ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

04 Ian 2010, 14:27

si eu am iarasi o inmormantare in familie, iar trebuie sa vin in Bucuresti saptamana asta pentru un astfel de motiv
mi-a murit un var bun, baiat tanar, 40 de ani :(

blestemat 2009, bine ca s-a dus odata !

04 Ian 2010, 14:37

condoleante...nasol an, vad ca pentru multi...bine ca s-a terminat...

04 Ian 2010, 14:42

s-a terminat, dar sincer imi este frica si de 2010.. ca primele ore din el.. au fost cam urate..

04 Ian 2010, 14:44

...si daca te mai uiti si pe la canalele de stiri ce se preconizeaza...

06 Ian 2010, 14:38

tocmai am aflat ca a murit un partener de business din Berlin. Om la 40 de ani, cu copil mic, nascut anul trecut...
Cand e sa se termine ata, se termina si gata. :((

06 Ian 2010, 15:08

ce scurta e viata asta .
mi se pare mie, sau media de viata tinde mai nou spre un 30-40 de ani ?
condoleante tuturor celor care au trecut prin aceste evenimente.

15 Ian 2010, 21:40

nici aici nu e nimeni acasa???!!!

16 Ian 2010, 11:33

o sa apara in curand valiinves cu don gyovany brat la brat, dupa ce primesc plata de la cafeneaua fericitilor :)) :P

16 Ian 2010, 16:48

jucauso nu vrei sa ni te alaturi si tu la brat ca sa nu mai razi :)) :P
A,uitai ca nu vorbesc cu tine :)) :P

16 Ian 2010, 22:41

cu grija, aici se posteaza :(, nu :) ...
:-"

18 Ian 2010, 01:53

Sunt suparat ca incepe sesiunea.... :(

18 Ian 2010, 09:33

bafta!!!
oricum, mai bine student decat... :-S om al muncii, crede-ma!

18 Ian 2010, 15:32

bafta
lasa ... cum vine, asa si trece ... si dup-aia iar partyyyyyy pana la vara ...

18 Ian 2010, 15:43

$1 scrie:$2unt suparat ca incepe sesiunea.... :(

Idem :(

19 Ian 2010, 20:08

Multumesc!!!
DON GYOVANY succes si tie!

19 Ian 2010, 21:44

Mersi fratele meu de suferinta :D :(

24 Ian 2010, 14:14

sunt maxim de suparat , am facut aseara accident , de sperietura am parasit si locul accidentului m-am trezit cu poltia acasa... a fost finutz politistu si am scapat ieftin , nu pot spune acelashi lucru si despre masina .. .ala macar si`o face pe asigurarea mea dar eu trebuie sa bag vro 2 mii ca na .. :((

24 Ian 2010, 15:08

Si eu sunt suparat ca azi mi-a crapat alternatorul. Miroase a incins si fluiera mai rau ca un arbitru.

26 Ian 2010, 00:26

Sunt suparat ca mama e bleaga,de fapt sunt suparat ca in general femeile sunt blege.Azi de dimineata cand pleca la lucru,aluneca pe gheata si cazu direct in cur.Se dusa la lucru totusi,desi abia mai poate sa mearga,ca la Uzina Ford daca intarzii un minut ai dat de dracu,iti si taie o ora din salariu...si mai multe... :(
Abia cand ajunsa acasa la 17.30 imi spusa ce pati si ma dusai cu ea la urgenta,dar din fericire nu e nimic grav :) ,tre sa stea acasa cateva zile si isi revine :D
Mama ei de gheata...

26 Ian 2010, 01:16

$1 scrie:$2unt suparat ca mama e bleaga,de fapt sunt suparat ca in general femeile sunt blege.
:-S :-O :(

Napoleon pentru fraza asta sunt suparat pe tine,numai ala zicea:

Toate femeile sunt curve,mai putin mama si sora mea,dar sa nu uitam ca si ele sunt femei.

Finule astept de la tine scuze,pentru referirea facuta la sexul frumos.

Avem destule reprezentate aici si precum a zis si Napolitana,nu fac referire la sotia mea.

Totusi este CEA care ti.a viata....

26 Ian 2010, 01:44

Nashule imi cer scuze de la sexul frumos,dar nu e vina mea ca asa sunt ele.Si sa nu intelegi ca nu imi iubesc mama,doar ca im e necaz pe ea ca e asa...sa nu mai zic cuvantul ala :D

26 Ian 2010, 20:54

sunt suparata ca mi-am luat niste casti cu microfon, si nu merg decat castile.
nici nu mai stiu de unde le-am luat, ca duminica am avut un maraton prin magazine ;;)
si evident, nici bonul nu il mai gasesc. (macar sa stiu de unde am avut surprize)

si doi, ma scoate din minti wirelessu' asta care merge ca un ...

26 Ian 2010, 21:26

$1 scrie:$2ma scoate din minti wirelessu' asta care merge ca un ...

ca un wireless? :-/

26 Ian 2010, 23:15

am probleme cu masina :
viewtopic.php?p=634398#p634398
macar io si familia suntem sanatosi.

27 Ian 2010, 09:30

am incercat aseara sa scriu un DVD...am si reusit :D . Problema e ca l-am scris pe intuneric si am uitat ca am lasat tray-ul deschis la unitate dupa ce am extras dvd-ul...big mistake...cand m-am ridicat de la birou am lovit tray-ul cu genuchiul, sertarul si usita ornamentala de la carcasa imprastiindu-se prin toata camera :))
am incercat ulterior sa pun un dvd pe sertar si sa-l infig in unitate...culmea e ca functioneaza :D

nu stiu daca intamplarea isi are locul la cafeneaua suparatilor pt ca aseara ma prapadeam de ras :))

27 Ian 2010, 15:23

Dumnezeu sa-l ierte. :|

29 Ian 2010, 20:18

sunt suparat, ba nu... nervos, din motive de:
1. administratia locala din calarasi. strazile arata ca si cand ar fi arate, gheata a format niste gloduri minunate, zapada este in multe cazuri inca acolo unde a cazut.
2. idioto-cretino-tampitii care, dupa ce cei amintiti mai sus au tras o lama, arunca zapada inapoi in strada. "las' ca trec masinile si o zdrobesc..." zic mintile gainilor.
3. proprietarii/chiriasii imobilelor care nu curata zapada din dreptul lor.

poate am maine timp sa pun niste poze pentru cine nu crede... aici nici macar o strada nu este curata (in sensul de a merge pe asfalt curat)!!!

ps-atentie la turturi!!!

30 Ian 2010, 10:46

Posturile despre invatamantul romanesc s-au mutat aici: viewtopic.php?p=636557#p636557

30 Ian 2010, 22:37

sunt suparata (si/sau socata) ca un prieten de al meu si-a pierdut sotia si fetita de 6 ani intr-un accident :|
inca mi se pare ireal, si parca nu imi vine sa cred.

30 Ian 2010, 23:58

:(
Răspunde