ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

28 Ian 2010, 10:02

nu, e in judetul Arad :))
http://www.virtualarad.net/county/Bacau ... c_home.htm

28 Ian 2010, 10:23

Acum vreo doua seri, B-86-DIY pe Calea Victoriei; cu siguranta acum stii de ce te claxona un Golf... :D
Ieri dimineata l-am vazut si la locul lui obisnuit de "parcare" de pe strada Parcului.

28 Ian 2010, 12:15

Ma stalk-uiesti? :D.
Mi-am dat seama ca trebuie sa fie cineva din club cand ai facut cu mana :)).

28 Ian 2010, 22:32

schimbat azi cateva vorbe cu KELu` pe la Victoriei. eu ma uitam la rotile lui ca nu imi dadeam seama ce cauciucuri are si apoi mi-am dat seama ca cunosteam masina.

28 Ian 2010, 22:40

OT 24 KOS :D asta seara la ora 20:00 in parcare la Orhideea

29 Ian 2010, 09:26

$1 scrie:$2aut azi o cafea cu dl valiinves, undeva pe E85;nu stiu cum se face, cant trece prin Moldova ne intalnim din intamplare, cand vine in Bacau, deloc :D

Confirm intalnirea.
Salutari si din partea mea. Am reusit si eu sa ajung in fata internetului. Lectoapa in continuare.... moarta. :D

29 Ian 2010, 18:19

Astazi pe Sos. Giurgiului, B-06-XBK salutari si aici :D

29 Ian 2010, 20:15

$1 scrie:$2T 24 KOS :D asta seara la ora 20:00 in parcare la Orhideea

Dap.. erai parcat fix in spatele meu. Si daca te uitiai un pic pe randul urmator vedeai si masina lui ionutz.

29 Ian 2010, 20:18

Pai Ionutz a venit dupa mine si am plecat impreuna :D Ca aveam ... "intalnire"

29 Ian 2010, 23:36

asta seara sos stefan cel mare, requiem

salutari

29 Ian 2010, 23:43

B-79-MTL parcat in fata la mega image berceni pe la ora 19 ...

30 Ian 2010, 09:47

ieri pe la unirii B XX WOS (parca) un mondeo mk3 negru cu suporti de numere de germania parca :)

30 Ian 2010, 11:22

$1 scrie:$2u, e in judetul Arad :))
http://www.virtualarad.net/county/Bacau ... c_home.htm

afurisiti mai sunteti :P .Ma refeream cand vine strict in Bacau, nu in tranzit :D

30 Ian 2010, 11:31

$1 scrie:$2eri pe la unirii B XX WOS (parca) un mondeo mk3 negru cu suporti de numere de germania parca :)

E Leo 777

31 Ian 2010, 20:23

19:40 pe Plevnei - darian :D

Nu claxonam sa te dai laoparte :D claxonam sa te salut :P

31 Ian 2010, 21:59

darian, zvony si octav la CP

apoi un Ka cu nr gen MPG pe Panduri

31 Ian 2010, 22:04

fiesta albastru inchis cu nr de VL, pe colt la titan, a intors prin fata mea cand s-a dat verde. asta sambata mai spre seara.

01 Feb 2010, 09:42

Aseara pe la ora 11 l-am vazut pe shine (cred) pe Pieptanari. Am observat silueta Fusion-ului cand facea dreapta pe o straduta si am vazut stiker-ul cand am trecut prin dreptul lui. Sunt aproape sigur ca el era desi nu am vazut numarul. Eu eram cu masina aia fara lumina la farul stang care venea din Ferentari.
Azi dimineata pe Virtutii langa Lacul Morii am vazut un focus argintiu B-XX-RXV.

01 Feb 2010, 09:50

Pe la 8:20, pe podul Grant din Crangasi catre Turda, un Focus gri cu numar de BZ, din pacate atit am retinut.
Flash de la mine si avarii, parca o incercare de avarii de la el.
Salutari de la B64BUM :)

01 Feb 2010, 11:00

B77NEW sa cam asa ceva, Fiesta inchisa la culoare (sau era de la jegul de pe sosea)cu dungute de ST si stiker, la stopul de la BCR Favorit (pe Timisoara), duminica pe la pranz.
L-am claxonat si flash-uit,da` o fi crezut omul ca-i fac semne sa se miste mai repede!!! In plus cate femei de varsta...a2-a vedeti claxonand masini pe strada (????) fara motiv vizibil!!!?????? ^^ :D

01 Feb 2010, 13:59

Astazi pe Sos Oltenitei , B 39 PUC cred ca este colegul sponsoru18, eram pieton.
Salutari!

01 Feb 2010, 15:30

da eu eram :D ma luptam cu nametii :-" trebuia sa arunci cu ceva o piatra,un bulgare sa ma faci atent :)) te salut si eu

01 Feb 2010, 18:27

$1 scrie:$2..... In plus cate femei de varsta...a2-a vedeti claxonand masini pe strada (????) fara motiv vizibil!!!?????? ^^ :D

hai ca esti simpatica =D> :))

01 Feb 2010, 18:51

$1 scrie:$2seara pe la ora 11 l-am vazut pe shine (cred) pe Pieptanari. Am observat silueta Fusion-ului cand facea dreapta pe o straduta si am vazut stiker-ul cand am trecut prin dreptul lui. Sunt aproape sigur ca el era desi nu am vazut numarul. Eu eram cu masina aia fara lumina la farul stang care venea din Ferentari.
Azi dimineata pe Virtutii langa Lacul Morii am vazut un focus argintiu B-XX-RXV.

Te-am vazut si eu. Salutari
Oricum am mustrari de constiinta ca nu ti-am dat prioritate sa intri pe virtutii :(

01 Feb 2010, 20:33

Stai linistit ca nu ai cum sa-i lasi pe toti :D si oricum se termina odata si odata coada aia, de obicei am rabdare la chestiile astea.

01 Feb 2010, 22:30

TM-74-PIU, cred ca e stabilit in Brasov, insa din cate am vazut userul cu pricina nu prea mai da pe forum, pe la intalniri nici atat... salutari de la nebunu' ala cu C-Max, care claxona frenetic !!! :D
Copy of DSC01692.JPG

01 Feb 2010, 23:13

$1 scrie:$2e la 8:20, pe podul Grant din Crangasi catre Turda, un Focus gri cu numar de BZ, din pacate atit am retinut.
Flash de la mine si avarii, parca o incercare de avarii de la el.
Salutari de la B64BUM :)

ti-am vazut masina parcata pe uverturii zilele trecute...ai grija ca vad ca se ridica la greu masini

01 Feb 2010, 23:45

$1 scrie:$2a eu eram :D ma luptam cu nametii :-" trebuia sa arunci cu ceva o piatra,un bulgare sa ma faci atent :)) te salut si eu

Am vrut sa-ti dau cu un bulgare, zicea lumea ca nu sunt sanatos, glumesc.
Lasa ca Piedone isi face treaba fata de alte sectoare ;)

02 Feb 2010, 08:07

in Brasov, ieri pe la orele 16 un coleg cu un focus 2 , numar de Cluj a trecut podul de la Zizin,apoi a facut stanga dupa pod..claxoane,flashuri..nu cred ca m-a observat :) sau m-a observat dar ce si-o fi zis..ce vrea mah asta ? :))

02 Feb 2010, 10:25

@Mihai R: Si eu care credeam ca m-ai injurat ca am luat un sant si am tras usor dreapta :P

De asemenea vazut adispan si stat de vb cu el la intalnire HH. :D
Răspunde