$1 scrie:$2u stiu de ce ma bag si eu , dar parca totusi nu judecati drept .
1. de obicei rufele murdare se spala in familie .(nu stiu ce treaba am eu cu forumul de pe 4t)
2. uitati-va la evenimente la intalnire bucuresti martie, (toata lumea care a fost din clubford a zis ca a fost ok.)
3. am si curaj si mingiute dar....nu vreau sa postez acolo(nu ma intereseaza)
4. noi ca si club nu am fost reprezentati , atunci de ce contestam organizarea?
5. au cateva mii de utilizatori pe forum , nu cred ca le este usor sa il administreze
6. show-ul a fost de nivel national sigur au fost omisiuni dar.....nimeni nu este perfect.
P.S nu sariti pe mine ca si pe cornel001este doar o parere personala.
1) Au fost cativa membri credibili de la noi de pe forum;
2) Am citit de curiozitate si alte posturi, inclusiv de pe 4t, care mi-au intarit convingerea ca a fost ceva putred acolo
3) chestia cu miile de utilizatori nu se pune, si la noi sunt peste 3000 si nici vorba de asa ceva. In plus nici macar nu am iesit in afara clubului
Repet, nu este ceva intamplat doar pe forumul lor, in bucataria interna, ci a fost public si a implicat multe cluburi/forumuri/asociatii. Cata vreme stau in "gradina" lor virtuala nu e o problema, daca nu-ti place nu te faci membru; daca iesi din casa si incurci atata lume e pacat de munca lor si nu cred ca e bine sa ne facem ca nu am stiut. Daca nu se ia atitudine situatia se va repeta cu siguranta si peste cateva luni, un an, cu din ce in ce mai putini participanti.
Show de nivel national, omisiuni... Show-ul a fost asigurat de cei pacaliti, care au venit cu masini si au platit o poala de bani ca sa arate priceperea si munca lor. Omisiunile au fost intentionate si cu rea vointa, ceea ce nu ii ajuta deloc pe organizatori.
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey