Desi poate ar fi trebuit pusa la sectiunea "De ce sa nu mai radem putin", am postat-o aici, fiind vorba de fotbal. Asa ca, asteptam pe Liverpool, indiferent de rezultatul final
Mie nu mi se pare ca e aceeasi situatie ca acum 6 ani (pfff, ce a trecut timpul!). Atunci era vorba de cocaina, acum e vorba despre o substanta din niste medicamente. Mai bine sa asteptam sa vorbeasca toate partile si toate investigatiile sa fie facute inainte de a arata cu degetul.
Chiar ieri dimineata, la stirile din sport l-am vazut pe Mitica Dragomir cand ne indemna sa ne mandrim ca suntem compatrioti / contemporani / conationali cu Mutu.
da, mai dragilor, dar (off) tot mai tare a fost tara galilor-scotia de sambata (6 nations)!!! finalul ala a fost demential!!! daca ar fi 6 nations mai des cred ca nu m-as mai uita la fotbal!
excelenta forma lui Del Piero (la 35 de ani) in Ajax-Juventus 1-2 ambele goluri ale italienilor au plecat de la actiunile sclipitoare ale lui del Piero
Joc modest? Pai ce voiai sa faca, sa se urce pe ei? Mie mi s-a parut excelenta tactica, atat pot, atat fac. Oricum, rezultatul e meritat. Mi-a placut Bilasco pt felul in care s-a luptat cu baietii aia, a castigat majoritatea duelurilor aeriene, dar ce sa faca izolat?
MaÅŸina: Ford focus 2 facelift 2008 trend+optionale 1.6 100 cp
Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !
19 Feb 2010, 13:02
$1 scrie:$2i joc modest ptr Urziceni, dar daca tinem cont ca a fost primul meci oficial....
Corect, a fost un joc modest din partea Unirii Urziceni, dar sa nu uitam ca a jucat impotriva lui Liverpool......sunt multe echipe care au plecat de acolo mult mai sifonate, si aici ma refer la echipe cu pretentii, mie personal jocul Unirii mi s-a parut decent, avand in vedere calibrul adversarului.......
n-as zice ca a fost modest in conditiile in care a fost clar ca au mers pe aparare la maxim. si zic ca s-au aparat bine. returul va fi cu totul altfel.
Unirea a mers acolo oricum sa se apere, asta a fost tactica antrenorului de la inceput, dar trebuia sa aiba putin tupeu si un pic de inteligenta sa faca contraatacuri. In rest, nu avem fotbal....
De toata jena presa engleza,cred ca nici unui copil de gradinita nu i sa parut decit penibila chestia aia cu Urinea ...apoi au zis ca meciul a fost slab din cauza Unirii , de parca "ai lor " n-ar fi fost si ei pe teren ...
acum citii si io ce s-a intamplat la meci, ma pufni rasu. belea suporterii aia. "Incepând din minutul 50, crainicul stadionului a făcut apel la suporterii stelişti să nu mai arunce cu bulgări în teren, însă fanii au continuat aceste acţiuni."
$1 scrie:$2and sa zic si eu ca Steaua a inceput sa joace fotbal, au dat baietii cu mucii-n fasole...
din cauza ca sunt multe vedete.toti asteapta sa alerge ceilalti ptr. el.apararea de cacao+zapata la baie la toate golurile.tanase s-a gandit tot meciul la petarda lui.