Re: 1 banc
Dialog la un oficiu pentru declararea veniturilor :
− Numele ?
− Marie Dupont.
− Casatorita ?
− Da.
− Profesia sotului ?
− Fabricant.
− Copii ?
− Nu, articole sanitare.
Si un barbat casatorit poate fi fericit, cu conditia sa nu afle sotia...
Un angajat intarzie la serviciu, seful sau nervos tipa la el:
− Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde:
− De ce?Ce s-a intamplat la 8:30?
Tot vad la televizor reclame la detergenti care curata petele de sange. Cand ti-ai patat tricoul cu sange, nu cred ca spalarea lui e prima ta problema. - Jerry Seinfeld
Un barbat cu fiul sau intra intr-o farmacie. La un moment dat , baiatul observa in raft o cutie de prezervative si curios intreaba:
− Taticule ce sunt astea?
− Astea? Aaaa… sunt prezervative.
− Si la ce se folosesc?
− Pai …… se folosesc atunci cand te iubesti cu o femeie.
− Aha.
Dupa inca cateva momente copilul intreaba:
− Taticule astea de ce sunt cate 3 bucati in cutie, iar astea cate 6?
− Cele cu 3 bucati sunt folosite de elevii de liceu, unul vineri, unul sambata si unul duminica. Iar cele cu 6 bucati sunt pentru studenti, doua vineri, doua sambata si doua duminica.
− Aha. Am inteles. Dar astea cu 12 bucati pentru cine sunt?
− Aaaaaaaaa, alea sunt penru barbatii insurati, unul in ianuarie, unul in februarie……
In avion: un domn si o fetita.
Domnul zice: – Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand. – Bine, zice fetita ,inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim?
– Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica ,nu crezi? si surade superior.
− De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva:
O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru – iarba, dar oaia excreta niste bilute,vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul?
− Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei.
– Atunci, cum vreti sa vorbim de fizica atomica, daca nici despre c...t
nu stiti nimic???
John isi invita mama la cina.
In timpul mesei, mama nu isi poate dezlipi ochii de la colega de apartament a lui J.,
Julie. O frumoasa, mama-mama !
De mult banuia mama ca cei doi nu sunt doar amici, iar John banuind ce se leaga la mama lui in cap, o invita discret in bucatarie si-i spuse a mia oara ca nu este nimic intre el si Julie, in afara de plata fifty-fifty la chirie.
A doua zi, Julie il anunta pe John ca nu mai gaseste sosiera de argint folosita la cina seara trecuta.
John ii scrie imediat o scrisoare mamei sale: “Draga mama, Nu spun ca AI LUAT sau NU AI LUAT sosiera de argint aseara, dar adevarul este ca ea lipseste si trebuia sa-ti trimit o notificare. Cu drag al tau John.”
Raspunsul mamei a fost prompt: “Draga John, NU spun FACI sau NU FACI
SEX cu Julie dar adevarul este ca daca ar fi dormit azi noapte la ea in pat ar fi gasit
sosiera ascunsa de mine sub perna.
Cu mult drag, mama”
Coboara Sf.Petru si Iisus din cer pe pamant sa vada cat de darnici mai sunt oamenii.
Gasesc ei o casa, bat la usa, le deschide o femeie.
Iisus: – Nu va suparati, aveti sa ne dati si noua mancare, ca suntem obositi de pe drum..
Femeia: – Nu! si ii tranteste usa in nas.
Acelasi lucru la alta casa, unde au cerut numai niste apa.
Se enerveaza Iisus si vrea sa plece dar Sf. Petre a zis:
− Hai sa le mai dam o sansa…
Ajung ei intr-un parc cu drogati.
− Nu va suparati, ne dati si noua sa fumam?….
Drogatii: – Da frate, cum sa nu, hai veniti!
Fac aia un joint si dupa ce trag bine din el drogatii ii intreaba
− V-a luat ma?
− Nu…
Se enerveaza drogatii si fac altul mai mare. Dupa ce il trag si pe asta in piept, iar ii intreaba:
− V-a luat ma?
− Nu.
Se enerveaza aia, fac ditamai jointul si dupa ce il termina si pe asta ii intreaba:
− Tot nu v-a luat ma?
Iisus, multumit ca macar ei nu s-ar aratat atat de zgarciti precum cei dinaintea lor, vrea sa le multumeasca:
− Nu, nu ne-a luat, dar sa va spun de ce. Eu sunt Iisus si el e Sfantul Petru si am venit sa vedem…..
