Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Subiect închis

Re: My baby New Focus ST

04 Iul 2009, 12:12

$1 scrie:$2i pe unde, macar sa iti vad si eu masina aici, ca la Bucuresti mai greu.

Cine stie cum iti suna motorul, ca si ceva melodie de-a lui MJ, de se uita lumea asa dupa tine. :))

Scuze nu am vazut mesajul decat acum cand am ajuns in Bucuresti. Dar o sa mai vin la Cluj si dau de veste poate facem o intalnire :D

10 Iul 2009, 14:44

Gata si bara. A iesit foarte bine. Astept pareri :D
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0008.jpg
IMG_0007.jpg
IMG_0006.jpg
IMG_0004.jpg
IMG_0003.jpg
IMG_0002.jpg

10 Iul 2009, 15:11

hehe. ai pus de facelift.

cum a iesit culoarea si unde ai vopsit?

10 Iul 2009, 17:40

Culoarea a iesit la fix. Bine se vede ca e proaspat vopsita dar e perfecta culoarea :D.

Iar de vopsit nu o sa va vina sa credeti Colina Popesti :P Ca la Maserati dura muuuuuuuuuult

10 Iul 2009, 20:00

arata foarte bine cu bara de facelift...super

13 Iul 2009, 19:21

o bestie in toata splendoarea :)

02 Sep 2009, 11:37

Darian, trebuie sa revopsesc toata bara fata. Unde ai facut tu? Se vad diferente la culore? Esti multumit?

03 Sep 2009, 08:52

ti-am dat sms

04 Sep 2009, 10:38

Merci! Am primit mesajul! O sa ma duc prin Octombrie acolo!

29 Sep 2009, 12:14

Gata am facut si eu 37.000 km si dupa o mica modificare :D bujii de RS 2009 masina se simte mult mai bine. Este putin mai agila si raspunsul acceleratie este mai prompt. S-ar putea sa dau jos catalizatorul, dar sa vedem ce pret obtin.

05 Oct 2009, 14:04

Tu evacuare ai stock?

05 Oct 2009, 19:38

din cate stiu e stock a lui...

05 Oct 2009, 19:52

E stock deocamdata. De ce?

Urmeaza mongoose sau dsci :D

05 Oct 2009, 23:42

zetemte...nu mai apari si tu pe la intalniri? :P

07 Oct 2009, 08:40

Pune-ti downpipe ca prima chiestie, inainte sa scoti catalizatorul. Costa putin si o sa vezi cat de mare diferenta este!
Oricum, daca scoti catalizatorul o sa iti apare check engine.

Stau cam prost cu timpul, dar incerc sa vin la vreo intilnire.

11 Dec 2009, 08:45

Ce-ai mai facut pana la urma cu farurile?
Ai adaptat motorasul?
Cum se vede cu ele fata de cele pe care le aveai inainte?

11 Dec 2009, 09:26

Nu se poate adapta pentru ca lipseste senzorul de pe bascula. Se poate monta dar sunt prea multe modificari si costa prea mult ca sa merite. Le-am reglat manual cu imbus.

Odata montate si arcurile mai tari nu o sa fie problema ca se lasa masina si bat in plopi mai ales ca nu sta nimeni in spate la mine.

Diferenta exista ca de la orice instalatie originala la una aftermarket.

11 Dec 2009, 16:02

Eu am xenon pus pe farurile normale cu oglinda si pot spune ca fata de ceea ce are Darian diferenta este mare in favoarea lui. Nu pot sa ma plang de farurile mele, dar cu ale lui vezi mult mai bine. Felicitari pentru decizie, rabdare si insistenta!

14 Dec 2009, 22:40

Multumesc pentru raspunsuri baieti.

Darian: aceeasi schimbare vreau si eu s-o fac, cand o sa incep o sa te intreb mai multe, sper sa nu te deranjeze. Poate te prind prin Valcea sa-ti vad "bestia". In poze arata super, in realitate si mai bine (din ce am apucat sa vad cand am parcat langa tine la Mall).

zvony: de acord cu tine, a luat cea mai buna decizie.

15 Dec 2009, 09:01

Merci mult, la Valcea nu cred ca apar curand cu masinutza ca a venit iarna si probabil vin cu tata cu masina lui. Daca e scriu aici cand mai calc prin vl cu ea.

08 Ian 2010, 13:46

Am comandat furtunele goodridge si lichid de frana motul dot 3. Astept sa soseasca si sa vad cum am timp sa fac revizia :D

Astept o imbunatatire la sistemul de franare deoarece am simtit fade masiv la franari intense.

12 Feb 2010, 20:31

Astazi am dat comanda si pentru un set de gel overlays pentru sigle ford. Abia astept sa vad reuzultatul.

Siglele o sa fie pe fundal negru si scris orange :D

Dupa ce sosesc din UK o sa pun poze si daca exista oameni interesati o sa vad daca pot sa va aduc.

12 Feb 2010, 21:17

sunt curios sa vad pozele, cand va fi.

12 Feb 2010, 21:32

pai saptamana urmatoare vin :D

12 Feb 2010, 23:16

darian de unde ai comandat furtunele si uleiul Motul?
mersi frumos

13 Feb 2010, 09:59

$1 scrie:$2stazi am dat comanda si pentru un set de gel overlays pentru sigle ford. Abia astept sa vad reuzultatul.

Siglele o sa fie pe fundal negru si scris orange :D

Dupa ce sosesc din UK o sa pun poze si daca exista oameni interesati o sa vad daca pot sa va aduc.

o sa arate foarte bine siglele asa colorate, si eu am pe spate cu fond alb, dar scrisul e original crom :D . asteptam poze

13 Feb 2010, 11:33

@lupu1952: furtunele le-am cumparat din UK iar uleiul si lichidul de frana Motul dot 4 le-am luat din Romania direct de la un prieten care il da la pret bun. Daca te intereseaza da un pm cu ce doresti si vb cu el de preturi.

@04hol: stiu ca o sa arate bine, m-am tot gandit cum e mai ok fundal orange si scris negru sau invers. Pana la urma am ramas pe fundal negru si scris orange pentru ca o sa vopsesc grilele negre :D

Sunt disponibile o gramada de combinatii de culori pentru toate gusturile. Eu am comandat si pentru sigla de pe volan :D

15 Feb 2010, 20:36

Astazi portocala a primit o admisie ITG. filmuletzul il puteti vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=AeDbAUhaV58

15 Feb 2010, 22:14

suuper =D> , acum toata chestia e sa nu ajunga caldura de la motor, ca pe timp de vara se simte foarte tare. la masina dinaintea fordului tot cam asa era montata admisia si vara in timpul zilei cand era foarte cald se simtea diferenta fata de seara cand era mai racoare.

16 Feb 2010, 00:04

Pentru vara o sa pregatesc un heat shield si o sa trag aer rece din bara ;)
Subiect închis