ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Ian 2010, 23:00
Pai daca din cati am avut noi pana acum pe la eurovision nu a fost in stare nici unul sa castige desi sunt artisti consacrati si au si conservatorul terminat,eu zic ca tocmai manelistul cu 8 clase(daca leo avea si palea) castiga si le rupe gura la toti,as paria ca o sa castige Salam

,si chiar nu m-as mira ca acum totul e posibil

...hai rRomania...
20 Ian 2010, 01:38
nu am nimic cu cei de culoare. l-am folosit ca exemplu, ca uite, se poate.
pe cale de consecinta orice ar fi posibil.
maine-poimaine iar ne striga madonna ca ne purtam urat cu conationalii.
20 Ian 2010, 05:55
'neata somnorosilor.
20 Ian 2010, 13:19
auzi jucauso, ce inseamna ford focus ff ?
20 Ian 2010, 14:00
Foarte tare...
21 Ian 2010, 02:55
Noapte buna tuturor.
21 Ian 2010, 09:16
neata! cum va simteti?
21 Ian 2010, 14:59
Ziua buna dragilor.
Uite ce sa fac,pe aici prin gospodarie,mai tai un cocean mai dau la o capra.
Hai ca v.am lasat,sanatate la pasari,ma duc ca mi.a fatat pisica doi caţei.

Si mai apare faza aia,cica:
-Si capra ce a zis?
-Pai nu a zis nimic ca era de lemn.
Am mai vazut ieri o doamna cu un caine in brate si cainele nu avea nimic impotriva.
-Marş pufi ca te muşca domnul.
Apropo de fiare se spune ca cea mai reusita inventie a fost şurubul,deoarece fara el nu se putea ansambla nimic.
21 Ian 2010, 15:16
Salutare
nashule,cum a decurs datul la zapada,mai poate
nasha,cum reuseste sa faca fata.Sa o saluti din parta mea
21 Ian 2010, 15:25
Real story
Eileen Lovett din Galway, Irlanda, este client al distribuitorul Higgins Motorpark / Higgins Garage începând din anul 1929, iar anului acesta a achiziţionat pentru fiica sa cea de-a douăzeci şi treia maşină – un Ford Focus model 2010.
Dna. Lovett va împlini 99 de ani în decursul lui 2010 şi a început să şofeze la vârsta de 12 ani, în oraşul natal Clifden, unde familia sa conducea o afacere cu brutării, denumite Lydon’s. Primul său drum în calitate de şofer l-a făcut in perioada şcolii. Atunci, la rugămintea mamei sale, a transportat unt cu camioneta brutăriei – un Ford Model T modificat.
Mai târziu, la vârsta de 17 ani, în anul 1929, aceasta a cumpărat primul său Ford - un model 14.9, în valoare de 198 £ - de la distribuitorul Higgins Garage din Galway (care a devenit mai târziu Motorpark). Eileen s-a îndrăgostit de această maşină din primul moment în care a condus-o şi a parcurs mii de kilometri livrând produse ale brutăriei către hoteluri şi şcoli din zona Connemara. După doi ani de şofat în slujba brutăriei familiei, Eileen a plecat la Dublin unde a urmat cursuri pentru a deveni infirmieră la spitalul Jervis Street . Cariera de infirmieră a fost una scurtă şi s-a încheiat după ce Eileen s-a căsătorit cu soţul său, profesorul Michael Lovett, în anul 1938. Eileen a apelat de fiecare dată când a avut nevoie de o nouă maşină la distribuitorul Higgins Motorpark din Galway .
La vârsta de 98 de ani, Eileen poate înşira pe nerăsuflate lista celor 22 autovehicule Ford pe care le-a condus ca şofer al brutăriei, inclusiv numerele de înmatriculare ale acestora.
“O asemenea loialitate faţă de brand este un lucru foarte rar întâlnit în Irlanda,” a declarat Eddie Murphy, Preşedinte şi Director General al Ford Irlanda. “Eileen este probabil cel mai vechi client din ţară şi sper să aibă parte de mulţi alţi ani în compania noului autoturism Focus 2010 al familiei sale.”
21 Ian 2010, 15:40
Ie data naibii draq baba asta

