Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

- Society X - Ford Focus -

10 Apr 2007, 02:41

salutare la toata lumea... ma numesc bogdan, si impreuna cu otzy (proprietarul masinii) ne numim "Society X", si ne ocupam de modificari auto. asta e "el machina" noastra, ii zicem "foki-mobil" 8)

cateva detalii despre masina:
1.6 zetec SE, an de fabricatie 2003, accelerator de gaze, cold air intake pipercross venom, finale remus (e un model care inca nu se produce,doar cateva s-au produs pe post de mostre, dar bineinteles ca romanul are mana lunga, si o cunostinta care lucreaza la remus a reusit sa ni le procure), urmeaza si alte modificari la motor, sau schimb de motor :twisted: . jantele sunt de 7x17 cu cauciucuri 205/40
bara fatza si arcadele de la roti sunt cumparate de la IbherDesign din portugalia. bara spate, eleronul si roofscoop-ul sunt productie proprie, pragurile, nervura arcadei spate si capota sunt facute la tinichigiu.
culoarea....ii clar...electric orange de pe ST.
interiorul este inca under construction, de asemenea trebe alte prezoane pe fatza, flansele exista deja, dar trebe prezoane mai lungi.
FiÅŸiere ataÅŸate
Picture 008.jpg
(74.05 KiB) Descărcat de 717 ori
Picture 014.jpg
(90.97 KiB) Descărcat de 717 ori
Picture 022.jpg
(73.11 KiB) Descărcat de 716 ori
Picture 036.jpg
(99.29 KiB) Descărcat de 716 ori

10 Apr 2007, 06:34

extraordinar ... ai fo si la tuning days la bucuresti, nu?

o intrebare: cum deschizi usile? :)

10 Apr 2007, 06:54

Intr-adevar superba... interiorul e super fain.

10 Apr 2007, 09:23

Interesanta masinutza si speciala
Se vede multa muca insa este printre putinele masini fara lufturi si cu toate jucariile in ordine nu strambe nu valurite
Vopseaua este dementiala la fel si mana ce a vopsit nu tu carai sau mizerie pe ea am urmarito la expo la Zilele tuningului si pot sa spun ca sunt impresionat de calitatea finisarii
Multa de munca a mai ramas si bani de cheltuit insa dupa cum se vede merita din plin
Cu multa Stima

10 Apr 2007, 09:39

Frumoasa foc.

10 Apr 2007, 10:00

Cati cai ziceai ca are ?

10 Apr 2007, 11:01

@Cornel001 in motor nu s-a umblat nimic, stock 103 cp, filtru si evacuarea nu poti sa zici ca-ti dau puterere, atata ca-i mai responsiva si "usuratica" in turatie
@adispan reciverul de la deschiderea de la portbagaj s-a montat la usa de la sofer, cu un solenoid de deschidere (electromagnet care impinge putin usa), deci cand apesi pe cheia originala butonul de deschidere de la porbagaj se deschide usa de la sofer. potbagajul acuma se deschide doar de la butonul din interior. si usa dreapta de asemenea de la buton din interior.

10 Apr 2007, 11:07

super masina cam cat a costat ce ai bagat in ea pune mai multe poze ca e super masina

10 Apr 2007, 12:56

la exterior, mai ales din spate arata SUPER. felicitari pentru munca depusa

10 Apr 2007, 13:34

:shock:
vleau si eu o tulaaaaa :cry:
super masina! :D

10 Apr 2007, 13:47

super super!
comenzile pentru casetofon de la volan sunt in plus?
suportul de pahare de langa schimbator unde e? (pare cam urat fara el..)

10 Apr 2007, 14:29

Interiorul este inca under construction.

Ma bucur ca ai intrat, cu mine ai vorbit in sambata respectiva si ti-am zis de forum :) Ma rog, daca ti-o mai fi zis si altcineva treaba lui :lol:

10 Apr 2007, 17:58

Foarte frumoasa. La Tuning Days am admirat bord-ul alb. E vopsit?

10 Apr 2007, 21:49

Si sa-mi exprim parerea si aici: masina este absolut DIVINA :)

10 Apr 2007, 23:10

aaaaa, wow :shock: :shock: :shock: superba

10 Apr 2007, 23:13

Ti-am vazut masina la Tuning Days! Felicitari, foarte frumos lucrata.

