie... Stai si tu in fata, nu? =))

23 Dec 2009, 18:27

$1 scrie:$2eci ma intereseaza sa fac reclama cu boti pe anumite situri dar din cate am auzit tre ca omu care se pricepe tre sa intre in spatele sitului
un fel de reclama cu japca pe un anumit site

Încearcă www.google.com. Are cei mai buni boţi ;)

23 Dec 2009, 18:46

$1 scrie:$2sa ceva este pedepsit ''penal''nu stiu pe cineva (scuza-mi expresia) sanatos, care sa faca asta

ti se pare ca eu nu as fi sanatos?
am nevoie de un om care se pricepe sa mi arate cum se face nu sa mi faca el care sa si ia banu si sa fie sanatos :-/

23 Dec 2009, 20:22

=)) =)) =))
Adica ai impresia ca este un tipar dupa care se face totul?
In cazul asta iti contrazici serios afirmatia cu sanatatea... :D

23 Dec 2009, 22:16

Nu este viabil ce vrei tu.
Si daca vei reusi sa spargi un site sau 2 ... iti montezi reclamele acolo ... in scurt timp admini respectivi vor lua masuri si vor inlatura reclama respeciva si cel mai probabil si bresa prin care te infiltrezi tu.
Asa ca sugerez sa folosesti banii respectivi sa cumperi spatiu publicitar de diverse siteuri. De curios ... la ce vrei sa faci reclama?

23 Dec 2009, 22:58

Anuntul tau seamana foarte mult cu asta:
caut doctor ca sa ma invete sa vindec oameni. :D

24 Dec 2009, 00:34

$1 scrie:$2u este viabil ce vrei tu.
Si daca vei reusi sa spargi un site sau 2 ... iti montezi reclamele acolo ... in scurt timp admini respectivi vor lua masuri si vor inlatura reclama respeciva si cel mai probabil si bresa prin care te infiltrezi tu.
Asa ca sugerez sa folosesti banii respectivi sa cumperi spatiu publicitar de diverse siteuri. De curios ... la ce vrei sa faci reclama?

reclama pe care o fac eu acum cu un program special este ok . ma dau adminii de acolo jos cand ma prind iar eu ma pun la loc.problema este alta si anume ca in linux se poate face reclama care acopera o arie mult mai mare intr un timp relativ mult mai scurt
de asta ma intereseaza reclama in linux
traba cu spatiul publicitar in google sau alte situri am facut o demult dar nu ma incanta
eu vreau sa fac reclama f multa fata de ce fac acum si in timp f scurt. nu stiu daca m am facut inteles dar nici nu am timp sa explic prea multe.
CERT ESTE CA AM NEVOIE DE UN OM EXPERT IN LINUX SI ATAT

24 Dec 2009, 10:15

$1 scrie:$2u este viabil ce vrei tu.
vor inlatura reclama respeciva si cel mai probabil si bresa prin care te infiltrezi tu.
Cand te dau admini jos probabil nu vei mai putea intra inapoi.
+ cum au zis si colegii .... RECLAMA NU SE FACE IN LINUX. Tie cum iti suna? Vreau sa fac reclama in Windows?
Sa nu o iei in nume de rau dar cred ca nu intelegi fenomenul si prin urmare nici exact ce vrei sa faci.

29 Dec 2009, 17:12

caut un expert in spargeri de bancomate

29 Dec 2009, 17:36

Pai nu ai specificat pe ce. Pe Linux, Windows, Solaris, HP UX, OSX!? :)

29 Dec 2009, 17:41

In Linux.....ca sa nu fiu off-topic =))
Subiect închis