Baieti...sunt posesor de Logan din 2004 sept cand s-a lansat prima data.
Este masina familiei dar cel mai mult o conduc eu.
Are 16000 km si pana acum in afara de ulei si benzina nu am bagat nimic in masina.Motorul nu este deloc pretentios iar cei de pe forumul Dacia nu se plang de absolut nici o problema cat de cat serioasa la motor sau ambreiaj.este un motor folosit la Laguna 1...deci ajuns destul de fiabil.
Cat despre consum ..nici nu poate fi vorba de aberatii de 8 L mixt....
Poll- ul facut de voi nu stiu daca isi are rostul 100%. Nu fac parte din aceeasi categorie.
Focusul nou ar costa 13-16 000 iar Loganul 6300- 11000 deci nu avem ce sa comparam.
Nu vreau sa apar Loganul , deci va rog sa nu ma intelegeti gresit.
Pentru mine , intentionez sa cumpar din Germania un Focus 2 1.6 16V fabricat 2005 -2006.
Revenind la Logan : este o masina de familie, ieftina, ptr cei fara pretentii deosebite.
Este un pas mare fata de vechea Dacie 1310, asta trebuie sa recunoastem cu totii , dar nu se apropie de caracteristicile si performantele unui Focus 1 sau 2.
Am condus Focus 1 1.8 Tddi circa 850-900 km pe autostrazile din Germania si Elvetia...iar la 160kmh mai avea reverva de putere ceea ce la Logan nu veti intalni. Loganul 1.6 8V nu trece de vit max de 185 km/h
Deci ca si concluzie : Nu votez nici cu Logan dar nici cu un Focus 1 de 100 -180 000 km ....insa : TOT RESPECTUL FATA DE FOCUS
ESTE O SUPERMASINA !!!!
Ultima oară modificat de
genius pe 09 Apr 2007, 19:58, modificat 1 dată în total.