Ai si tu dreptate adicristea.
Omului i-a facut o paguba, dar nu e un capat de lume.
Bineinteles ca isi cumpara alt set de stergatoare si isi va schimba si parbrizul, pentru ca, fata de distrusul ala de ciorditor, proetenul meu chiar isi permite acea masina.
Chestia e... daca isi permite stergatoare si parbriz nou, ce facem? Lasam problema asa? Stam cu mainile in san si nu facem nimic? Eventual daca mai vine ala sa se mai serveasca cu ceva ies si il ajut ca sa nu se chinuie?
Adi, nu m-am suparat pe tine absolut deloc. M-a uimit reactia ta.
Oricum sa vezi ce comentarii sunt pe celelalte site-uri pe care am deschis acest subiect:
- Pe 4tuning unul intreaba de ce am stat si ne-am uitat la monitor in loc sa iesim sa-l prindem pe hot...

. S-a deranjat un alt coleg sa-l lamureasca pe ametzit ca este o inregistrare a camerelor de supraveghere si ca ne-am uitat la filmare atunci cand am observat disparitia stergatoarelor.
- Pe videonews: "anonim (10 hours ago) omu nu fura si ea pentru ca nu are. fa ca omu sa aiba si nu ea de la nimenea ce binera sa fie masina ta sau alui base.ma refer la ala care urmareste camera". Un analfabet care imi sugereaza sa mai dau si la altii din munca mea? Si ca sa ma exprim pe limba lui: ASTAI VEATA, UNI ARE ALTI NARE...
- Pe alt site ma iau unii la misto ca sunt un sarac si nu mi-am permis o camera cu rezolutie mai buna...

etc-etc
Iar masina abia a fost cumparata de cateva zile. Omul abia ce a bagat ceva bani in ea la service ca sa ii faca o revizie generala (ulei, filtre, role accesorii...). Urmeaza inmatricularea si CASCO, bineinteles. Ma tot bate gandul ca faptasul este un angajat de la Porsche service ptr ca si stergatoarele erau noi, le cumparase la revizie.
Oricum le multumesc celor care ma sustin in acest demers si multumesc si admin-ilor ca nu au inchis acest subiect un pic off-topic (dupa cum am mai spus).