simt ca ma lasa nervii cate un pic, pe zi ce trece.
este inadmisibil ca la tv, de la prima ora, la stiri, sa apara numai stiri cu crime, violuri, si mai mult decat atat, unul cu fatza plina de sange !!!

( isi omorase iubita, si inca avea sange pe fata cand era filmat de televizune !!)
care mai este diferenta intre a feri un copil /adolescent cu psihicul in formare, de filme cu nuditate, sau scene de violenta, cand "stirile" despre viata reala, sunt date la televizor, cu imagini socante, de la prima ora ??
as dori sa fac o sesizare catre CNA, este revoltator sa stam fara sa facem nimic, sa ne indoctrineze si pe noi, si copiii nostri cu astfel de imagini/stiri. si as vrea sa ma sprijinti.
sa le mute dupa ora 9 seara, eventual.
si sa nu indrazniti sa spuneti ca asta se cere , ca nu va cred !
ce? ca vezi un betiv ordinar dintr-un colt uitat de lume, ca vezi asternuturi pline de sange ??
nu mai sunt stiri in tara asta ?!
uneori tratam cu prea multa indiferenta lucruri care ar trebui tratate mai serios.
intre a vedea niste pitipoance semidezbracate care nu sunt in stare sa lege doua cuvinte , la ora 10 seara, si stirile de dimineata (care se reiau) care numai despre ce am spus mai sus spun, voi ce alegeti?
femei semidezbracate le vede copilul si la plaja, la mare.
eu cred ca suntem mai multi decat ei, si ca totusi se poate face ceva, putem schimba ceva in bine. ( adica au pus ei playback atunci cand nu canta unul life la tv, si atrocitatile astea nu le vad ?

)
de curiozitate o sa ma uit de dimineata si la alte posturi, din strainatate, sa vad daca la ei se dau de la prima ora astfel de imagini, stiri.
sau cine este din afara tarii, sa ne spuna si noua daca si ei sunt obligati sa accepte asa ceva.
au facut astia din libertatea un experiment, au dus zapada la laborator sa vada ce contine :
"Sunt otrăvuri foarte puternice, care vor intra în pânza freatică şi vor continua să influenţeze sănătatea oamenilor zeci de ani de aici înainte”, ne-a spus Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA.
DDT-ul din nea vine de la autostrada Transilvania
“Este foarte interesantă iniţiativa dumneavoastră.
Pare ciudat să existe DDT în zăpada din Bucureşti, dar există o explicaţie. Cu doar câteva luni în urmă a fost decopertat un mare depozit de DDT, pentru că pe acolo va trece autostrada Transilvania. Faptul că această substanţă a ajuns deja în Bucureşti e un semnal de alarmă”, ne-a spus Nicolae Rădulescu Dobrogea, preşedintele O rganizaţiei Ecologiste Eco-Civica.
mai multe citi pe site-ul lor.
am mai citit undeva ca Romania este prima tara care accepta nu stiu ce substante foarte nocive pentru oameni, dar pe care se o puna in culturi de legume/fructe chipurile pentru a le feri de daunatori. medicii au confirmat aceasta stire - respectivele substante sunt cancerigene si se elima foarte greu din organism , iar firma care a produs aceasta substanta felicita Romania pentru initiativa luata
cat or fi interesele de mari, la altii de ce mama ei de viata , nu se procedeaza la fel? de ce dormim pe noi si acceptam cu ochii inchisi toate experimentele, aberatiile ? de ce nu se face o presiune publica ?
presupun ca stiti cu totii si despre experimentele pe copii saraci din Romania , cu vaccinul contra gripei porcine.
ce Dumnezeu, am ajuns cobaii Europei?
ce sa mai manaci natural ?? pana si fast-foodul se scumpeste.
efectiv nu mai pot. cred ca pana la urma e mai mult decat o suparare, e un semnal de alarma.
eu as sfatui parintii care au fete sa le ia un spary mic lacrimogen sa le tina in geanta. pentru orice eventualitate. deja totul o ia razna... sa traim bine, sau sa murim repede ?