Răspunde

06 Mar 2007, 22:50

deja incep sa ma enervez....
iarasi am inchis fereastra cu forumul si cand am intrat iarasi erau toate topicurile citite.
chiar nu se poate face ceva?

06 Mar 2007, 23:29

$1 scrie:$2eja incep sa ma enervez....
iarasi am inchis fereastra cu forumul si cand am intrat iarasi erau toate topicurile citite.

Ce browser folosesti ? am avut si eu problema asta mai demult, delete cookies, delete temporary internet files etc...s-a rezolvat

06 Mar 2007, 23:48

sunt mult prea multe sticky-uri la discutii libere/ forum

06 Mar 2007, 23:58

mozilla firefox

07 Mar 2007, 00:17

$1 scrie:$2unt mult prea multe sticky-uri la discutii libere/ forum

unde ?? unde ?? ca eu nu le (mai) vad :lol:

Nu ne vede Google!!!

07 Mar 2007, 04:09

Cred ca ar fi bine sa se vada posturile pe forum chiar daca nu suntem logati, altfel nu cred ca se dezvolta forumul... toate cuvintele cheie care se afla in ceea ce scriem noi sunt invizibile ptr google:
http://www.google.ro/search?q=site%3Awww.clubford.ro : Rezultatele 1 - 7 din aproximativ 29 de la http://www.clubford.ro, sunt doar 29 de rezultate si ar trebui sa fie sute, mii.

si aici
http://stat.trafic.ro/stat/clubford/referinte/cautari/#stat
cuvintele cheie :( forum club ford , clubford , forum ford romania etc... ar trebui sa fie multe cuvinte cheie, forumul sa fie gasit in google si daca vrei sa cauti masina.

07 Mar 2007, 11:26

cred ca mai degraba ar trebui niste metataguri.....
@wutomee - cred ca odata gasit forumul pe google daca e intersat cineva se va loga si va afla mai multe

07 Mar 2007, 12:19

$1 scrie:$2eja incep sa ma enervez....

Lasa-l sa incarce complet pagina... Am impresia ca abia atunci termina si cu cookie-urile.
Daca vrei fa un test... :mrgreen:

07 Mar 2007, 13:04

$1 scrie:$2red ca mai degraba ar trebui niste metataguri.....
@wutomee - cred ca odata gasit forumul pe google daca e intersat cineva se va loga si va afla mai multe

Metatagurile nu au nicio valoare cand nu ai informatie. Vorbesc din experienta, cu asta ma ocup...

08 Mar 2007, 09:17

favicon

19 Mar 2007, 14:19

Cum fac sa-mi pun poza la avatar la yahoo mesenger fara sa mi-o modifice? (cand pun acum o poza imi taie din margini si nu se vede toata)

19 Mar 2007, 14:25

$1 scrie:$2um fac sa-mi pun poza la avatar la yahoo mesenger fara sa mi-o modifice? (cand pun acum o poza imi taie din margini si nu se vede toata)

Pai de crezi ca s-au facut hatchback-uri??? Ca sa aiba loc... :mrgreen:

19 Mar 2007, 14:28

Aici e problema, ca nu are loc.

19 Mar 2007, 17:09

$1 scrie:$2um fac sa-mi pun poza la avatar la yahoo mesenger fara sa mi-o modifice? (cand pun acum o poza imi taie din margini si nu se vede toata)

trebuie sa aiba dimensiunea cat mai patratoasa ... incearca sa faci un crop cat mai aproape de barile fatza-sptate ale masinii si sa pastrezi cat mai mult din partile sus-jos ale pozei.

20 Mar 2007, 13:35

Am si eu o intrebare :?: .
Nu se poate face ceva :oops: ca la inregistrarea unui nou user sa fie obligatorii :twisted: campurile de locatie , tip auto :idea: .......
Nu ma pricep la asa ceva dar presupun ca se poate face , deoarece pe alte forumuri sunt campuri obligatorii

21 Mar 2007, 00:39

Sunt si useri care au facut "cariera" fara sa aiba masina... :mrgreen:
Eventual sa le propuna ca sa fie mai simplu pentru un user nou venit, dar fara sa fie obligatorii.

28 Mar 2007, 08:36

Pe autocolantele noastre, sub sigla ford si numele ClubFord este dat url-ul clubului si anume clubford.ro .

Dar eu constat ca http://clubford.ro si http://www.clubford.ro nu au atribuit acelasi IP. La primul link imi apare doar "back in few hours" . Cei care vad stickerele vor fi tentati sa introduca url-ul asa cum sta scris. Nu stiu daca este intentionat sau doar o omisiune. Posesorul contului MyDomain cred ca poate remedia aceasta.

Numai bine!

28 Mar 2007, 08:54

Dude dar te-ai gandit ca poate mutam serverul????
Si ca asha se intampla pana se fce trecerea la noul IP????
Acum zau saritzi prea repede
Treaba cu sa vada poze si text useri neinregistrati nu-i vad sensul ei pot vedea topicurile daca le vad si sunt interesante sa-si faca cont
Cu Stima

28 Mar 2007, 10:31

Nu stiti de ce nu mai vin mailuri?
Si in plus s-a belit postul

28 Mar 2007, 11:33

$1 scrie:$2m si eu o intrebare :?: .
Nu se poate face ceva :oops: ca la inregistrarea unui nou user sa fie obligatorii :twisted: campurile de locatie , tip auto :idea: .......
Nu ma pricep la asa ceva dar presupun ca se poate face , deoarece pe alte forumuri sunt campuri obligatorii

E buna sugestia ta. Poate exista un plugin pentru phpbb care sa faca asta.

Tip: change it to vbulletin

28 Mar 2007, 12:33

mie nu imi place vbulletin si nu sustin ideea

04 Apr 2007, 13:52

Mie nu prea imi place imaginea de la inceput, cortuletul alcela de circ mic de apare in stanga link-ului in browser.....

Nu merge pusa sigla Ford ?

04 Apr 2007, 15:17

pe mine ma deranjeaza semnatura lui Maddogul..eu zic sa votam sa mai taie din ea :lol:

04 Apr 2007, 15:31

O mai tai se rezolva si pe mine ma cam enerva ca era cam mare
Cu Stima

04 Apr 2007, 16:00

Eu propun sa ii dam WARN lui magot pentru semnatura aia asa mare :lol: :lol: :lol:

04 Apr 2007, 17:51

Da...subscriu la ce a zis Zanga. :)

04 Apr 2007, 21:53

:D:D:D:D
Stitzi ceva nu radem glumim dar in incinta :D:D
Hai fara offtopic
Cu Stima

10 Apr 2007, 15:16

De resese se mai aude ceva?

10 Apr 2007, 20:04

Da uite acum cautam pentru chestia cu RSS sper ca baiatul care are grija de noi sa fie de gasit
Cu Stima

ceva nou despre asociatie?

12 Apr 2007, 08:30

Salut,
Ii intreb si bineinteles as dori un raspuns de la cei care se ocupa cu formalitatile de infiintare a asociatiei: sunt sperante sa pot directiona 2% din impozit spre asociatie? Nu de alta dar de la scoala unde invata fiica-mea mi s-au dat deja niste formulare, contul, etc. Nu stiu ce sa fac, se vorbea mai de mult ca ar fi bine sa dam asociatiei Club Ford cei 2%.Timpul trece si eu desi vreau sa-i dau pt club, nu am cum. Probabil ca in situatia mea sunt destui de pe forum.
Răspunde