ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

05 Ian 2010, 22:26

adispanu scuzele mele... pluteam la ora aia!! Putea sa treaca si Maybachu' lu' Jiji, dupa ce am vazut Putna, un spectacol dat de colindatori, atelierele de ceramica... eram rupt de cotidian.

E prima data cand am fost in zona. Si am inteles de ce nu ne-a luat dracu' inca. Pentru ca avem Bucovina.

05 Ian 2010, 22:33

MS 13 WRC Focus ST portocaliu ... salutari :D

06 Ian 2010, 09:48

B 78 CUC - Focus 1 HB, pe Sos. Viitorului (linia tramvaiului 16)

Salut colegu !

offtopic :

O data cu noile numere, au aparut si primii cocalari. Pe langa mine, e un Mitsubishi Colt cu numar B 666 XXX (am inteles ca e deja vedeta si a aparut la teveu cand s-a dus sa-si schimbe placutele :D ).
Asteptam B 666 IAD, B 111 BOS, B 007 BND, s.a.m.d

06 Ian 2010, 10:26

B xx CUK argintiu azi dimineata pe la 8 30 pe strada Baba novac aproape de rond.

06 Ian 2010, 10:27

aseara l-am vazut si claxonat pe zetemte pe la cotroceni mall. nu a dat semne sa ma recunoasca dar a facut cu mina ...asa... era oricum concentrat la trafic si la gropile din intersectie....

06 Ian 2010, 10:40

[Off]
Ala de la TVu' era cu B 333 XXX.
"cocalarul' din mine imi spune sa merg sa-mi schimb nr. de inmatriculare ca sa-mi pun initialele numelui, adica DGA... pot ? :|

06 Ian 2010, 11:06

eu cred ca da, poti!

06 Ian 2010, 11:08

A, nu stiu exact ca nu am vazut reportajul, mi-a spus cineva de asta...

DGA :

Mai bine iti pui B 007 ZEU :D

06 Ian 2010, 11:24

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2zi pe DN 2B intre Buzau si Ploiesti m-a depasit o Fiesta ST albastra, in mare viteza. N-am vazut numarul fiindca se circula in niste conditii infernale.

si eu l-am depasit pe el undeva intre urziceni si Buzau. eram intr-un puseu de viteza. apoi cand m-am linistit a zburat pe langa mine. numarul era mizerabil, dar avea sticker-ul in dreapta si in stanga mai avea un alt sticker.

Daps ... cu claritate eu eram :) ... stikerul Club Ford era in dreapta pe tabla .. si in partea cealalta e un stiker cu Ford CSD :D right ? ... eu eram ...
Salutari pe aceasta cale :D

tu ai ST?

06 Ian 2010, 12:19

Din pacate numere de forma B-00X-YYY nu vor fi vazute prea curand pe strada, numerotarea incepe de la 100. Imi pare rau ca v-am stricat ziua :(.

06 Ian 2010, 14:30

$1 scrie:$2tu ai ST?

Oarecum :)
Ultima oară modificat de adicristea pe 06 Ian 2010, 14:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: Editat quote.

06 Ian 2010, 14:33

B 36 (parca) MBB :) focus gri ... ne-a abordat pe mine si pe radu_v8, pe 31 ianuarie in Miercurea Ciuc. :)

Am bagat de seama ca si eu am fost vazut prin trafic prin Iunie si Iulie 2009 de muzica9 si komandantur. :)

06 Ian 2010, 15:10

$1 scrie:$2Imi pare rau ca v-am stricat ziua :(.

Cine ti-a lasat impresia cum ca ne-ai strica ziua ? Ai avut cumva impresia ca unul dintre noi dorea un asemenea numar ? :D

@MihaiR : Trebuia si eu sa scriu ca te-am vazut atunci in trafic pe la Unirii, numai ca eram pe jos, asa ca nu se pune :))

06 Ian 2010, 15:21

Salut!
Vazut azi si salutat, pe sos Fundeni dinspre spital spre sos Colentina, fiesta la care nu am retinut numarul dar am vazut stikerul regulamentar si semnul de incepator.

06 Ian 2010, 15:27

Da ... nu stiu daca se pune :D

06 Ian 2010, 17:21

Mihai te stiam din vedere dar nu stiam ca esti tu :P . Radu mi-a sarit in ochi din prima si de-asta am oprit. Ce drum forestier de 10 km a vazut Focusul meu in ziua aia... :D .

06 Ian 2010, 17:46

Aia cred ca a fost un ClubFord meating Miercurea Ciuc reusit :))

Incantat de cunostiinta oricum. :)

06 Ian 2010, 19:46

intretinut cordial cu Alma pret de vreo 2 semafoare pe bd metalurgiei, in seara asta

06 Ian 2010, 20:24

$1 scrie:$2ine ti-a lasat impresia cum ca ne-ai strica ziua ? Ai avut cumva impresia ca unul dintre noi dorea un asemenea numar ? :D...

