Arhiva Comercial

Revizia de 2 ani - marea dilema!

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Revizia de 2 ani - marea dilema!

Mesajde Mallek » 17 Feb 2010, 17:28

Buna ziua,

Am un ford focus (din 2008 cu 15000km la bord - stiu putin dar am si masina de servici nitel mai scumpa, nitel mai mult) pe 1,6 Benzina, anul trecut i-am facut revizia la str. Parcului mi-au cerut 4,2mil si am zis, decent. Anul asta sun si imi spune ca pt ca imi pune si lichid de frane facultativ (mai mult sau mai putin ca altfel daca ma trezesc ca la atingerea "gentila" a pedalei la 150km/ora masina se opreste tot in pom ei nu repara masina pe garantie - de parca unde ajung eu mai am nevoie de masina) oricum pretul final 920 lei. Apoi citesc pe forum de Neste, ma gandesc trec pe langa Neste o data pe luna si nu am auzit zbierete de clienti pe acolo, cand intreb de tarif aflu de suma de 580 (cu tot cu "pretiosul" lichid). Am si eu o intrebare pentru cei mai experimentati, de unde diferenta de 340 lei - sau mi-au dat un pret numai ca sa ma bage in firma si porma aflu ca "stocazu la roata" mai costa inca 500 lei.

Va multumesc,
Mallek
Incepator

Înapoi la Arhiva Comercial