Re: New Fiesta Sport
Scuze, vroiam sa zic sa NU fiu printre ei.$1 scrie:$2per sa fiu printre ei.
-

razvann - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo Mk4, 2.0 tdci
Moderator: Cornel001
de razvann » 02 Ian 2010, 17:49
Scuze, vroiam sa zic sa NU fiu printre ei.$1 scrie:$2per sa fiu printre ei.
de Sufletzel » 02 Ian 2010, 18:44

de alexandrusavu » 02 Ian 2010, 22:26

de razvann » 03 Ian 2010, 00:20
de New Fiesta Sport » 03 Ian 2010, 20:14
; dupa cum scriam si in deschiderea acestui topic mi-a placut modelul de cand a fost lansat la nu stiu ce salon auto cu cateva luni bune inainte de a fi comercializat ; de atunci mi-am dorit-o si am muncit pt ea ; am fost suficient de capos cat sa tin mortis sa o am exact asa cum am vrut eu ; am asteptat pt asta mai bine de 4 luni, dar bucuria ce a urmat a facut ca tot acest efort sa merite ; poate chiar din acest motiv a si fost mai mare ; faptul ca este o masina apreciata de atatea persoane si care a castigat atatea premii nu face decat sa-mi confirme ca nu m-am inselat, desi pentru mine asta chiar nu este atat de important ; acest model a primit multe mesaje de apreciere si sunt multe persoane care sunt incantate de new fiesta ; iti dai seama ca eu care o vad si o conduc in fiecare zi nu pot fi altfel decat f fericit, lucru care se vede cred si din felul in care scriu despre ea
de shalimar189 » 03 Ian 2010, 22:27
....chiar si domnului alexandrusavu....cu dedicatie Parazitii-Jos Cenzura...
sper sa nu iei foc.
de alexandrusavu » 03 Ian 2010, 22:39

de Alex_82 » 11 Ian 2010, 11:44
de shalimar189 » 12 Ian 2010, 18:35
de CristianIP » 12 Ian 2010, 20:30

de New Fiesta Sport » 14 Ian 2010, 19:36
; pai cum sa nu fim incantati amandoi de masinile noastre ; adica se opresc altii sa se uite la ele si incep sa te intrebe ce si cum si sa zica ce frumoasa e ; ar fi tare noi sa zicem: nuuuu, e un jaf, o porcarie, maine o bag intru-un pom, asa de mult o urasc
$1 scrie:$2m postat aici pt. ca am vazut multa incordare pt. nimic.
Oricum la viteza aia eram cu un picior in groapa ca sa zic asa.
$1 scrie:$2NFS: aia nu e viteza pentru masina asta si in nici un caz viteza pentru drumurile si circulatia din Romania.

de shalimar189 » 14 Ian 2010, 21:01
de New Fiesta Sport » 16 Feb 2010, 19:44
; ma rog, portiunile alea pline de gropi am mers incet, desi nu prea erau localitati mergeam cam cu 50-60 km/h ca sa nu-i pun pe pasageri in cap cu franele ; viteza medie aprox 120 afara si 80 in sate ; am facut 7 ore la ducere (pana in Lupeni) si 6,5 la intoarcere cu 2 opriri parca la fiecare ; nu am prins decat un radar, dar m-a lasat sa plec ; era pe undeva pe langa Alexandria parca si era pus dupa iesirea dintr-un sat fix dupa coama dealului ; la iesirea din sat era un indicator cu 40km/h, dar..... sa fim seriosi ; pe urma mi-am dat eu seama ca de fapt ei stateau cu camera acolo ca sa filmeze depasirile interzise pt ca era linie continua ; oricum, nu am ce zice, frumos din partea lor pt ca aveam in jur de 90
; ceata la ducere de iti bagai degetele in ochi (cam pana aproape de Craiova) si la intoarcere, dar mai putina ; ud pe jos, dar fara zapada sau polei ; consum mediu aratat de computer in jur de 6,6 ; real a fost cam cu 0,6 mai mult
; 2 incidente minore: intr-o benzinarie era o bordura mai inalta (pt mine toate sunt inalte
) si am atins putin spoilerul din fata ; numai ca e la partea lui inferioara putin vizibila si oricum nu sa luat decat stratul superficial de vopsea, nu se vede decat daca te apropii ; o sa vad in primavara daca e cazu sa o retusez, momentan sa treaca iarna
; al 2-lea a fost o pietricica aruncata de o masina, dar la viteza mica ; urma de abia daca se vede si e punctiforma cat varful unui ac de seringa sa zic asa ; am mai patit si la masina anterioara si nu s-a marit
de razvaldinho » 17 Feb 2010, 09:26
$1 scrie:$2pt schiuri am folosit un portbagaj magnetic ; mi s-a parut f ok, nimic de reporsat si destul de rapid si de usor de pus si dat jos ; la ducere tot vibra ceva la viteza, dar pana la urma m-am prins ca era de la o cordelina care intra pe usa in masina (sistem de siguranta in caz ca vor sa zboare magnetiii de pe masina)
...asa ca in concediul de iarna asta am preferat sa mergem in Austria cu o masina in plus in care sa bagam skiurile in spate decat sa ne riscam cu suporturile alea 

