Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Problema mecanica Ford Focus1-hatchback- scaun dreapta fata

18 Feb 2010, 19:41

a'hoy :D
am si eu o intrebare... :-/
am un ford focus, 3 usi, 1,6 benzina...si normal, scaunele din fata sunt rabatabile,,,totul bine si frumos, insa nu de mult timp scaunul din dreapta a inceput sa-mi faca probleme... :-??
merge inainte si-napoi,,pe sine,,se rabateaza, insa se balanseaza in stanga si-n dreapta,,precum ar fi rupt,...,ce as putea sa-i fac??? :(( :-??
unde as putea gasi o schema tehnica a scaunului,,ca sa-l desfac pana la schelet si sa remediez problema...sau cine stie ce ar trebui sa-i schimb si de unde as putea achizitiona piesa/ele respective...??? :-S
are cineva vre-o idee cat ar costa setul de scaune sh, clar cu airbag-uri,...pt modelul meu de focus???
sau ce alte scaune s-ar potrivi ... ?
as putea inlocui doar mecanismul,,,fara sa mai fiu nevoit sa cumpar alt set de scaune???
va multumesc...
astept raspunsurile vostre fie pe forum(sincer, sunt cam nou pe forum,,si nu prea stiu sa umblu :| ) fie pe mess la : poison_scorpion_83

multumesc anticipat ;)

Re: Problema mecanica Ford Focus1-hatchback- scaun dreapta fata

18 Feb 2010, 20:33

Salut, nu esti la sectiunea care trebuie dar probabil o sa fie mutat topicul de moderatori. Pana una alta iti trimit ceva scheme de demontare-montare. Sper sa-ti fie de folos %%-
Fişiere ataşate
RSDZ_Page_1.jpg
RSDZ_Page_2.jpg
juj_Page_1.jpg
juj_Page_2.jpg
juj_Page_3.jpg

Re: Problema mecanica Ford Focus1-hatchback- scaun dreapta fata

18 Feb 2010, 21:23

$1 scrie:$2alut, nu esti la sectiunea care trebuie dar probabil o sa fie mutat topicul de moderatori. Pana una alta iti trimit ceva scheme de demontare-montare. Sper sa-ti fie de folos %%-

mersi foarte mult :D
sper sa imi foloseasca :-"
Subiect închis