La care drogatii ii intrerup razand:
− E, la naiba! Hai ca v-a luat rau de tot!
Un oltean merge pentru prima data la oras si aude si el de SIDA.
Merge inapoi in sat si se duce la gardul vecinului si-l intreaba:
− Ma, vecine, tu ai SIDA?
Sta vecinu’ nostru si se gandeste: daca-i spun ca am, mi-a cere sa-i dau; daca-i spun ca n-am, zice ca nu-s om gospodar…
Dupa ce se gandeste raspunde:
− Am, dar numa’ putin mi-o ramas pe fund.
Viata, in general se reduce la cinci sticle :
prima este biberonul, a doua este cea de suc, a treia de vin, a patra de analize iar a cincea de … perfuzie !
-Fata imi place. E frumoasa,bogata,tanara,desteapta. In anunt era totusi adaugat ca are un mic defect fizic. Despre ce e vorba?
− E gravida. Oh, dar foarte putin, un piculet, abia se vede.
Mic dictionar de inteles femeile
Da = Nu
Nu = Da
Poate = Nu
Imi pare rau = Iti va parea rau!
Ne-ar trebui = Eu vreau
Fa cum vrei! = O sa platesti cu varf si indesat!
Hotaraste tu! = Hotararea cea buna ti-am pus-o deja!
Trebuie sa vorbim = Iar trebuie sa te critic
Bineinteles, fa cum vrei = Nu vreau sub nici o forma sa faci asta!
Nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt suparata, boule!
Ai un aer atat de barbatesc... = Ar fi cazul sa te barbieresti.
Cum de te porti asa frumos astazi? = Asadar vrei sa facem sex astazi?
As vrea perdele noi = As vrea perdele, covoare, mobila si tapete noi.
Ma iubesti? = Am trecut astazi pe la magazinul de bijuterii, sa-ti spun ce mi-a placut?
Cat de tare ma iubesti? = Am facut ceva ce sigur nu-ti place.
Nu-i nimic... = Tampitule!
Mic dictionar de inteles barbatii
Mi-e foame = Mi-e foame
Sunt obosit = Sunt obosit
Ce rochie frumoasa! = Ce sani frumosi!
Da, imi place noua coafura = O gramada de bani la coafor si uite ce iese!
Am putea iesi la un restaurant? = Vreau sa facem sex.
Vrei sa dansam? = Vreau sa facem sex
Ma cam plictisesc aici... = Vreau sa facem sex
Te iubesc = Vreau sa facem sex
Te ador = Stiu ca am mai spus deja, dar... vreau sa facem sex!
Ion e suspectat ca l-a ucis pe vecinul lui, ungur.
Ion neaga si povesteste intamplarea:
− Pai, am iesit eu afara, cu o banana, ca s-a moara Istvan de ciuda, ca el n-are. Si, dupa aia, am aruncat coaja la el in curte. No, si a iesit el afara, in curte, s-a impiedicat de coaja si a cazut in furca mea, de trei ori...
La un meci, comentatorul, prins de acţiunea jocului, zice foarte repede:
− Lovitură, mingea e la Chivu, se apropie de marginea din stânga, pasează, Chivu primeşte mingea înapoi, lovitură, încă o lovitură spre poartă.... Barăăăă! Barăăăă!...
Se deschide uşa în cabina comentatorului şi intră Răzvan Lucescu:
− Auzi, nu se poate ceva mai rar? Băieţii nu prea fac faţă...
Mos Ion in trenul de Constanta, in compartiment cu un grup de tineri.
− Mergeti la mare copii ?
− Da bade.
− Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran si obosit. Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Braila ?
− Da tataie, dormi linistit.
Adoarme mosul, tinerii se apuca de cantat, de jucat carti...cand se uita pe geam la un moment dat trenul era deja oprit in Braila. Intra in panica, il trezesc pe mos ... HAI TATAIE CA E BRAIILA!!! Trenul se pune in miscare...
− Pai cum sa fac ca imi rup gatul ?
− Mosule sa faci cum iti spun eu, il invata unul, dupa ce sari din tren o iei la fuga pe peron odata cu trenul asa sa nu-ti pierzi echilibrul si dupa aia incetinesti si te opresti.
