de steauaboy » 27 Noi 2009, 21:28
Salutare,
Pentru ca ma ocup cu protectia muncii as putea sa va dau o parere autorizata.
Intradevar , angajatorul ( in cazul nostrus service-ul) este obligat prin lege sa respecte si sa ofere un mediu de munca in deplina siguranta pentru angajatii sai dar si pentru clientii sai.
Ce inseamna asta totusi in fapte? Ei trebuie sa te informeze cu privire la periocolele locului unde te afli ca si client, trebuie sa aiba la un loc vizibil semnele de evacuare in caz de situatie de urgenta,planul de evacuare si eventual sa iti ofere echipament individual de protectie pentru utilizarea lui atat timp cat tu esti in locatia repectiva.
Dar, suntem in Romania si asta nu se intampla tot timpul. Personal, am fost in inspectii si mi s-a oferit cizme si casca de ex intr-o fabrica de ciment.
Revenind la service, daca ei sunt constienti de periocolele la care sunt expusi salariatii lor, nu cred ca este vreo problema sa va informeze in calitate de client cu niste sfaturi si eventual sa va ofere o pozitie mai retrasa langa masina.
Dupa evaluarea de riscuri ale unui service pot sa va spun ca periocolele cele mai mari la la elevator,la instalatia de acetilena, la sectia de vopsire , la compresorul de presiune si la tabloul electric.
Dar presupun ca langa un stand de scule, sau eventual langa un mecanic cu masina langa elevator - NU SUB elevator in nici un caz- atunci nu ar trebui sa fie probleme.
Ce va pot spune e ca majoritatea serviceurilor au sistem de supraveghere video unde va puteti vedea masina (ex Colina Motors Popesti Leordeni) sau geamuri mari din sala de asteptare catre service ( Neste) .
Sper ca aceste info sa va lamureasca putin,
Multumesc,
Radu Balasa
HD-85-BIN
Speed Up you life!