11 Apr 2007, 07:24

Adevarata, super tare, beton.
Bafta

11 Apr 2007, 08:03

Jos palaria in fata voastra si a masinii :) . Mai ales ca e focus 1 care imi plac mie cel mai mult

Intrebare: Cum ai facut bordul autocolant ceva?
Am luat autocolant sa-l fac si eu dar.. nu se lipeste, cu ce ai lipit?

11 Apr 2007, 08:30

Eu sunt anti-tuning si totusi masina asta mi se pare chiar frumoasa. Se intampla sa fie si in culoarea mea preferata :) Acum ca stie sa arate ar fi frumos sa stie sa si fuga. Un turbo ceva :D

11 Apr 2007, 08:30

Bordul cred ca e vopsit, nu e cu autocolant.

11 Apr 2007, 08:36

bordul este vopsit mat. proprietarul masinii este vopsitor. daca se trateaza bordul/materialele ca atare :wink:, se poate vopsi sa fie durabil.

cum s-a mai spus interiorul este inca under construction, dar pot sa zic ca vor fi cateva detalii dragute la interior :roll:

si da, ii multumesc lui Bogdan ca mi-a spus de clubford.ro, la show la bucuresti. chiar nu stiam de forum.
voi pune mai multe poze zilele astea. sper sa facem un fotoshooting cu un preten fotograf de-al meu, daca-l prind inainte sa plece din oradea.

11 Apr 2007, 12:49

$1 scrie:$2ordul este vopsit mat. proprietarul masinii este vopsitor. daca se trateaza bordul/materialele ca atare :wink:, se poate vopsi sa fie durabil.

cum s-a mai spus interiorul este inca under construction, dar pot sa zic ca vor fi cateva detalii dragute la interior :roll:

si da, ii multumesc lui Bogdan ca mi-a spus de clubford.ro, la show la bucuresti. chiar nu stiam de forum.
voi pune mai multe poze zilele astea. sper sa facem un fotoshooting cu un preten fotograf de-al meu, daca-l prind inainte sa plece din oradea.

Superba masina... Angel eyes..stopuri cu LED nu vrei? Sau ai deja... :oops:

11 Apr 2007, 22:19

SUPERBA masina,interiorul este cel mai frumos,am vazut la televiziunea locala prezentarea masini,beton.Numai bine,spor la lucru si asteptam poze.

Re: - Society X - Ford Focus -

11 Apr 2007, 22:35

$1 scrie:$2urmeaza si alte modificari la motor, sau schimb de motor :twisted:

Parca am vazut niste motoare pe site la cosworth. Pacat ca sunt cam cat un logan :D

12 Apr 2007, 11:15

Foarte, foarte frumoasa.

Cred ca a fost printre cele mai admirate de catre fordisti (daca nu cea mai), fiind printre putinele forduri expuse, dar si cea mai reusita. Am studiat-o si eu un pic, finisajele sunt super, ce mai , tuning la cel mai inalt nivel.

Tineti-o tot asa! Abia astept sa vad cand e gata (chiar daca , la o masina in care pui suflet, nu va fi niciodata gata :) ).

Numai bine!

12 Apr 2007, 12:49

Super, super, felicitari...

12 Apr 2007, 13:57

In general pe la noi nu prea se face tuning ci mai mult kicth, insa focusul asta arata beeeeeton !!!! :shock:

12 Apr 2007, 23:00

SUPERBA !!!

13 Apr 2007, 08:25

ce nervoasa e in prima poza....e super masina....faina faina....iar jantele.....nebunie curata.....

13 Apr 2007, 10:27

mersi baieti de feedback-ul pozitiv, ii de apreciat mai ales venind din partea voastra...imi pare rau ca nu prea am timp de stat pe forum.
oricum, noi wsr-ul vrem sa tinem in iunie (10 sau 17) un show la noi in oradea....poate o punem de un ford fest :wink:
ne-o iau alfisti inainte si tin in baile felix, langa oradea, alfa meeting national la sfarsitul lunii aprilie.
Răspunde