Probleme cu Carpatica si Euroins
Carpatica este infintata de un vechi transportator (Atlasib) care avand un parc mare de masini si ceva banuti a decis sa nu m-ai plateasca atatia bani la asigurari si sa isi faca propria casa de asigurari , care in prezent este in faliment (neoficial) . Desi ei nu au bani sa plateasca reparatile catre service-uri si au doar 4 service-uri agreate in prezent(asa am inteles ultima oara cand m-am informat), ei inca m-ai au tupeul sa faca polite CASCO si RCA . Din aceasta cauza probabil isi permit sa fie si cei m-ai ieftini in RCA ,reusind sa pacaleasca destul de multe persoane care nu au de unde sa stie cum merg lucrurile in casele de asigurari deoarec nu au avut niciodata probleme/accidente(clienti nu au nici o vina).
Desi m-am ferit de ei tot am cazut si eu in cursa cu 2 rude care am zis totusi sa risc si sa le repar masinile .Dupa ce am demontat masinile am constatat ca m-ai sunt cateva elemente ce necesita inlocuite , deci in service asta inseamna "reconstatare" si anume cateva poze trimise la asigurari pentru constatarea avarilor , binenteles ei trebuie sa iti raspunda daca sunt deacord sau nu . Ei bine eu astept de 4 luni un raspuns la acele reconstatari (in mod normal se raspunde in 1-3 zile) si cand sun la ei (trebuie sa insisti pentru ia putea prinde) mi se spune ca "da aveti dreptate ,dosarul s_a rezolvat puteti sa venit sa luati bani" , nu stiu la care bani se refera ei pentru ca era vb de o "reconstatare" eu nici nu am dat devizul, deci nu au de unde sa stie cati bani trebuie sa imi dea. Asa ca probabil o sa recuperez bani in instanta.
Si cam acelasi lucru si cu Euroins care am inteles ca tot a unui transportator este si acolo am de incasat bani pe un dosar (alta teapa luata).
Probabil nu toti o sa credeti ca este cazu sa va faceti griji din cauza acestor case de asigurari ,dar cand va fi sa incheiati un nou RCA/CASCO dati un search pe google si poate o sa gasiti ceva care se leaga cu ce am spus eu aici .
Motiv: titlul
-
Bogdan R - Member
- Maşina: