Salutare prieteni.Vorba lu Patruleasa "si soc"

inca sunt socat de ce imi fu dat sa traiesc la ora 17.15 cand veneam de la Filiasi spre Craiova inainte de giratoriu cu centura ocolitoare.
Mergeam eu frumos regulamentar cu scorpia(intr-a 5 intre 4700-5000 ture,ca nu stiu viteza ca nu imi mere kilometrajul) si cand vad in fata la o anumita distanta ca apare brusc un caine...spuf...in acel moment eu deja incepusem sa calc frana,dar

exista un dar,mai erau 3 masini in fata mea,o nova alba sau solenza ca nu mai realizez acum exact pe banda 2 unde eram si eu la cateva sute de metri in spatele ei dar nu stiu de ce ma apropiam foaarte repede de ea

,si alte doua masini pe banda 1 un fiat si un matiz cred.
Acum eu cand vad vad cainele automat piciorul sare pe frana,dar copilasul ala cu nova inca nu percutase cu frana si a intarziat o fractiune doua de secunda si atunci incepu cosmarul

...mai fratilor nu ziceti ca se dumiri si el intr-un tarziu ca e la un pas sa treaca peste un caine si calca frana si in acelasi timp trasa de volan stanga si dupaia dreapta si incepu mai nene sa se intoarca masinuta pe toate fetele cand cu fata cand cu spatele si in final cu spatele parcursa ceva metrii si trecu pe banda 2 si dupaia sari direct in sant cu ea

...va dati seama ca nu dura decat 2-3 secunde povestea si eu in acest timp imi statuse inima din bataie ca desi eram pe frana inaintea aluia ma apropiam foaarte repede de el si in afara de faptul ca ma gandeam ca nu pot sa opresc la timp si poate il mai invart si eu de cateva ori,imi era frica si de cele doua masini de pe banda 1 care incepusera sa intre cand pe banda mea cand inspre sant vazandul pe ala facand piruete pe asfalt,dar din fericire pentru mine si ceilalati si din pacate pentru cel cu nova de gorj se termina fara alte incidente

.,
Imediat dupa ce oprii masina si sarii din ea sa vad ce pati ala,la fel si ceilalati oprira si ei si sarira din masini,fugiram toti spre ala si la volan era un tinerel cred ca avea vreo 20-22 de ani cu prietena sau sora,amanta in dreapta.Se dadu jos de la volan si primul cuvant al meu fu:patirati ceva?,la care el era foarte socat si totusi imi raspunse ca nu are nimic si incepu sa injure cainele

.
Eu imediat fugii la portbagaj si scosai gasa de remorcare si o pusai la ala pe masina.Soferul nu mai stia nici cum il cheama si il ruga pe unul din baietii de oprisera sa se urce el la volan ca nu mai e in stare de nimic si altul de era cu fiatul langa el intoarsa imediat si il remorca si cu ajutorul nostru care impingeam din spate il scosaram pe om din sant

dar din pacate facuse pana si avea portbagajul plin cu bagaje si ramase sa isi faca pana.Bineanteles ca ceilalti mai ramasera cu el acolo dar eu nu mai putui sa raman ca eram cu trei femei in masina si trebuia sa ajung si eu acasa fiind plecat de dimineata in zori,eram si obosit si ma luase si o urgenta de ma grabeam sa ajung acasa.
Acum imi pare rau ca nu mai putui sa stau acolo sa vad daca rezolva omul problema si ii cer scuze ca plecai asa fara sa imi iau la revedere.
A,uitai sa va spun ca atunci cand coborai din masina imi tremurau mainile si picioarele de nu mai nemeream nici sa deschid portbagajul la masina,mai aveam un pic si dadeam drumul la urgenta pe mine

...dar acum gata,imi ajunsa pentru tot restul vietii,cand o sa mai am urgente de stiu ca le fac pe mine si nu mai gonesc masina,desi eu nu obisnuiesc sa merg cu viteza(daca le-ai zice la tovarasii mei ca m-ai vazut circuland cu viteza mare ar rade de tine,nu te-ar crede nimeni

).
P.S. acum postai dupa ce baui un pahar de tuica de 50 grade,ca sa mai prind curaj sa imi mai revin

.
Daca nu am postat unde trebe imi cer scuze,cred ca ma intelegeti.