a evoluat odata cu Fordul...asa am sa fac si eu,pana la 99 de ani o sa conduc numai Ford,si cand fac 100 imi iau BMW
21 Ian 2010, 21:51
Giovani! Ai grija ca nu cumva sa bati alt record, adicalea la varsta de 99 de ani, nu cumva sa conduci aceiasi masina ford.
22 Ian 2010, 10:10
neata! -12 grade afara la ora opt jumate, -4 in garaj! iarna, nu gluma!
22 Ian 2010, 10:20
Uuuuu... Ai si garaj??? Marfa!

La mine afara -11 si in garaj tot -11.
22 Ian 2010, 11:06
si daca vrei sa stii am si groapa in garaj! tocmai buna pentru a depozita vinul!
22 Ian 2010, 11:20
Eu am beci, la tara. Dar nu e bun si pentru a depozita masina.

PS. Am si boxa la subsol, dar acolo depozitez numai cauciucurile. Ar merge si vinul, dar e distanta prea mare de parcurs pana acolo. Prefer sa car cu bidonul de la tara.
22 Ian 2010, 14:42
Fratilor, e groasa rau treaba. Azi dimineata mi-a inghetat lichidul de dezghetare pe parbriz!
M-am uitat pe instructiunile de la spray, am inteles ca spray-ul inlatura gheata, dar pe spray cine il inlatura de pe parbrizul meu ?!?
Aaaa... am uitat sa mentionez: zeama aia cu pretentii de degivrare mi-a inghetat pe interior!
Noroc ca s-a incalzit aeru' si s-a scurs zeama, altminteri aduceam tarnacopul si faceam lumina...
22 Ian 2010, 15:15
Pai vezi Nic daca nu iei si tu de firma,iei toate chinezismele
22 Ian 2010, 15:17

Super tare.

Vezi daca nu ai parbriz cu degivrare?!
22 Ian 2010, 16:23
Don Giovani, pardon: tot ce pun pe masina e de firma.
E de la Mol, si-si face treaba. Exista si o explicatie pentru ce s-a intamplat. Gheata fiind foarte groasa, s-a topit si s-a amestecat cu solutia, iar amestecul rezultat a inghetat.
Urmatoarea masina nu stiu daca o sa caut parbriz cu degivrare, insa o instalatie Webasto e aur curat la casa omului...
Apropo, daca ii mai aud pe ecologisti cu "incalzirea globala" le rup picioarele. Sau ii pun sa-mi curete parbrizul dimineata; s-ar putea sa opteze pentru prima varianta...
22 Ian 2010, 16:40
Scuze pentru postul consecutiv, a expirat timpul de editare si nu am precizat un aspect important: azi-noapte au fost -23 grade Celsius in Brasov, asa ca e scuzabila prestatia degivrantului.
22 Ian 2010, 17:40
Haidi bre Nic nu te mai lauda cu firmele tale

,si sa stii ca alea de la mol sunt aduse din china

sic sic sic
22 Ian 2010, 19:39
neah, scrie pe el "Made in Hungary".
Data aviatoare dau cu palinca, daca ingheata si aia chem taxiu'.
22 Ian 2010, 20:49
Aaaa pai atunci e si mai grav,cand au auzit ei ungurii ca e pentru Romania iti dai seama ce "buna" au facut-o,sa inghete si la +1 grad
Eu nu cumpar nici un lucru pe care scrie Made in Hungary.Am vrut sa iau un Nokia si cand am vazut Hungary am renuntat
23 Ian 2010, 09:40
ce inseamna sa ai idei preconcepute....
giovani, atunci iti recomand calduros produsele made in china
23 Ian 2010, 16:33
Hmm, se simte oarece tensiune pe aici.
23 Ian 2010, 17:47
Jucauso made in china poti sa iei tu ca tot recomanzi

,dar cele bune sunt de la GMBH,BOSH Germany

,si eu pe Nic il tachinam putin,dar e tare tipul,tine la gluma
Salutari
Nashule 
...salutari