Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Pizza EVO - pt. fordisti o livram cu Ford :) - valabil pt CT

15 Ian 2010, 02:05

Pizza pe vatra,preparata asa cum ti-ai dorit din totdeauna,mezeluri proaspete,de calitate si alese cu toata dragosetea numai pentru tine. Tu comanzi iar eu sau colegii mei venim in cel mai scurt timp cu un FORD la tine.Se deschide usa,noi iti oferim cea mai buna pizza,iar tu o savurezi cu placere.RESPECT PENTRU TINE,RESPECT PENTRU CE MANANCI!

L.E.
In primul rand multumesc tuturor membrilor care au postat!
Dupa cum bine vedeti facem livrari cu masini FORD si de aceea am ales sa ne inscriem si noi alaturi de dumneavoastra in acest club.

Pentru cei care sunt interesati ne gasesc pe adresa de messenger: pizzaevo@yahoo.com sau pe site: http://www.pizzaevo.ro ; telefoanele:0241/555.585 sau 0241/555.595. Pentru cei care nu sunt in Constanta, ii asteptam cu cel mai mare drag la vara, la mare, sa guste preparatele noastre preparate cu multa dragoste numai pentru dumneavoastra.
In curand Pizza EVO va functiona intr-o noua locatie, deschisa NON-STOP!!!
Ne bucaram ca swen_cta este unul dintre clientii nostri si ca este multumit!!! Respect pentru tine, respect pentru ce mananci! ^:)^ :)>- :-h
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 21 Ian 2010, 11:57, modificat de 2 ori în total.
Motiv: adaugare detalii, titlu

Re: Pizza EVO

15 Ian 2010, 04:46

Nu prea am inteles ce doriti sa spuneti cu mesajul dvs. Faceti reclama la Pizza EVO ? Daca da, ati gresit sectiunea, pt. asa ceva avem sectiunea Comercial, deci mutat momentan la Non-Auto, de la Discutii Libere.
De asemenea, forumul ClubFord e accesibil pe tot globul.. deci nu ar fi stricat sa spuneti unde puteti face aceste livrari precum si date de contact... sau acceptati comezi prin intermediul acestui forum ?

15 Ian 2010, 10:18

Cu toate ca au gresit sectiunea..un mare UPPP..AU CEA MAI BUNA PIZZA DIN CTA.
Gatita mereu cum trebuie,sunt singuri de la care am curaj sa comand catering, niciodata nu a ajuns rece sau prost facuta.Seful de la EVO a avut inainte New Pizzico, un local pe care l-a administrat ca la carte, mancare buna, ieftina si servire regeasca.

15 Ian 2010, 10:44

Poate se face livrarea cu EVO, caz in care si la Bucuresti ajung in 30 min... =))

15 Ian 2010, 22:44

as dori si eu 2 pizza .......................in brasov...........livrati si prin curier ? =)) ajung calde ? 8-}

15 Ian 2010, 22:52

Doar daca ai casuta de mail bine izolata... :D

20 Ian 2010, 14:10

Citind acum cele ziSe ,este si ora mesei sunt la job
Comanda pana la urma se da si in Bucuresti sau numai Constanta .:)))?

20 Ian 2010, 14:50

Cica nu servesc astronauti ..........livrarile sunt doar pe terra :))
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 20 Ian 2010, 17:06, modificat 1 dată în total.
Motiv: Sters QUOTE. Nu mai cita mesajul anterior, raspunde in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

20 Ian 2010, 19:06

.:)))Daca ei nu mau servit .:)Am gasit alceva mai bun ..

21 Ian 2010, 11:49

In primul rand multumesc tuturor membrilor care au postat!
Dupa cum bine vedeti facem livrari cu masini FORD si de aceea am ales sa ne inscriem si noi alaturi de dumneavoastra in acest club.

Pentru cei care sunt interesati ne gasesc pe adresa de messenger: pizzaevo@yahoo.com sau pe site: http://www.pizzaevo.ro ; telefoanele:0241/555.585 sau 0241/555.595. Pentru cei care nu sunt in Constanta, ii asteptam cu cel mai mare drag la vara, la mare, sa guste preparatele noastre preparate cu multa dragoste numai pentru dumneavoastra.
In curand Pizza EVO va functiona intr-o noua locatie, deschisa NON-STOP!!!
Ne bucaram ca swen_cta este unul dintre clientii nostri si ca este multumit!!! Respect pentru tine, respect pentru ce mananci! ^:)^ :)>- :-h

Re: Pizza EVO - pt. fordisti o livram cu Ford :) - valabil pt CT

02 Feb 2010, 23:48

Am si eu o intrebare daca tot e FORD, hai sa o facem cum trebuie...Ce spunetzi de o intalnire in Constanta chiar la pizzerie in fata?? Facetzi o escala si acum ma adresez moderatorilor care pot sa ma ajute. Facem o intrunire Ford si ne vedem pe b-dul Alexandru Lapusneanu nr.104 in Constanta. Ne adunam,mancam si facem o tura asa prin oras numai cu Forduri....hai pls vreau un raspuns sincer...Multumesc si ne auzim cat mai curand...daca e putetzi sa ma gasitzi pe adresa de mess: stetca_a sau pe pizzaevo si mai discutam ceva... O zi minunata;)
Subiect închis