ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
07 Ian 2010, 19:10
Va multumesc foarte frumos pentru urari.
09 Ian 2010, 11:05
Ceva ce mie mi-a placut:
Sunt recunoscator :
Sotiei care sforaie toata noaptea, Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva !
Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele, Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
Impozitelor pe care le platesc, Pentru ca inseamna ca sunt angajat.
Murdariei de curatat dupa o petrecere, Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.
Hainelor care sunt putin cam strimte, Pentru ca inseamna ca am destul de mincare.
Umbrei mele care ma insoteste la munca, Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.
Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuiesc spalate, Pentru ca inseamna ca am o locuinta.
Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud, Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului.
Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii, Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.
Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini, Pentru ca inseamna ca pot auzi.
Gramezii de rufe de spalat si calcat, Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile, Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.
Soneriei care ma trezeste in zorii zilei, Pentru ca inseamna ca sunt viu.
10 Ian 2010, 18:01
$1 scrie:$2eva ce mie mi-a placut:
Murdariei de curatat dupa o petrecere, Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.
Pe asta o simt si eu cam o data pe saptamana, dar sunt recunoscatoare, pentru ca inseamna ca voi, cei care va stiti m-ati vizitat si am doar un lucru de zis
"I LOVE YOU GUYS!"
15 Ian 2010, 23:45
Cum sa nu! Cu ce va putem servi???
16 Ian 2010, 00:15
Da...pai atunci sa fie:
-O portie de icre negre,
-O portie de somn pane,
-O portie de pui la cuptor cu portocale,
-O portie de tort cu frisca si fructe,
-Un cocktail Sangria cu portocale si ananas,
-Si o cafea tare,va rog frumos...a,si o portie de clatite cu finetti si un salam de biscuiti la pachet va rog.
Multumesc

Treceti totul in contul meu
16 Ian 2010, 00:28
Vineeee baiatuu!!!!! 
Sa vezi ce distractie o sa fie cand o sa intre un moderator pe aici si o sa ma plateasca in locul tau.

O sa-mi dea dea
bani de n-o sa-i pot duce.
16 Ian 2010, 00:32
Nici o problema
taticule,treci in contul meu

ca eu oricum am "cazier" pe forum

ce mai conteaza inca o "amenda" de la "politie"
16 Ian 2010, 00:48
Vezi ca nu cumva sa ne scoata la pensie si sa ne plateasca cu un
ban permanent.
16 Ian 2010, 01:26
Hai ca sa fiu on topic...sunt fericit ca nu ma scot la "pensie" mai marii forumului ca sa am un
ban permanent

...merge asa
taticule?
16 Ian 2010, 01:32
Merge!
Si eu sunt fericit ca am mai sters praful pe aici prin cafenea si am mai scapat de cava alimente expirate!
16 Ian 2010, 01:39
Mi se paru mie ca nu prea miroseau bine portiile ale de mancare

si nu stiu de ca ma lua cu dilaree

oare de la mancarea din cafenea

...sa vina O.P.C.ul,alo chemati domne O.P.C.ul
17 Ian 2010, 09:04
Aveti noroc ca e criza, si nu am ban-i de dat.
Asa ne spuneti acum, OPC?
17 Ian 2010, 10:10
Nu chiar asa. Acolo chiar striga pe bune dupa OPC.
17 Ian 2010, 11:29
mi-am spalat masinaaaaa!!!!
17 Ian 2010, 11:38
Si esti fericit ca ti-ai amintit ce culoare are??
18 Ian 2010, 15:41
Domnule
KomandantuR permiteti sa raportez:
-Ma refeream la adevaratul OPC

pentru mancarea lu
taticu expirata

,iar domniile voastre
marii sefi 
pentru mine sunteti si veti ramane
politia forumului 
si sunt fericit ca existati si va faceti datoria

,ca altfel...
Si sunt foarte fericit pentru ca este a doua oara cand castig BINGO de la superbingo

...de obicei la mine a treia oara iasa bine de tot,deci...
19 Ian 2010, 01:13
Sa inteleg ca la urmatoarea extragere trebuie sa venim la o chermeza la Craiova?
Sunt fericit.
19 Ian 2010, 02:28
De obicei da,a treia oara tre sa iese ceva tare de tot,(am castigat la interval de 3 saptamani),si daca se va intampla asta
nashule iti dau cuvantul de onoare ca sigur vei fi invitat la Craiova la mai multe chelmeze,si nu numai matale,oricine de pe forum va avea placerea se va gasi un loc pentru fiecare

dar pana atunci

...
19 Ian 2010, 05:22
Pana atunci iti tin pumnii,sa fii fericit si fiind pescar iti zic: FIR INTINS.
19 Ian 2010, 08:56
Giovani!! Daca castigi la bingo, sigur rezolvi si problema cu abs-ul!!! Cu un kil' de benzina.... o rezolvi de tot!
19 Ian 2010, 10:07
Uf, m-am speriat... Am crezut ca daca castiga la bingo, se rezolva problema ailalta
19 Ian 2010, 14:58
Nu bre
taticule nu ii dau foc,ma duc la Silviu si iau sistemul ABS cu totul si il schimb,si am rezolvat problema
Mare sef,iti dai seama ca atunci cealalta problema se rezolva din start

...sau nu
19 Ian 2010, 20:09
Sunt fericit pentru ca tocmai am aflat ca trebuie sa pregatesc sosetutze albastre.
19 Ian 2010, 20:33
sa traiasca socru' mare!!!!

ps inca ningeeeeeee!!!!