Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

salut baieti

17 Apr 2007, 10:23

Am aflat de la un prieten de site-ul acesta cu ford si ma bucur fff mult ca mai e si altceva in afara de vw implicit golf in tara asta.Am avut si eu un focus1 tdi dar a trebuit sa-l vand ca mi-am luat casa.acum sunt fan RATB pana reusesc sa-mi iau alt focus.sper sa fie cat mai curind

oricum salutare tuturor proprietarilor de ford si sa mearga masinutele fara probleme.

bafta :D

17 Apr 2007, 10:32

bafta si bine ai venit; n-ai poze cu masina?

17 Apr 2007, 19:52

bine ai venit printre noi ! felicitari pt casa si sa vina ziua cat mai curand cand ne vei anunta ca ti-ai luat un ford !

17 Apr 2007, 20:54

bun venit si bafta la cumparare...a mai fost cineva pe aici cu citeva sute de posturi si nu avea inca masinuta, dar pe la 560 si ceva de posturi a reusit sa devina proprietar. iti doresc sa nu bati acest record!

17 Apr 2007, 20:56

:lol: :lol: :lol:
iar o sa dea din codita cand vede ca e vb. despre el

17 Apr 2007, 21:00

$1 scrie:$2lol: :lol: :lol:
iar o sa dea din codita cand vede ca e vb. despre el

8) :P :wink:
:))!

17 Apr 2007, 22:18

Bine ai venit! Pentru orice ai opta... ai grija sa fie focus :wink:

18 Apr 2007, 05:45

e bun si mondeo :D

18 Apr 2007, 07:36

Bun venit. Ne bucuram sa te avem printre noi! Si dupa cum a spus Bogdan....sa nu depasesti recordul acelui user despre care sa vb ca avea multe posturi si nu avea masina, dar in cele din urma i`a ajuns. :)
Sa te alegi cat mai repede cu un fordulet, indiferent de care o fi.....
Multa sanatate si felicitari pt casa. :)
Daca nu ai poze cu masina nu`i problema....baga o foto cu casa....sa vedem si noi pe ce ai dat focus`ul... :)

18 Apr 2007, 10:20

Si nu uita sa mentionezi echiparea la casa... E diesel sau pe benzina? :mrgreen:
Răspunde