Zis si facut, sare mosul, o ia la fuga pe langa tren. Tinerii rasufla usurati ca l-au ajutat.
Dupa cinci minute apare mosul in compartiment. Stupoare!!!
− Ce s-a intamplat bre ?
− Mai copii, am facut cum m-ati invatat voi, am luat-o la fuga pe langa tren si cand sa incetinesc, pe la ultimul vagon, o namila de om m-a luat de subtioara: - Hai tataie ca te ajut eu, hopa sus ...
La reantalnirea de patruzeci de ani studentii de odinioarã beau si povestesc. Dupã cateva pahare, evident, principala temã este sexul.
− Tie cum ti-a mers amice?
− Multumesc, destul de bine. De douã ori pe sãptãmanã.
− Nu la asta mã refeream. Acasã cum iti merge?
− Acasã? Nicicum.
Un tamplar si un betiv mor in aceeasi zi. Ajung in rai in fata lui D-zeu.
D-zeu: Tamplarule, tu mergi la tamplarie iar tu betivule mergi la bar.
Tamplarul sare in sus
de nervi, ca el a lucrat toata viata si-l intreaba pe D-zeu de ce l-a trimis la atelier. La care D-zeu ii raspunde:
− Bine, bine, cand iti dade-ai cu ciocanul peste degete spuneai "D-zeu matii", iar betivul cand bea "Doamne ajuta"!!!
Cit stii la examen
Dialog la examene:
− Stii?
− Stiu.
− Ce stii?
− Obiectul stiu.
− Care obiect?
− La care sustin examenul.
− Si la ce obiect sustineti examenul?
− Domnu profesor,aceasta de acum se cheama a baga bete in roate..
Daca pot
La un mare profesor universitar, vine o studenta dragutica si fasneata, care ar fi avut nevoie de o nota buna. Vazand-o, profesorul o intreaba ce doreste. Drept raspuns, ea a inceput sa se fandoseasca si sa se dea pe langa el.
− Mai fetita,eu sant asa cum ma vezi. Am o varsta...Cum crezi tu ca o sa te multumesc? Nu mi s-a mai sculat de multa vreme.
− Lasati domnule profesor. Nu aveti grija.Stiu eu s-o inveselesc. Eu vreau sa fac amor cu dumneata pentru ca imi place cum predati si cum va purtati cu noi. De acea m-am hotarat sa va multumesc in felul meu.
Chiar atunci, profesorul trebuia sa mearga sa tina o conferinta, asa ca este sunat de organizatori, sa ii aminteasca ca este asteptat.
− Domnule profesor, aveti vreo problema? Vreti sa trimitem o masina sa va aduca?
− Nu este nevoie. Daca nu o sa pot, am sa vin, iar daca o sa pot n-am sa mai vin...
M-am intalnit cu un apropiat a lui Mircea Geoana si mi-a spus ca la urmatorul mandat Geoana vrea sa se mute in Finlanda.Curios l-am intrebat de ce la care el :
- Pai acolo tine noaptea mai mult si asa o sa fie si el mai mult timp presedinte!
Bula vine acasa de la gradina zoologica unde a fost cu clasa in vizita si povesteste:
− Stii, tata, la gradina zoologica am ajuns la o cusca, si... si...
− Ei, spune odata!
− Si domnul profesor a spus ca este o barza.
− Inseamna ca a fost chiat o barza.
− Pai bine, tata, dar de cand am vorbit despre barza, am crezut ca nu exista o asemenea pasare...
Romanii nu citesc niciodata instructiile de pe cutiile cu produse...
Odata un roman isi cumpara o solutie pentru tantari, seara se unge pe tot corpul si se culca linistit cu fereastra deschisa. A doua zi dimineata se trezeste plin de umflaturi muscat de tantari peste tot, se pune sa citeasca cu atentie instructia de pe sticla, acolo scria:
− Turnati 100 g de solutie intr-o caldare de 10 kg si puneti-o undeva mai intr-o parte de dumneavoastra: Toti tantarii o sa se duca acolo.
Culmea casniciei
La a treia nevasta, sa ai aceeasi amanta
Ford Focus Trend Collection, hatchback, Y, 5 usi, 1,6l / 100CP benzina, din 30 mai 2007
Toti iti vor binele, asa ca omoara-i! Nu-i lasa sa ti-l ia!
-
ALS - Ford Freak