de ionut vasile » 09 Ian 2010, 15:25
Sunt chiar ca sunt interesat . Ai cumva kit de admisie pt focus 2 benzinar? ala normal ,nu ala cu 4000 de sensori pe axe de in mai spune si vcti sau altii ii spun ceva cu ti-vct pentru ca este diferenta de lungime la teava de admisie . La mine teava iese spre cutia filtrului de aer intre pistonul 3 si 4. Sau ce filtre sport conice ai ? Ceva de carbon , asa vrea sa vad o oferta de unde sa aleg . Acum am un K@N dar as vrea sa pun altceva mai bun . Am vazut ceva la jackie sport dar nu au acum pe stoc dimensiunile dela tevi pentru masina mea .
Rog amatorii de barfe sa ne lasa in pace sa discutam linistiti despre ceea ce sa postat. Adica ceea ce vreau sa pun pe masina mea ma priveste direct si personal si nu am nevoie de sfaturi .Daca vreau am sa intreb acolo unde trebuie. Acum nu vreau decat sa vad ce vinde omul asta . Scuze D-lor Moderatori dar asa m-am saturat sa tot intervina unii pe langa subiect cu sfaturilor parintesti din vasta experienta.
Repet am deja K@N pe masina deci nu caut filtre in Vitan
cu respect D-lor
Am gresit ceva .
teava de admisie iese spre filtru intre pistonul 1 si pistonul 2 .
scuzati!
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 09 Ian 2010, 16:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" cand vrei sa mai adaugi ceva intr-un topic, unde ultimul mesaj este al tau si nu au trecut mai mult de 10 min de cand l-ai scris.
Suzuki SX4
Tourneo Connect