Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
25 Noi 2009, 22:08
Vand instalatii xenon orice tip de bec!! 210ron si pentru H4 bixenon pretul este de 310ron. Garantie 1an . in caz ca se arde il schimb pe loc. sunt sanse foarte mici sa se arda. Daca sunteti din Brasov asigur montaj la pretul de 30ron.
06 Ian 2010, 15:32
salut
pentru proiectoare de focus 2 ai ceva lumina?
ps sunt pe aici unii colegi care nu prea sunt incantati de instalatiile astea xenon.
cu respect!
06 Ian 2010, 16:03
Mai ales in proiectoare, care pe masinile noastre sunt Faruri de ceata... deci se aprind doar cand mergi cu masina si ploua torential, e ceata sau ninge abudent si vizibilitatea e redusa. Daca montezi xenon in farurile de ceata si le mai si aprinzi pe timp de ceata / ninsoare abudenta atunci te vei trezi cu un "zid mare alb" in fata.
06 Ian 2010, 17:42
iti zic sigur ca nu se face nici un perete alb.ai incercat tu? daca pui xenoane sub 6000k este foarte ok. Daca pui peste 6000k asa este nu sunt recomandate pe proiectoare. O zi buna .
06 Ian 2010, 19:26
uite vezi exact ce spuneam !
multumesc acum sunt luminat , deci nu am proiectoare am faruri de ceata ! buuun si proiectoarele sunt........ poate aflu si eu si devin si mai luminat.
cat priveste zidul creat in fata masinii....e asta e alta poveste .
zidul ala de care se vorbeste se creaza si cu lumini galbene crede-ma ...sau maro. poate eu am mers putin si altii vorbesc din experienta lor vasta ! k
cum ramane cu un pret pentru proiectoarele mele de ceata din bara de focus 2 ?
06 Ian 2010, 19:54
salut daca se poate sa-mi dai pret pe privat ca este mai bine asa !
cu respect pentru toti cei din Forum !
06 Ian 2010, 20:37
Proiectoarele sunt acele "faruri" suplimentare pe care le au masinile de teren de ex.
Bine, prin definitie, orice ansamblu format dintr-o sursa de lumina si oglinzi care concentreaza lumina acelei surse intr-un fascicul de lumina s.n. proiector...
07 Ian 2010, 09:00
multumesc pentru explicatie , dar acum sunt si mai in ceata! deci mesinile de teren au proiectoare (alea de pe bari ) si noi avem in spoiler faruri de ceata?
cu respect
07 Ian 2010, 11:04
ionut vasile ai pm. o zi buna
09 Ian 2010, 10:19
Am adus si becuri pozitie, numar, plafoniera, filtre sport, jenti, telescoate sport, stock si reglabile!!!! daca doriti ceva nu ezitati sa ma intrebati!!! am preturi foarte bune la ele.
09 Ian 2010, 15:25
Sunt chiar ca sunt interesat . Ai cumva kit de admisie pt focus 2 benzinar? ala normal ,nu ala cu 4000 de sensori pe axe de in mai spune si vcti sau altii ii spun ceva cu ti-vct pentru ca este diferenta de lungime la teava de admisie . La mine teava iese spre cutia filtrului de aer intre pistonul 3 si 4. Sau ce filtre sport conice ai ? Ceva de carbon , asa vrea sa vad o oferta de unde sa aleg . Acum am un K@N dar as vrea sa pun altceva mai bun . Am vazut ceva la jackie sport dar nu au acum pe stoc dimensiunile dela tevi pentru masina mea .
Rog amatorii de barfe sa ne lasa in pace sa discutam linistiti despre ceea ce sa postat. Adica ceea ce vreau sa pun pe masina mea ma priveste direct si personal si nu am nevoie de sfaturi .Daca vreau am sa intreb acolo unde trebuie. Acum nu vreau decat sa vad ce vinde omul asta . Scuze D-lor Moderatori dar asa m-am saturat sa tot intervina unii pe langa subiect cu sfaturilor parintesti din vasta experienta.
Repet am deja K@N pe masina deci nu caut filtre in Vitan
cu respect D-lor
Am gresit ceva .
teava de admisie iese spre filtru intre pistonul 1 si pistonul 2 .
scuzati!
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 09 Ian 2010, 16:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" cand vrei sa mai adaugi ceva intr-un topic, unde ultimul mesaj este al tau si nu au trecut mai mult de 10 min de cand l-ai scris.
09 Ian 2010, 17:38
multumesc!
09 Ian 2010, 19:17
hai ca vb pe mess ca sa iti arat si poze cu ce am . intra pe id-ul eby_hunter. o zi buna
27 Ian 2010, 21:50
h7 m-ar interesa ...
câţi waţi şi ce intensitate (4500k; 6000k sau 8000k)?
kit-ul iese din capacul acela din plastic ce protejează farul de umiditate?
28 Ian 2010, 08:46
salut. am H7 si am si de 4300k, 6000k, 8000k, dar eu recomand 6000k este cea mai buna culoare.este albul pur. La orice instalatie xenon ies fierele din capacul de plastic al farului dar , acea gaura este etansata perfect cu un cauciuc care vine la instalatia de xenon . Nu va fi absolut nici o problema din cauza aceasta. Doriti sa va trimit la sibiu? sau veniti in bv? o zi buna
28 Ian 2010, 08:50
poti lasa un nr de tel
28 Ian 2010, 09:04
0769524582