Vanzare

Vand Fiest XR2i MK3 1.6

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand Fiest XR2i MK3 1.6

Mesajde myhay123 » 15 Iul 2009, 09:26

Marca/Model : Ford/Fiesta XR2i MK3
Kilometraj : 57592
An de fabricaţie : 1990
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600 , benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : *
Nivel de echipare : *
Detalii nivel de echipare/dotări : *
Detalii nivel de siguranţă : *
Alte comentarii :
Preţ : 1000 Euro
Numele vânzătorului : Mihai
Telefon de contact : 0730 424 304 / 0764 346 776
ID mess: myhay123 :)
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
myhay123
Incepator

Re: Vand Fiest XR2i MK3 1.6

Mesajde RS1800 » 20 Iul 2009, 13:20

Salut,

Se vinde doar integral sau te gandesti sa o dezmembrezi?

Cu stima!
...::RS1800::...
RS1800
The Tuning Monk

Maşina: Skoda Fabia 2 Combi / Ex : Mondeo ST TDCi / Fiesta RS1800

Mesajde myhay123 » 23 Iul 2009, 07:55

Salutare,

Se vinde integral.
Daca nu se gaseste mai repede cumparator, ma apuc sa o pun la punct, si o pastrez.
Deja incerc sa fac rost de bani pentru suspensie, frane sa le comand din Anglia..
:)
myhay123
Incepator

Mesajde CLW-Fiesta » 01 Feb 2010, 20:47

Buna seara! Ce se mai aude q masina? Ati vandut-o sau va mai ganditi poate o dezmembrati? :"> Daca o dezmembrati, m-ar interesa si pe mine body kit-ul...
Sonorizari evenimente si petreceri la preturi de criza!
http://www.dj-ezzy.webs.com

My Fiesta mk3 ;;) viewtopic.php?f=15&t=48902
CLW-Fiesta
Member

Maşina: Ford Fiesta MK3 1990 1,8D 60cp
VIN: WFOBXXGAFBLP62372

Mesajde adimk3.5 » 04 Feb 2010, 16:52

Salut,

Vad ca te intereseaza body kit.
A mai ramas o bara spate xr2i pe masina din anuntul urmator: http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro/an ... #poze.Bara fata si kit-ul le-am luat eu.Nu stiu de unde esti tu, dar tipul e din Arad si are o ruda care face drumuri in Bucuresti.Cred ca poti sa scoti bara in 50 Euro.Eu aveam pana acum doar bara spate si pot sa-ti spun ca schimba aspectul spate complet.Cred ca are si broastele de la usi pe care le tot cauti tu.In plus mai are si paravanturi geamuri fata.Nu l-am intrebat, dar precis modelul lui are discuri fata ventilate.Asa ca daca vrei suna-l.

Nu e ruda cu mine si nu am nici cel mai mic interes in a-i aduce clienti.Am vazut doar ca esti pasionat.

Bafta!
adimk3.5
Member

Mesajde CLW-Fiesta » 04 Feb 2010, 17:26

$1 scrie:$2alut,

Vad ca te intereseaza body kit.
A mai ramas o bara spate xr2i pe masina din anuntul urmator: http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro/an ... #poze.Bara fata si kit-ul le-am luat eu.Nu stiu de unde esti tu, dar tipul e din Arad si are o ruda care face drumuri in Bucuresti.Cred ca poti sa scoti bara in 50 Euro.Eu aveam pana acum doar bara spate si pot sa-ti spun ca schimba aspectul spate complet.Cred ca are si broastele de la usi pe care le tot cauti tu.In plus mai are si paravanturi geamuri fata.Nu l-am intrebat, dar precis modelul lui are discuri fata ventilate.Asa ca daca vrei suna-l.

Nu e ruda cu mine si nu am nici cel mai mic interes in a-i aduce clienti.Am vazut doar ca esti pasionat.

Bafta!

Salut!
merci frumos! gasisem si eu anuntul si l-am sunat pe om si am fost foarte dezamagit sa aud ca nu mai are bara fatza si pragurile :-< broaste am facut rost, discuri ventilate am facut rost, acum sa vedem, la vara ii fac ceva frumos din fibra daca nu gasesc de xr2i pana atunci... motor ai idee ce motor avea? ca l-am intrebat si a zis ca nu stie, l-am rugat sa imi faca o poza la motor si sa-mi trimita dar inca nu a facut si daca mai ai tu idee daca gasesc pe vreun model de fiesta, punte spate cu discuri sa se potriveasca la a mea... merci frumos!

CLW-Fiesta
Member

Mesajde adimk3.5 » 04 Feb 2010, 17:49

Salut,

El zice ca ar avea motor de 2.0 dar am dubii.Parerea mea e sa iei bara spate.Ai luat si etrieri pentru discuri?Nu se potrivesc cei de la discurile pline.
Cat te costa sa faci kit-ul din fibra?

Punte spate cu discuri se poate adapta de pe Ford RS2000 dar nu asa usor si trebuie alt cablu la frana de mana, la fiesta 3 nu a existat.

Ce cauciucuri ai in talon ca dimensiune?

Bafta!
FORD FIESTA Mk3.5
1.1 HCS CFI
adimk3.5
Member

Mesajde CLW-Fiesta » 04 Feb 2010, 20:09

$1 scrie:$2alut,

El zice ca ar avea motor de 2.0 dar am dubii.Parerea mea e sa iei bara spate.Ai luat si etrieri pentru discuri?Nu se potrivesc cei de la discurile pline.
Cat te costa sa faci kit-ul din fibra?

Punte spate cu discuri se poate adapta de pe Ford RS2000 dar nu asa usor si trebuie alt cablu la frana de mana, la fiesta 3 nu a existat.

Ce cauciucuri ai in talon ca dimensiune?

Bafta!

N-am luat etrierii, inca nu am ajuns la pus discurile ca momentan motorul meu este bucati... masina a avut la vremea ei 6 proprietari, eu fiind al 7-lea si toata lumea pana acum si-a batut joc de aceasta masina, m-a gasit pe mine cu suflet mare sa o fac :)... mi s-a rupt distributia in timp ce mergeam, s-a strambat o supapa, este monobloc iar cand am scos supapa a stricat ghidul de la supapa, ghid care normal trebuia sa fie piesa de schimb dar la mine este turnat direct in chiulasa... asa ca am decis sa ii fac o reparatie capitala la motor... oricum nu stiu sigur daca schimb franele ca sunt placutele si sabotii noi si franeaza super bine si eficient... asta cu puntea spate cu discuri era doar un moft :)... am talon dinala nou si nu mai scrie cauciucurile in el, o sa imi pun jante pe 15 -> viewtopic.php?f=130&t=38445 ... astea le-am cumparat le vopsesc mai bine sau mai bine spus le vopsesc, ca erau vopsite doar asa la misto pt vanzare :)) , cauciucuri 195x50x15 ii pun distantiere de 3-4cm ca imi atinge in bascula, ii umflu aripile, si nu stiu exact cat ma va costa fibra, de manopera ma ocup eu cu un prieten si trebuie sa imi fac si fetele de usi tot din fibra ca mi-am montat pe fiecare usa 5 boxe :)... e de lucru la ea, bani sa fie :) si frumos afara.

Bafta!

CLW-Fiesta
Member

Înapoi la Vanzare