de GeorgeFord » 20 Aug 2010, 20:31
Am avut probleme serioase cu motanelul Mitu care a vrut sa se faca cascador: curaj are, minte n-are deci poate fi cascador, zis si facut! Pe 7.08. la 4 dimineata i-am dat drumul in balcon, nu bpoate iesi singur dar poate sa intre singur in casa (stie sa deschida usa, chederul de la tamplaria pvc poate fi martor!), la ora 6.15 Mitu-nicaieri. L-am cautat peste tot, inclusiv in biblioteca si in masina de spalat, nimic. Concluzia: Mitu ni a intrat in casa, a sarit de la etajul 3. Fuga jos ( cu nevasta, fata trebuia sa plece intr-o excursie) l-am cautat pe langa bloc, nu l-am gasit . Am repetat cautarea , pe la 11.00 iar ( a 3-a oara am inconjurat blocul), am cautat si pe la blocurile vecine-nimic. La pranz din nou am cautat, l-am strigat. nimic. Deja am pus deoparte tavita, ma gandeam cui sa donez mancarea... In sfarsit, ne-am vazut de alte treburi, incercand sa uitam. Pe la ora 17 am plecat sa cumpar cate ceva, stiti ce caldura era atunci... ma suna pe la 18.30 sotia, i-a venit o prietena si impreuna l-au cautat si l-au gasit langa bloc, nu sub balconul nostru, totusi intr-un loc pe unde trecusem de cel putin 3 ori. Blocul e inconjurat de cativa metri de "spatiu verde", de fapt niste balarii si de un gard viu. Mitu zacea intins pe pamantul uscat, nu scotea un sunet. Am venit in viteza acasa, fuga la doctor (sambata seara), radiografie, dubla fractura la "mana " dreapta, programare pentru duminica la operatie. Duminica Mitu -operat, tija in labuta, atela, etc, injectii in urmatoarele 5 zile, schimbare pansament.... La ultima vizita-luni 15.08, i s-au scos firele de la operatie dar aparuse o rana noua, se pare ca tija perforase, creease o noua rana. Tratament cu un unguent cu antibiotic, luni 23.08 se va hotari ce urmeaza. A suferit destul, de ieri se pare ca si-a mai revenit din soc, nu mai sta tot timpul ascuns. Atasez niste poze cu motanelul nostru dupa eveniment.
- Fişiere ataşate
-

-

-

Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"