Incercam si eu sa fac un spirit de gluma :D, doar va stiu oameni seriosi fara apucaturi de bonzi sau zei.

06 Ian 2010, 20:29

acum vreo 2-3 ore pe magheru, B 44 TOX.... Salut !! :D daca te-a deranjat unul care te tot claxona la semaforul de la ciclop sa stii ca eu eram in spate !!

06 Ian 2010, 20:34

In seara asta, pe la 19 cred, in mai putin de 10 min, am dat de:
1. Focus 2 5 usi, cel mai probabil negru - B-XX-BPI (parca)... cu sticker transparent pe dreapta - mai semnalizeaza si tu cand te fatzai de pe o banda pe alta :(. Te-am urmarit pe Bd. Basarabia de la int. cu Sos. Morarilor pana in intersectia cu Bd. Chisinau unde ai facut dreapta; cand am trecut prin dreptul tau te-am claxonat.
2. Mondeo 3 negru, cred ca era al lui BogdanV, nu am vazut stickerul dar am vazut suportii de nr, parcat pe Bl. Basarabia, undeva intre spital si intrarea catre stadion.
3. Focus 2 5 usi, cel mai probabil negru - B-XX-PBC - avea ceva scris cu alb pe hayon, printre care si nr. de tel; sticker CF alb pe stanga, pe Calea calarasi, inainte de semaforul de la Hyperion, unde cred ca a facut stanga - pe Popa Nan. La volan ma asteptam sa fie Muzica9.. dar era alt tip, de vreo 30 de ani, o tanti in dreapta si personaje in spate. De asemenea am claxonat cand l-am depasit.

06 Ian 2010, 20:46

$1 scrie:$2alut!
Vazut azi si salutat, pe sos Fundeni dinspre spital spre sos Colentina, fiesta la care nu am retinut numarul dar am vazut stikerul regulamentar si semnul de incepator.

Salutare, eu snt incepatorul pe kare l-ai salutat azi pe Fundeni... ms pt. salut :-h :-h

06 Ian 2010, 23:15

$1 scrie:$2n seara asta, pe la 19 cred, in mai putin de 10 min, am dat de:
....
2. Mondeo 3 negru, cred ca era al lui BogdanV, nu am vazut stickerul dar am vazut suportii de nr, parcat pe Bl. Basarabia, undeva intre spital si intrarea catre stadion....

ai ochelari bunicei. nu m-ai vazut pe dreapta ca stateam si pazeam un loc de parcare pentru cineva. te-am vazut dar m-ai raportat mai repede...

07 Ian 2010, 16:20

$1 scrie:$2eri pe la 16:00...petre ionescu cred ca se numea strada...B 12 VWR...

Scuze de intarziere, am fost in pauza cu forumu si acum am vazut k ma cam urmaresti :D , salutare si la multi ani cu ocazia asta.

08 Ian 2010, 11:36

$1 scrie:$2ntretinut cordial cu Alma pret de vreo 2 semafoare pe bd metalurgiei, in seara asta

da... m-a luat pe neasteptate-lea :D eram ocupat cu injuratul unui "mort" din fata mea si cu aprinsul unei tigari la care vine si el gesticuland prin geam. Initial am zis: "asta ce-o mai vrea!" dupa care l-am recunoscut :)) Era iritat ca fumam in maisna :D

08 Ian 2010, 12:03

Astazi in jur de ora 10, pe Pieptanari, masina colegului Mihai R
Salutari :D

08 Ian 2010, 12:27

Salutari si tie nene :D nu te-am vazut ... probabil era doar masina parcata.

08 Ian 2010, 12:28

Da, asa este era parcata, regulamentar chiar :D

Si aseara pe la 23, parcat la Tineretului colegul AlexNSL :)
Salutari.

08 Ian 2010, 15:30

$1 scrie:$2eri pe la 16:00...petre ionescu cred ca se numea strada...B 12 VWR...

Scuze de intarziere, am fost in pauza cu forumu si acum am vazut k ma cam urmaresti :D , salutare si la multi ani cu ocazia asta.

:)) LA MULTI ANI si tie!

08 Ian 2010, 16:48

Stau pe Istriei

marti aveai masina parcate vis a vis de benzinarie? am vazut un ford cu sticker dar nu mai tin minte nr ... :-"
Ultima oară modificat de adicristea pe 08 Ian 2010, 19:50, modificat 1 dată în total.
Motiv: Quote Edit...
Răspunde