suparare pe renel
cu cateva zile inainte de pasti ma pomenesc ca se intrerupe curentu'. primul reflex a fost sa arunc o privire pe fereastra sa ma uit daca lucreaza cei de la electrica in zona-la panoul de la parter-ca mai facusera faza asta.ii vad pe cei de la electrica si cobor la ei- ma debransasera pentru NEPLATA! care neplata nene?? ca am o factura de platit numa, io stiam ca la 3 facturi te taie.. 'pai aveti 3 facturi neplatite!'.. ii las in plata lor, n-avem cu cine vorbi, dupa ce pleaca, imi pun sigurantele la loc ,fiind sigur ca am dreptate si o zbughesc la electrica sa-i omor pe aia..deobice vine factura de curent cam 30 de roni. ultima factura , cea de care stiam eu ca e singura neplatita venise ca o regularizare pe juma de an - si era de 150 de ron.in momentul cand ma pregateam sa plec la electrica ATENTIE! DECI DUPA CE AU VENIT AIA SA MA DEBRANSEZE , MAI VINE O FACTURA DE 30 DE RON.ok..injuraturi,blesteme..ajung la electrica..acolo.. 3 facturi..' de undeee?' mai era una de anu trecuta neplatita, fara vina mea, casiera uitase de ea,imi luase banii pe celelalte. io n-aveam de unde sa stiu, platisem ce mi-au zis ei la casa, pana atunci. ok . deci 3 facturi.. hai sa le platesc . am facut socoteala , venea cam 214 roni..asta e ghinoin.. STAI SA VEZI.. : PAI TREBE SA PLATITI SI REBARANSAREA SI TAXE , ETC... IN TOTAL 380 DE RONI!!!!!! M-AM ENERVAT, SCANDAL, ETC.. AIA CA CHEAMA POLITIA.. AM PLECAT, N-AM PLATIT!! NICI ACUM . MI-AM PUS SIGURANTELE LA LOC..CE SA FAC? LE PLATESC ATATA? E ENORM?AVETI IDEI?
ex- ford sierra 1.6, dublu weber.83'
ex-Supernova- 1.4
ex- matiz....
Opel Vectra B 1.6 16 volti..
ex-Supernova- 1.4
ex- matiz....
Opel Vectra B 1.6 16 volti..
- rajkapur
- Gold Member