Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Intalnire Vaslui !!!

20 Ian 2010, 21:58

sunt membri clubford din vaslui care ar dori sa organizam intalniri in judetul vaslui???

Re: Intalnire Vaslui !!!

26 Ian 2010, 00:19

da cred ca sunt dar nu stiu cati sunt si in orase de exemplu eu sunt din Barlad dar invatz in brasov mai e un coleg de forum din Barlad dar si el lucreaza in Sibiu.. dar cine stie poate ne`o gasi si noi odata :D

26 Ian 2010, 09:09

si eu sunt din barlad, mai am un prieten cu un modeo care vrea sa vina, tot din barlad, daca am mai gasi cativa ar fi foarte frumos sa ne intalnim macar o singura data pe luna!!!

29 Ian 2010, 17:33

bai sarac mai este judetul vaslui.... in barlad sunt zeci de masini ford dar poate ca oamenii nu au bani de net :))), oricum eu mai incerc poate...poate!!!

30 Ian 2010, 18:24

Poate ne intalnim cand mai trec prin Vaslui. Posibil sa fi vazut Mondeo meu pe acolo, de obicei trec pe acolo vara ;).

30 Ian 2010, 18:30

poate ca te-am vazut, cand a-i drum pe la barlad lasa si tu un mesaj aici pe intalnire vaslui ca sa ne intalnim!!! stima

01 Feb 2010, 22:47

Bravo Danut,

Tine-te tare, insista si sigur vei aduna cateva masini la intalniri saptamanale...nu lunare.
Cand vin in Barlad facem cu siguranta intalnire...nu?

01 Feb 2010, 23:07

pe 20 vin si eu pe acasa stau vreo saptamana...tre sa ne gasim

02 Feb 2010, 07:52

ok, ne gasim sigur, ieri am fazut un ford fiesta alb cu nr B 55 WEG sau WED, ceva de genul care avea sigla club ford, era parcat in fata garii, stie cineva cine este posesorul??? Este din barlad???

11 Feb 2010, 17:00

am mai vb cu un prieten care vrea sa vina la intalnire, poate dupa 20 facem o intalnire in 3 sau de ce nu mai multi!!!

21 Iul 2010, 07:01

Sunt de cateva zile in zona si mi s-au lungit ochii dupa un stiker pe vreun Ford, desi masini am vazut destul de multicele.

Am "patrulat" chiar si cu tricoul ClubFord. Lumea ma intreba daca lucrez la Ford :D Urmeaza sa vad daca am fost destul de persuasiva, ca de povestit despre forum, am povestit. :-"

25 Iul 2010, 23:30

Bine ca nu tz-o dat un par pe shale careva :) , crezand ca esti de la service...ca aia de la reprezentantele din imprejurimi nu-s chiar binevoitori...
Ps. la Vaslui ajung mai greu stikerle...am cerut si eu unu si inca nu am primit un raspuns pozitiv.

26 Iul 2010, 10:20

Uite ca la "avantajul" asta nu m-am gandit. :))

Daca stiam de stickere poate vorbeam cu Cristi si le aduceam eu, ca tot am venit in zona. :)

28 Mar 2011, 23:45

Facem si noi (macar Barladenii) :) o intalnire luna asta ? sunt doritori ?
Răspunde