ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Apr 2007, 15:17
salutare constanteni!!!
in Duminica Pastelui o sa fac o plimbare fulger la malul marii cu mandrele mele: roshcata de Saarlouis si blonda de Titan
prima chestiune: iesiti sa bem o cafea, pe dupa-amiaza? va las pe voi sa alegeti locul
a doua chestiune: ce restaurante imi recomandati pt a lua pranzul?
merci
Adi
03 Apr 2007, 15:29
Acum depinde ce vrei sa mananci (specific ,....)
Cat despre intalnire as veni cu placere dar ca om insurat nu cred ca este posibil duminica , nasi , socrii ....
03 Apr 2007, 15:31
Bai adi, las-o si tu de 1 mai ca suntem si noi pe acolo. Acu tre sa plec la parinti, socri, etc.. Adica sunt prin Teleorman.
03 Apr 2007, 15:54
Scoica boss...niciun drum la Constanta fara Scoica sau OnPlonje
Astea le stiu si eu ca tot turistu care merge de 2 ori pe an la mare
Poate stiu colegii din CT ceva mai nou si mai deosebit.
03 Apr 2007, 15:56
scoica. Dupa parerea mea ramane in top
03 Apr 2007, 16:38
S-ar putea de 1 mai sa dau si eu o raita pe acolo... vroomm...
03 Apr 2007, 16:47
POI hai sa facem o intalnire de 1 mai la mare, la soare, .....
03 Apr 2007, 16:48
Scoica e, fara ofensa, murdar. La propriu. La bucatarie.
On Plonje e si mai murdar. Tot la propriu. In sala de mese, tacamurile, bucataria.
Sincer vorbind, singurele localuri cu adevarat curate din oras sunt McDonald's-urile!
Dar se poate manca foarte bine si fara griji majore la restaurantele Marco Polo.
Cafea baubila (dar nimic mai mult!) la Irish Pub. Bineinteles, ustura la buzunare!
Cu regret, nu pot onora propunerea de intalnire facuta, dat fiind faptul ca la momentul respectiv sper sa fiu cu bine la Brasov! Oricum, distractie faina!!!
03 Apr 2007, 16:57
Unde e domne Scoica aia ca am mai auzit vorbindu-se...
03 Apr 2007, 17:50
@aannyy: pai, poate vin in CT si de Pasti, si de 1 Mai ...
@officer & leontet: de scoica si onplonge stiam si io, dar din ce zice leontet, sunt shocat ... chiar nu ma asteptam la asa ceva; daca n-oi gasi ceva sa ne placa, om mere in vreo statiune sa mancam;
oricum, daca va mai vin si alte idei, va sunt recunoscator ... si va multumesc pt sugestiile de pana acum
daca chiar n-om gasi nimic, vin si io la usa la dmmoisi sa cerem o felie de drob si un pahar cu apa
03 Apr 2007, 19:29
si primesti palme!
suna bine 1 mai la CT, poate vine si zuzi
03 Apr 2007, 21:08
Da, de 1 mai voi fi si eu sigur in oras pt ca vad ca se nimereste a fi o zi de marti... Si nu cred ca va mai fi la fel de aglomerat ca de obicei, lumea se duce acum in Bulgaria pe litoral (alegere pe deplin justificata, zic eu)!
Si ca sa continui cu avertismentele, trebuie sa va atrag atentia ca restaurantul chinezesc (nu stiu cum se numeste) daca mai functioneaza o face fara autorizatie sanitara! Despre alimentatia publica din statiuni nu stiu nimic, deci n-am cu ce va speria!!!
03 Apr 2007, 21:18
repet intrebarea...
03 Apr 2007, 21:39
$1 scrie:$2epet intrebarea...
Cu aproximatie vis-a-vis de cladirea veche a Universitatii, pe Bd. Mamaia (fost Lenin). Nu e chiar la bulevard, ci pe una din stradutele perpendiculare pe el. Stand in fata intrarii pt masini a Universitatii, cu spatele la cladirea Universitatii, straduta cu pricina se deschide putin mai la stanga. Oricum, daca ajungi la Universitate absolut oricine iti arata cu degetul pe unde s-o iei ca sa ajungi la "La Scoica".
Nu te astepta insa la cine stie ce grozavie, e o fosta hala care a devenit initial restaurant gen cantina si care a fost ulterior upgradata la rangul de restaurant-pizzerie. Arata bine, dar stii vorba: "pe afara-i vopsit gardu' si-nauntru-i leopardu'", sau "naravul din fire n-are lecuire"...
Uita-te si aici:
http://www.lascoica.ro/ , au un asa-zis "tur virtual" cu ceva poze.
03 Apr 2007, 21:45
"A doua chestiune: ce restaurante imi recomandati pt a lua pranzul?"
Scapino
03 Apr 2007, 23:29
$1 scrie:$2quot;A doua chestiune: ce restaurante imi recomandati pt a lua pranzul?"
Scapino

