Am avut Romtelecom la telefonie fixa, abia am asteptat sa renunt la tel. fix fiindca foarte des nu aveam ton la telefon sau nu mergea.
Internet si cablu am avut de la UPC, pica fest internetul, cam odata pe saptamana (nu exagerez deloc) iar calitatea semnalului la cablu era foarte slaba. Un vecin avea internet de la o firma de cartier si am luat un router sa am net de backup pt. momentele in care pica UPC-ul.

Am facut o multime de reclamatii...nimic. Ba mai mult am avut picat netul o luna intreaga pe motiv ca modernizeaza reteaua. Am facut cerere inregistrata la ei sa ma scuteasca de abonament pe luna respectiva...nimic.
In momentul in care cei de la RDS au tras fibra optica la mine in bloc si mi-au instalat cablu, telefonia fixa si internet am renuntat la UPC si Romtelecom cu cea mai mare placere.
De cand am RDS (de peste 2 ani) mi-a picat de 2 ori netul dar s-a remediat intr-o ora de fiecare data. Am sunat la serviciul tehnic pt. ca era slaba receptia pe cablu, au venit a doua zi si au remediat.
Cu toate ca de multe ori vin greu sa remedieze defectiunile mi se pare mult mai OK oferta si calitatea serviciilor de la RDS fata de restul.
Cand plateam factura la UPC de fiecare data venea cineva sa se certe ca nu a primit tel. fix, ca nu-i merge si ca plateste de pomana. Au o politica de renuntare la abonamente foarte aiurea. Aveti grjia sa aveti o hartie cu stampila si nr. de inregistrare in original fiindca va mai trimit cateva luni facturi desi renuntati la abonament.
La RDS e viteza excelenta la internet (cel mai mult am avut viteza de download 10,5 MB/s), ai telefonie mobila gratuita, interet mobil gratuit. Prin urmare daca pica telefonia fixa ai de pe ce sa-i suni sa vina sa rezolve, iar internetul mobil este el leeent dar e bun de backup.
Majoritatea prietenilor si vecinilor din zona unde stau eu au renuntat la UPC din cauza vitezei mici la net, receptie proasta si preturi piperate. Altii si-au pus Dolce dar sunt de parere ca nu e tocmai justificat pretul iar sigla aia cu dolce ma enerveaza tare

.