de Alex_82 » 17 Feb 2010, 16:58
si iti pastrezi si garantia de la FORD.Mi se pare ca au si un kit exterior pt. modelul tau de Fiesta.
de New Fiesta Sport » 17 Feb 2010, 23:51
$1 scrie:$2arca pe ele e scris 90km/h viteza maxima
desi nu cred ca mai au si sistemul ala de siguranta si am mers si cu 140 si a fost ok
; cat despre tuning exterior din pct meu de vedere nu e cazul si asa kit-ul sport cu care a venit atrage suficient de multe priviri si uneori nu pe cele pe care mi le doresc....... 
de shalimar189 » 19 Feb 2010, 19:41
de New Fiesta Sport » 20 Feb 2010, 17:39

de shalimar189 » 23 Feb 2010, 20:29
de Jerdea » 25 Feb 2010, 23:02
de New Fiesta Sport » 26 Feb 2010, 15:16
$1 scrie:$2rumul Taberei
de Jerdea » 26 Feb 2010, 20:23
de New Fiesta Sport » 27 Feb 2010, 01:29
, ca alt cuvant nu imi vine in minte: un stergator rupt, capota zgariata de la un capat la altul cu cheia sau ceva cui nu stiu si evident scuipatii de rigoare pe geamuri ; zgarietura era f adanca in unele portiuni trecuse de toate straturile ; era si ceva pe plafonul masinii, dar acolo nu stiu sincer daca era dinainte sau facusera tot nenorocitii aia ; am observat ulterior ca acolo era gardul intrerupt in fata spatiului verde si banuiesc ca isi facusera "poteca" oamenii pe acolo ; dar au mai trecut si altii cat am stat eu acolo si desi era stramt au avut loc ; insa cred ca am enervat un idiot care o fi zis "na ca daca ai bani de masina ca asta ai bani sa ti-o si repari" sau nu stiu ce a fost in capul lui/lor ; oricum niste oameni (animale mai degraba) fara creier si..... ce sa mai zic.....
; am rezolvat in vreo 15 min cu tot cu poze ; a fost super ok le-a dat pe amandoua pe revopsire desi plafonul era ceva foarte lejer ; stergatorul evident de schimbat si in plus mi-am mai trecut si prelungirea sport a spoilerului din fata (se vedea ca era zdrelit de ceva gen bordura dar nu a comentat nimic) ; pe urma m-am dus pe urmatoarea usa si am vorbit pentru service ; am dat peste un tip ok de la receptie caroserie ; i-am spus de la inceput ca sunt f stresat ca e masina noua si ca vreau sa iasa f bine ; am mai intrebat eu ce si cum si la sfarsit de program (mai aveam niste drumuri de facut) am dus masina
) azi m-am dus personal pana acolo sa vad cum a iesit ca imi spusese ca azi o vopseste ; tocmai era la uscat vopseaua si urma sa-i dea si stratul de lac ; am asteptat ca sa o vad gata sa stau si eu linistit in wknd ca a iesit bine ; pe la 4 jumate am putut sa intru sa o vad si din cate am putut vedea a iesit super ok
; Luni dupa-amiaza o sa fie gata cu totul si probabil pe Marti sa o ridic (sa le vina si acordul de plata sau ceva de genul de la Astra)
(glumesc evident, de parca ar conta asta atunci cand ti-o zgarie cu cheia)
; se pare ca avusese si el o mica „leziune” non-accident pe portbagaj ; frate ce oameni.....
de shalimar189 » 27 Feb 2010, 02:09
de Alex_82 » 04 Mar 2010, 22:14
.Asta nu va fii ultima zgarietura pt. ca traim in Bucale.
.Marti am lasat masina si astazi ma luat-o inapoi.
de New Fiesta Sport » 05 Mar 2010, 15:26

ca tot in service e, dar de o saptamana din vina asiguratorului
de New Fiesta Sport » 11 Mar 2010, 23:44
; dupa mai bine de juma de luna de nervi fierti ; nici nu stiu de unde sa incep cu povestea, nici nu stiu daca vreau sa-mi reamintesc ce mi s-a intamplat ; efectiv am un gust super amar dupa tot ce mi s-a intamplat......
; deci.... ca la nebuni ; nimeni din Astra nu te ajuta prin telefon, iti dau alte telefoane la care sa suni la care eventual nu raspunde nimeni ; a trebuit sa aflu unde face constatarea intr-o zi inspectorul de daune care a vazut masina, m-am dus pana acolo ca sa vorbesc personal cu el, ca altfel la telefon evident nu raspundea ; ca sa vedeti, ca ne mai trebuie niste avize, verificari, sa vedem pozele care au fost facute masinii cand ati facut asigurarea..... ; beeeyyyy, masina a fost NOUA, ce poze ???
Mai puteti ?
scuze pt acest post interminabil, dar trebuia scris ca sa inchei acest capitol, aceasta aventura ce nu o doresc nimanui ! sa auzim numai de bine
de FORDOR » 12 Mar 2010, 00:56
de Alen » 12 Mar 2010, 19:29

de joe06 » 14 Mar 2010, 11:37
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori