Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
05 Apr 2007, 17:08
Pei eu la asta m-am referit din start, de ce credeati ca sunt entuziasmat. E cel mai apropiat loc de Bucuresti unde intr-adevar putem face o intalnire ca la carte, pe un trafic care sa ne permita mersul in coloana.
De luni dau drumul la lista ca sa vedem cine vine. Sper sa fim cel putin 15-20 de masini. Numai bine tuturor, sper sa iasa o intalnire cel putin memorabila!
05 Apr 2007, 17:24
Eu am votat 14 aprilie Snagov(din greseala)
am vrut sa spun 21
cred ca sunt in Buc atunci si daca sunt imi iau prietena(nu masina) si va insotesc la snagov

mai mult ca sigur
05 Apr 2007, 18:29
Si eu am votat tot 14 aprilie, ar fi fost misto sa veniti atunci, pentru ca atunci e ziua mea

. Dupa aia mi-am dat seama ca ar fi fost cam complicat sa vin si la intalnire si sa ma achit si de restul de "sarcini" specifice unui astfel de eveniment, as vrea si eu sa votez tot pentru data de 21. Rog un admin sau un moderator, daca se poate, sa treaca votul meu de la data de 14 la cea de 21.
05 Apr 2007, 19:12
deci acolo ramane, nu?
05 Apr 2007, 19:52
$1 scrie:$2'm FUCKIN' in!!!
e super, din ce zici; joc si baschet, si fotbal, si tenis .. si ce mai vreti voi !!!
io promit ca la ora 8:00 sunt acolo!!!!!
io voi fi mai conservator: ramin la sepak-takraw
sper sa nu fie racita cea mica si ma bag cu famelia. pantaloni scurti am, slapi am, colac am, umbrela de soare iashti, doi lei de intrare oi gasi si nishte grisine la colt asa ca...merem
05 Apr 2007, 19:58
pai da poate inceingem si vreo tabla, sah, carti, etc.... daca obosim de prea multa miscare
Eu nu sunt sigur daca vin, poate vin si cu famelia (babbacii) daca nu ma injura nimeni.
05 Apr 2007, 21:59
Pentru ca vad ca s-a adunat un numar deja maricel de oameni, dau drumul la lista pentru intalnirea de pe 21 aprilie, pentru Snagov.
Putem sa facem de pe acum si programul, asa ca propuneti ora cea mai buna.
Pentru oricine doreste, sa mai aduca lume(eu sigur vin cu cativa prieteni, poate si cu iubita)
Lista 21 aprilie, Snagov:
1. Maximilian
05 Apr 2007, 22:38
Lista 21 aprilie, Snagov:
1. Maximilian
2. adispanu' + roscata de Saarlouis + blonda de Titan + minge folbal + palete de sepak-takrau (sa ma joc cu bogdanv) + palete badminton + 1 buc gratar
05 Apr 2007, 22:40
Cine e ma roscata aia ? ca blonda cred ca o stiu
06 Apr 2007, 08:35
incerc sa ajung si eu de data asta.Am fost doar la o intalnire pana acum,dar asa am eu eu serviciul mai complicat.Dar ce facem daca se anunta o zi naspa dpdv meteo?Eu sper sa nu but just in case...
06 Apr 2007, 08:57
1. Maximilian
2. adispanu' + roscata de Saarlouis + blonda de Titan + minge folbal + palete de sepak-takrau (sa ma joc cu bogdanv) + palete badminton + 1 buc gratar
3. Brainiac + minge de folbal + minge de volei + carti de joc + table (roscate si blonde se gasesc acolo

)
P.S. vremea, asa cum e data ea pe weather.com, pare a fi frumoasa in acea perioada, pentru data de 21 ei anunta 19 grade, insa pentru azi anunta 17, asa ca daca or fi atunci 19 cum sunt azi 17 cred ca o sa ne si bronzam un pic
06 Apr 2007, 19:34
adispane, te reneg definitiv. numa eu-s roscata, da?
1. Maximilian
3. Brainiac + minge de folbal + minge de volei + carti de joc + table (roscate si blonde se gasesc acolo Laughing )
4. zuzi, cu atitudinea si cola. eventual, daca ma rugati frumos, poate si cu micii. negociem
08 Apr 2007, 19:10
sunt mai nou pe aici si chiar as vrea si eu sa vin....vin cu masina, cu timiditatea unei prime intalniri, la care particip, a iubitorilor de Ford....daca ma primiti si pe mine....
08 Apr 2007, 19:14
P.S. pot sa aduc orice mai este necesar....poate cei care plecam din Bucuresti, plecam in coloana....
08 Apr 2007, 20:22
Bine ai venit! Esti binevenit la intalniri, deocamdata lasam pe ultima saptamana organizarea finala. Programul deocamdata ar suna la modul la care ne-am intalni la ora 10 sambata pe 21 aprilie la Miorita, si am pleca in coloana la Snagov(complexul Astoria). Acolo intrarea e de 10 lei pe masina, + 2.5 lei de persoana, insa cred ca daca venim cu coloana maricica ne vor lasa mai ieftin.(ne apucam de negociat). Trece-te pe lista pentru data de 21 aprilie, ca sa te tinem minte.
09 Apr 2007, 08:23
$1 scrie:$2dispane, te reneg definitiv. numa eu-s roscata, da?

1. Maximilian
3. Brainiac + minge de folbal + minge de volei + carti de joc + table (roscate si blonde se gasesc acolo Laughing )
4. zuzi, cu atitudinea si cola. eventual, daca ma rugati frumos, poate si cu micii. negociem

mici negrii si atrzagosi ? ce mici ?!?
09 Apr 2007, 17:16
d-aia rautaciosi! rosii...si care nu vrea regi prin preajma
10 Apr 2007, 07:42
adispane, te reneg definitiv. numa eu-s roscata, da?
1. Maximilian
5. unqjohn + prietena + ce mai stabilim....
10 Apr 2007, 08:56
$1 scrie:$2-aia rautaciosi! rosii...si care nu vrea regi prin preajma

hei hei hei .. eu am lipit warning label-ul ... daca userul nu stie a citi nu e vina mea ...
10 Apr 2007, 13:29
deviem :p
10 Apr 2007, 22:19
Daca nu se modifica nimic in program si pare ca nu se modifica:
1. Maximilian
5. unqjohn + prietena + ce mai stabilim....
6. Muriel + prietena + buna dispozitie + frate/prietena + prieten/prietena(daca nu deranjeaza pt ca nu sunt fordisti) + buna dispozitie, a si sa nu uit + SETEU
10 Apr 2007, 22:36
Pe langa plecarea la Snagov ne vedem si prin Bucuresti?
11 Apr 2007, 09:08
Eu zic ca da, acum depinde cand, pt ca pe aprilie mai ramane numai ultima saptamana, nu cred ca se poate organiza in weekendul asta nimic.
11 Apr 2007, 21:46
de ce nu? punem de un flash meeting, la academie, sau la piata constituiei imediat!
aduna-rea!!!
11 Apr 2007, 23:06
$1 scrie:$2e ce nu? punem de un flash meeting, la academie, sau la piata constituiei imediat!
aduna-rea!!!

poti scrie un scurt scenariu? detalii, miscare, indicatii regizorale

?
12 Apr 2007, 00:25
Cred ca ajung si eu daca se lasa cu gratare and stuff. Apropo cine zicea ca aduce femei???
12 Apr 2007, 06:40
$1 scrie:$2red ca ajung si eu daca se lasa cu gratare and stuff. Apropo cine zicea ca aduce femei???
E ca in bancul ala: o gasi cineva sa aduca doua-trei CD-uri...
12 Apr 2007, 08:45
La Snagov cred ca ma prezit si "moa"
13 Apr 2007, 17:55
Opa, un Cossie la intalnire, vine si ST...abia astept!
13 Apr 2007, 18:15
me 3 me 3