de Brainiac » 13 Apr 2007, 11:29
Se stiu locurile bune, nu asta e problema. Insa ce inseamna "loc bun"? Ca este sigur? Sau ca este pustiu? Nicidecum. Inseamna un loc de unde sa poti fugi repede cand vine politia, un loc pe care sa-l poti bloca usor cu 3-4 masini, un loc in linie dreapta cu vizibilitate mare. Am avut ocazia sa vad DN1 blocat, la Tancabesti, la Ciolpani, la Balotesti, la 3-4 dimineata, unde cativa smecheri "se dadeau", iar pentru treaba asta a trebuit sa opresc, sa asist la cursa, dupa care sa plec grabit, ca un infractor, ca sa nu intrerup buna desfasurare a lucrurilor. Evident ca aceste curse se termina de cele mai multe ori cu bine, iar atunci cand se termina rau efectele lor sunt musamalizate, pentru ca in general este vorba de copii ai unor oameni cu bani si putere. Dar stau si eu si intreb: de ce trebuie ca eu, care circul normal, la 3 dimineata, sa ma opresc pentru ca niste pusti tembeli blocheaza o ditamai soseaua ca sa isi faca mendrele? Eu, personal, nu pot sa ma opun altfel decat prin a descuraja acest gen de manifestari, atunci cand am ocazia. Evident, efectul tinde sa fie nul, pentru ca cei care le apreciaza (verbal, pana la proba contrarie) sunt mult mai multi, dar...din pacate, asta e. Vorba aia, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
'07 Civic 5D Sport M/T 1.8 i-VTEC Vivid Blue Pearl