Doi prieteni de facultate dupa ce termina se hotarasc sa plece in lume sa se realizeze,si isi dau intalnire dupa un an in acelasi loc de unde au plecat.Trece un an si se intalnesc astia sa vada fiecare cum s-a realizat.Primul vine imbracat la 4 ace din cap pana in picioare,coborand din ultimul model de Mertan cu o tipa trasnet langa el...si al doilea vine jerpelit,murdar si vai steaua lui.Ala cu bani il intreaba pe ala jerpelit:
-Ce ai facut prietene,pe unde ai fost,de ce ai ajuns asa?
-Am baut ma,am stat numai beat,tu ce ai facut?
-Eu am facut bani,mi-am luat ultimul tip de Mertan,am facut o vila cu doua etaje,piscina...Uite iti imprumut niste bani si ne intalnim iar peste un an in acelsasi loc.
Peste inca un an apare iar ala cu bani imbracat tot la 4 ace,cu ultimul model de ferrari si doua tipe trasnet langa el...si alalalt apare descult,cu hainele tocite pe el,murdar ca draq,in ultimul hal.Asta cu bani il intreaba:
-Ce ai facut prietene de esti in halul asta,nu ti-am dat eu bani sa incepi si tu sa te realizezi?
-Am baut ma toti banii,am stat numai rupt prin santuri,tu ce ai mai facut?
-Eu am triplat averea,am mai facut doua vile dar cu trei etaje,cu piscina in curte la fiecare si am luat si ultimul model de ferrari...Bai,fii atent,iti mai dau o sansa sa te realizezi si tu,iti dau mai multi bani si ne intalnim iar peste un an aici,dar e pentru ultima data.
Trecu si anul ala si se intalnira din nou in acelasi loc.Ca de obicei apare primul ala cu bani,imbracat tot la 4 ace,se da jos din Hammer ultimul model cu doua gemene trasnet langa el si vine spre asta,si soc...ramane inmarmurit...Apare ala "jerpelitul" si se da jos dintr-un elicopter,imbracat dupa ultima moda cu 4 mascati-bodyguarzi langa el,si cu 4 femei trasnet la brat.Se dezmeticeste ala si il intreaba pe asta:
-Cum te-ai descurcat prietene?
-Pai mi-am luat 10 hectare de pamant,am luat ultimele modele de la cele mai scumpe masini de lux din lume,am facut 10 vile,am un avion personal si elicopterul asta si femei cate doresc,la discretie.Asta ramane mut de uimire,si ii zice astuia:
-Pai si cum draq ai reusit...tu care ai stat numai beat,te lingeau cainii prin santuri...sa faci atatia bani?
-Da ma,am stat eu numai beat,dar si cand am vandut sticlele...

!