dap, uitasem de asta ... nu e cel aranjat "marinareste"?
... si chiar nu vine nimeni la o intalnire fulger pret de o cafea ???
04 Apr 2007, 00:22
Ma rog, Scapino are inclinatii "estetice" marinaresti datorita populatiei de factura basesciana care-l frecventeaza. Tot din aceeasi cauza are si preturile cam piparate. Ce-i drept, pizza (si nu numai) de acolo se poate manca intr-adevar cu placere! Oricum, pt orientare Scapino este asezat cumva intre blocurile de pe partea stanga a Bd. Tomis, imediat dupa intrarea in oras dinspre Bucuresti, venind pe drumul vechi (cel ce trece prin Harsova). Dupa ce treci de vaporul lui Mazare, este pe aceeasi parte cu acesta, la vreo 100m spre oras (vezi ca vapoare a plasat Mazare la toate intrarile in oras - asta nu-i deci un semn ca esti la cea care te intereseaza!).
Cu intalnirea ti-am explicat: eu unul plec la Brasov pt vreo saptamana... Chiar daca traficul in CT este mai relaxat decat in Buc, soferii de aici sunt mult mai imprevizibili, asa ca "evadarea" din oras este la fel de necesara ca si bucurestenilor... Vino si tu de vineri seara si ne putem intalni atunci (eu o iau din loc sambata dis-de-dimineata, in speranta ca nu voi prinde valul de aglomeratie de pe DN1).
04 Apr 2007, 00:28
daca ma ajutati cu adresa exacta, il gaseste MIO imediat
04 Apr 2007, 07:35
$1 scrie:$2aannyy: pai, poate vin in CT si de Pasti, si de 1 Mai ...
@officer & leontet: de scoica si onplonge stiam si io, dar din ce zice leontet, sunt shocat ... chiar nu ma asteptam la asa ceva; daca n-oi gasi ceva sa ne placa, om mere in vreo statiune sa mancam;
oricum, daca va mai vin si alte idei, va sunt recunoscator ... si va multumesc pt sugestiile de pana acum
daca chiar n-om gasi nimic, vin si io la usa la dmmoisi sa cerem o felie de drob si un pahar cu apa

Daca sunt acasa (slabe sanse) este tot ok numai sa nu va asteptati la drob ca nu se mananca miel in casa de vre-o 3 ani insa se gasesc alte specialitati , daca sunt la socrii asta inseamna la Corbu deci acolo se poate discuta de un gratar , iar daca sunt la nasi atunci nu hotarasc eu nimic , sunt la mana lor , inca se negociaza zilele de pasti.
$1 scrie:$2i primesti palme!
suna bine 1 mai la CT, poate vine si zuzi
Mi-am facut chiar asa de buna impresie , barbat feroce sau ...???
Se mai poate incerca ca locatie si INTEGRA , putin mai piperat dar dupa parerea mea se merita , eu unul am fost placut impresionat , Este pe Str. Adamclisi prima locatie pe partea stanga cum intri de la piata nu stiu numarul dar strada are o lungime de vre-o 300 m si restaurantul este usor de gasit. Se poate seta pe gps intersectia Adamclisi si Soveja
04 Apr 2007, 07:56
@leontet danke....am auzit ca nu arata cine stie ce, insa si ca portiile sunt foaaaarte mari si mancarea buna.
04 Apr 2007, 09:33
dmmoisi, ai dubii cu privire la ceva?:) just ask, sa zic asa!
04 Apr 2007, 09:34
se mananca f bine la marco polo,la champs,el greco !!!
la champs si berea-i bere si e de vazut si cate-un meci!!!!
de pasti nu sunt in localitate,dar de 1 mai sper sa ne vedem cu placere!!!!
04 Apr 2007, 09:42
$1 scrie:$2mmoisi, ai dubii cu privire la ceva?:) just ask, sa zic asa!
Eu nu am nici un dubiu

, insa as dori sa stiu daca sunt luat drept o persoana cu anumite fixatii greu de induplecat

, nu de alta dar daca o sa imi anunt prezenta la vre-o intalnire o sa ma prezint singur

, ceilalti temandu-se sa ajunga la intalnire din cauza personalitatii mele
P.S.
Just a joke
Ultima oară modificat de
dmmoisi pe 04 Apr 2007, 09:47, modificat 1 dată în total.
04 Apr 2007, 09:45
no kiddin'!
o sa venim toti cu bullbaru', bre, sa ne ferim
04 Apr 2007, 09:51
Hai ca ne abatem prea mult de la subiect pe seama persoanei mele , ramane sa ne intalnim (cand este posibil)
04 Apr 2007, 13:02
$1 scrie:$2aca ma ajutati cu adresa exacta, il gaseste MIO imediat

Scapino - Bd. Tomis nr. 344 (adresa o am de pe net, asa ca nu ma injura daca ajungi cine stie unde - oricum, pare a fi corecta).
04 Apr 2007, 13:37
Restaurantul Scapino (cel care s-a deschis acum) se afla pe bulevardul Ferdinand (putin mai sus de intersectia cu bulevardul Tomis, in zona MIGA, langa plaja Modern)
04 Apr 2007, 14:18
merci baieti
@tipitip: ai cumva si adresele respectivelor localuri?
04 Apr 2007, 16:24
$1 scrie:$2erci baieti

@tipitip: ai cumva si adresele respectivelor localuri?
champs se poate manca si degusta orice berica,stil bar-restaurant ,este super-....langa teatrul fantazio,bdul. ferdinand.
marco polo, mai restaurant un pic , mancarea super, langa sala sporturilor.
el greco,restaurant , mancare super , langa fostul lic.economic.
recomandare:CHAMPS!!!
07 Apr 2007, 06:13
dragilor, va multumesc pentru sprijin si ajutor; intre timp a aparut o invitatie la Breaza, pe care trebuie sa o onorez
ramane sa ne vedem cu alta ocazie pe malul marii
va urez "Sarbatori Fericite @ Constanta"