ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
02 Feb 2010, 10:52
$1 scrie:$2i-am vazut masina parcata pe uverturii zilele trecute...ai grija ca vad ca se ridica la greu masini
Acolo stau, in zona aia nu e parcarea interzisa

Numai in preajma intersectiei cu Virtutii e zona periculoasa.
Merci de avertizare
02 Feb 2010, 11:48
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a eu eram

ma luptam cu nametii

trebuia sa arunci cu ceva o piatra,un bulgare sa ma faci atent

te salut si eu
Am vrut sa-ti dau cu un bulgare, zicea lumea ca nu sunt sanatos, glumesc.
Lasa ca Piedone isi face treaba fata de alte sectoare

asta asa e
02 Feb 2010, 12:39
Duminica, in Drumul Taberei, pe la Obcina Mare am vazut masina B-23-BMA.
Salutare!
02 Feb 2010, 19:25
Valiinves, dupa tine a plecat in urmarire politia din Urechesti azi?

Ca oricum aratai suspect cu ochelarii de soare pe ochi desi era innorat.
02 Feb 2010, 21:01
Daca au plecat dupa mine, sa stii ca nu m-au prins.

Si sa stii ca ochelarii mei de soare merg purtati si noaptea.

Si chiar daca nu era soare la noi sa stii ca la Mizil si Buzau era.

Si chiar daca nu era soare, era zapada si tot naspa e. Si chiar daca nu e soare si zapada, tot trebuie sa-i port ca am probleme cu lumina.

Sunt pasare de noapte!
02 Feb 2010, 21:09
Pacat ca ochelarii aia nu te ajuta sa-ti vezi colegii de club chiar daca sunt pe sensul celalalt.
02 Feb 2010, 21:34
Dar tu crezi ca eu in trafic alta treaba nu am, decat sa citesc numerele la masini?!

Plus de asta, daca mai si vorbeam la telefon......
02 Feb 2010, 23:17
L-am vazut pe colegul Shine, insotit de doua domnisoare (pe bancheta din spate), azi in jurul orei 18, pe strada Ion Campineanu.
Salutari colegu si felicitari pentru exemplul pe care il dai colegilor

!
03 Feb 2010, 08:40
Erau toti trei pe bancheta?
03 Feb 2010, 10:07
era pilotul automat ON....
03 Feb 2010, 10:53
Da, conducea dintre ele de pe bancheta din spate, cu un fel de prelungitoare la picioare si noroc ca are si reglajul volanului pe adancime ca il trasese pana intre scaunele din fata.
03 Feb 2010, 12:48
daca erai pe Campineanu asteptand la semafor sa traversezi calea Victoriei si m-ai claxonat, te-am auzit
ce exemplu dadeam? ca nu m-am prins.
Poate ca ar fi mai bine sa fi zis doar ca m-ai vazut in trafic, singur in masina... fara amanunte...
03 Feb 2010, 17:41

stai sa ghicesc.... o sa afle nevasta...
ia sa vedem... pres... mancare rece... spalat singur rufe... 1 sapt fara iesit in oras....
oricum, asta e nimica toata, eu am avut 4 domnisoare pe bancheta din spate... sac.
03 Feb 2010, 18:34
B 39 MMW C-Max pe langa Carrefour Orhideea acum 30 minute!! Salut colegu'
Eu eram ala cu Focus argintiu care te tot claxona si te-a si salutat
03 Feb 2010, 19:48
@Shine
Taman iesisem de la munca si ma indreptam catre masina, asa ca nu eram eu cel care te-a claxonat.
Hai ca ai inteles foarte bine ca tot ce vroiam sa spun e ca dai un exemplu, in sensul protejarii sexului frumos in eventualitatea unui accident (Domane Fereste !) /impact frontal.
03 Feb 2010, 20:16
accidente la mine in masina?!?! niciodata...
03 Feb 2010, 21:46
am vazut un ford fusion pe colina universitatii din brasov. numarul BZ- 89- SAS
04 Feb 2010, 17:27
am vazut un fiesta alb cu nr. B 55 WEG sau WED nu mai retin ca eram, era parcat in fata garii din Barlad!!!
05 Feb 2010, 11:24
VAZUT Ford focus 1 "brek" alb cu numere de prahova ( nu mai retin) si cu sticker + un afis cu Atentie franez brusc, pe strada avrig parcat pe trotoar

Salutare
05 Feb 2010, 13:29
este ramses
05 Feb 2010, 14:22
Vazut ieri pe Dexter pe Observatorului pe la ora 14, ne-am vazut, ne-am salutat.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

05 Feb 2010, 15:27
Un focus cu B xx Tox ieri in zona pasajului piata muncii
06 Feb 2010, 13:39
ieri dimineata un Focus alb, am mers pe langa el de la Unirii pana pe la Victoriei. B 191288 or something. claxonat din stanga, claxonat din dreapta, flashuri...nimic. cred ca m-a vazut cand l-am depasit si am ajuns in fata lui...
Colegu`, cand pe o banda de mers, e deseanta o sageata in stanga, inseamna ca de acolo faci stanga, nu mergi inainte. cand totusi vrei sa mergi inainte, dai si tu acolo, un semnal, sa se prinda si prostii ce vrei tu sa faci...zic si eu...
aseara GabiFiesta in fata la Marriot, cred ca era la Chickenaria aia de pe acolo. parcat frumos in mijlocul strazii, cu avariile puse, blocand un loc de parcare gol!
Bravo colegu`, esti tare! dupa 10 minute, masina lui tot acolo era...
06 Feb 2010, 14:37
La ce ora asta ca am fost si eu prin zona, cam in jur de 20?
06 Feb 2010, 15:03
era cam pe la 21:30 asa...
06 Feb 2010, 15:31
$1 scrie:$2eri dimineata un Focus alb, am mers pe langa el de la Unirii pana pe la Victoriei. B 191288 or something. claxonat din stanga, claxonat din dreapta, flashuri...nimic. cred ca m-a vazut cand l-am depasit si am ajuns in fata lui...
Colegu`, cand pe o banda de mers, e deseanta o sageata in stanga, inseamna ca de acolo faci stanga, nu mergi inainte. cand totusi vrei sa mergi inainte, dai si tu acolo, un semnal, sa se prinda si prostii ce vrei tu sa faci...zic si eu...
aseara GabiFiesta in fata la Marriot, cred ca era la Chickenaria aia de pe acolo. parcat frumos in mijlocul strazii, cu avariile puse, blocand un loc de parcare gol!
Bravo colegu`, esti tare! dupa 10 minute, masina lui tot acolo era...
Sper sa nu ma intalnesc cu tine prin trafic cand mai trec prin Buc

Nu de alta, dar eu in Buc ma dezlantui
06 Feb 2010, 16:33
Azi pe la ora 13-13:30 darkmic pe kogalniceanu
06 Feb 2010, 22:40
Vazut fusion negru cu nr de B, pe DN1A, Cheia, mai exact la intersectia unde se urca la Muntele Rosu.
Era parcat. Salutari aici!!!
07 Feb 2010, 00:12
$1 scrie:$2n focus cu B xx Tox ieri in zona pasajului piata muncii
Salutari!

Eu eram.
07 Feb 2010, 10:34
am vazut ieri pe la 15 sau 16 pe BogdanV pe panduri, facea stanga spre razoare. i-am dat un scurt flash, eu eram cu "masina asociatiei"

.