Receptie canale HD (Discovery & Eurosport) pe Digi Cablu
anul trecut mi-am luat un televizor Sony 40V5500, e o pasiune mai veche a mea asta cu receptia a cat mai multe canale cu fidelitate cat mai mare.
La inceput m-am resemnat cu grila analogica de la TVS / RDS. Intr-o zi ma jucam si am scanat de curiozitate pe etdigital. Era sa-mi scape telecomanda din mana! A gasit 100 de posturi de televiziune, multe dintre ele inaccesibile pe analogic: HBO Comedy, Cinemax, Movie24, etc. Rezolutie excelenta, cam maxim ce se poate scoate din SD.
Eeeee.... si-acum abia incepe partea interesanta. Cam de Craciun au aparut in grila DigiSport HD, Eurosport HD si Discovery HD! Din pacate au functionat doar 1 zi sau doua, dupa care au devenit indisponibile.
E clar ca RDS ne pregateste surprize placute. Cei interesati de continuarea subiectului, sunt invitati sa posteze.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-

Nic_Bv - 1nsane Member
- VIN: WF0EXXGCDE8Y55186
:
ca e aceeasi mufa, iar pe spatele TV-ului pt. ce tari se activeaza tunerul DVB. Am ales Germania, crezand ca are ce trebuie, dar m-am trezit ca prindeam pe DVB-T doar ProTVHD, fara sunet. Am ales apoi ca tara Suedia, unde pe DVB-T prind si posturile TV care trimit digital, dar semnal SD - Mpeg2.

oare de ce?...si cred ca aparatul ala tre sa ma duc la caserie sa il schimb ca merge ce merge si deodata se face imaginea rosie intunecata si dupaia nu se mai vede dar sonorul mrege si daca schimb canalul iar merge ce merge si dupaia spuf
ce draq io fi venit ca nici nu e folosit