Dupa cum spune si DAFTEK aici nu este vorba despre 4tuning, clubford, anonymous sau nsl. Aici este vorba despre aceste comunitati virtuale care trebuiesc si ele respectate, si sa colaboreze. Eu nu imi audc aminte ca 4tuning-ul sa fi colaborat cu o alta comunitate virtuala. Ceea ce fac ei, in mod deosebit domnul Gratian (cu care am avut o cearta destul de urata la Tuning Days deoarece ma punea sa platesc bilet de intrare si parcare desi aveam legitimatie si eram trecut si pe lista lor de organizatori din partea NSL) este sa caute modalitati de a se imbogatii din pasionea noastra. Putini dintre cei de pe acest forum stiu ce banii au fost nevoite sa plateasca anumite cluburi pentru a participa (40-50 euro/mp), si pe langa asta cam orice se platea (agatarea bannerului, inscrierea, cazarea, ma mir ca nu au taxat WC-ul - asta au ratat).
Pe langa asta sa nu uitam efortul depus de fiecare club/firma care a participat pentru aranjarea standului (unele cluburi au muncit chiar doua zile), si toate astea pentru ce? Pentru ca ne place? DA!! Sa vada si altii, ca nu toti au ocazia si posibilitatea de a iesii noaptea tarziu pe strazi si a vedea masinile in actiune. Dar daca eu sunt de acord sa muncesc pe branci doua zile, ca sa vina niste oameni pasionati/interesati de tuning, masini s.a.m.d., nu sunt de acord sa muncesc pentru a se imbogatii cei de la 4Tuning.
Un alt exemplu foarte clar ar fi Burn On Event care a avut loc in cadrul Tuning Days. Acei oameni si-au rupt masinile - la propriu (unii au luat foc, altii au ramas fara planetare) ca sa faca show. Ce au vazut de la 4Tuning? Nimic. Toate premiile au fost oferite de catre firmele participante la Tuning Days si de catre autosoft - ca si unele cauciucuri care au fost arse.
Sa nu spunem ca la alte expozitii de tuning organizatorii platesc masinile care participa, sa nu spunem ca 4Tuning promisese ca se ocupa de cazare/masa pentru participantii din provincie.
Si ar mai fi multe alte lucruri care se pot spune despre 4Tuning.
Drept urmare, eu votez pentru a fi si alaturi de ClubFord, ca si de NoSpeedLimit in a incheia legaturile cu 4Tuning, cel putin pana cand se va reglementa problema cu A.C.S Anonymous Motorsport.