de ambiente2006 » 10 Apr 2007, 22:12
Christos a Inviat!
Revin cu impresii despre Beltronics RX65
Intr-un singur cuvant descrierea ar fi Excellent! Cand m-am dus la Iasi am mers mai cu precautie, nu stiam ce poate dar cand m-am intors, mai jos de 90 in loc si 160 afara nu am mers. Chiar am stabilit si un mic record de detectie, 5km distanta. Pt cine cunoaste drumul, inainte de Filipesti (daca am tinut bine minte)este o zona dreapta destul de lunga. Cand a inceput sa ma avertizeze m-am uitat la nr de km (306). La un momentat dat chiar am crezut ca face pe nebunu, eram in plin camp si nu intelegeam de ce bipaie. Ma gandeam ca e o statie de pe vre-un tir ceva. Dar la un moment dat au inceput sa apara flash-urile de pe sens opus si si m-am linistit, il "mirosise". La fix 311 km in mijlocul satului era loganul galben pe partea dr...... O alta faza interesanta a fost la ducere spre Iasi. Rulam spre Urziceni cam cu 150. La un moment dat venea din spate o Octavia. Nu prea mi-a placut ideea de a fi depasit de o Octavia asa ca am inceput sa maresc un pic ritmul. Am ajuns pe la 180, Octavia in spatele meu dar o simteam ca nu mai are vlaga sa ma depaseasca asa ca mentineam ritmul. La un moment dat bip,bip. La incept 2 linute dupa care semnal full. Sicer m-am speriat un pic, am crezut ca ma ia din mers din fata, totusi eram in camp. Am inceput sa reduc usor viteza si la un moment dat am obs pe partea dr cum se apropia un panou publicitar. Am zis ca daca e ceva , acolo e asa ca am redus pana la 110. Cel cu Octavia super mirat de ce am redus asa mult mai mai sa ma depasesca dar in momentul acela au inceput avertizarile cu flash-urile si s-a potolit. Intr-adevar , dupa acel panou erau baietii intr-un Logan rosu si te luau din spate cand erai in plin avant. Echipajul era in satul imediat apropiat si oprea ce li se transmitea prin statie. Aici mi-am dat pt prima oara seama de puterea de detectie a aparatului tinand cont ca radurul nu era intreptat direct spre noi ci in acelasi sens de mers. Nu trebuie sa va mai spun ca pana la Focsani am avut o "codita" sub forma de Octavia.
Primul radar pe care l-a luat de cand l-am scos din cutie a fost cel de spaliul unirii, intre marasesti si timpuri noi. Cei din Bucuresti cred ca cunosc locul unde stau frecvent baietii. Cum am trecut linia de tramvai...bip.bip. Ce mai , le ia din toate pozitiile si ce e mai important, de la o distanta suficient de mare ca sa revin la viteza legala.
Ce face cu adevarat deosebit acest model este faptul are display digital in care iti arata banda in care detecteaza semnalul precum si puterea lui. Mai bipaie pe la unele benzinarii dar de f aproape si nivelul semanalului nu depaseste o linuta. Mai ales daca cunosc si zona si stiu ce e pe acolo nu imi fac probleme. Are functie de auto mute care mi se pare excelenta. Dupa ce iti da cateva avertizari la volum mai mare (setat de utilizator de altfel) revine la un volum minim si ramane avertizarea pe display. In felul acesta nu trebuie sa suporti toate bipurile la nivel sonor destul de mare pana cand treci de aparatul radar. Deasemenea poti sa-i dezactivezi benzile de detectie pe care doresti. De ex pot dezactiva banda x pt ca stiu sigur ca in romania nu functioneaza niciun radar in banda asta deci nr alertelor false sunt reduse semnificativ.
In concluzie , daca aveti posibilitatea sa-l achizitionati la un pret bun nu ezitati, merita toti banutii.
Ford Mondeo MKIII 2.0 TDCi 116CP an fab.Oct. 2006
VW Tiguan Track&Style 2.0 Tdi 140CP DSG7 4Motion model 2012