$1 scrie:$2i-ai dat tu informatiile

)))daca te uiti cu atentie la primul link, o sa constati ca cei de la philips ofera BECURI, nu KITURI. Kitul din linkul al doilea nu stiu ce e, si nici nu ma intereseaza, dar cert este ca daca citesti cu atentie o sa vezi ca este un bun exemplu pentu ce am scris eu mai sus. Uite ce declara baietii: "The car manufacturers choose Philips for their HID components, so do we because there is no better". Adica au componente philips, dar nu sunt facute de ei:)) Daca vrei, poti sa gasesti si Siemens si Bosch :p Sper ca stii ca in afara republicii bananiere romania aceste kituri sunt oarecum ilegale, da?
OK, uite un link pentru tine (daca nu vrei sa te obosesti sa cauti, sa stii ca scrie aici, trebuie doar sa dai un click). Stiu ca e foarte usor de contrazis bazandu-te doar pe experienta anterioara, insa e foarte greu sa admiti ca ai gresit, chiar si in fata unor argumente zdrobitoare. Citatul de mai sus l-ai interpretat dezolant de ingust si arata cat de putin ai inteles.
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=enKit-ul nu este facut de Philips, insa producatorul acesta este recomandat de Philips in pagina oficiala, iar lampile sunt din fabrica Aachen, Germania. Costa de la 532$ in sus.
"Our lamps start their life as Standard Philips D2 lamps made on the discharge production line in Aachen, Germany. These are the same lamps as supplied to the worlds car manufacturers for Original Equipment fit. They are specified as 4100K colour temperature , 3500 lumen UV Cut Quartz glass. We rebase the lamps and the primary components are optically positioned for halogen retrofit application by laser."
P.S. Nici nu stiu de ce ma mai chinui sa-ti raspund si nu pot sa nu observ doza de ironie si de superioritate de "veteran" emanata. Ma asteptam la un asemenea raspuns din partea cuiva din acest forum. Mi se confirma inca odata inutilitatea majoritatii "discutiilor" purtate pe acest forum. Cineva pune o intrebare, normal, pentru ca nu cunoaste si altii isi dau in petec sa-i arate aceluia cat e el de fraier si de necunoscator, cand, in realitate lucrurile stau de obicei invers !
Foarte urat si mare pacat !