O RUGAMINTE MARE PENTRU CEI DIN ORADEA
Am cumparat o masina de la un intermediar si mi-a dat un numar de telefon al presupusului proprietar din acte cu care am si vorbit la momentul acela dar am realizat mai tarziu ca cel cu care vorbisem era un smecheras, prieten al intermediarului si acum trebuie sa iau legatura cat mai urgent cu proprietarul real al masinii(ultimul pe acte) pt a o radia si inmatricula pe numele meu.
Respectivul proprietar este RAD IOSIF din ORADEA, STR. ITALIANA, NR. 16, BL. C4, SC4, ET.2, AP.19 si as avea nevoie de un numar de telefon al respectivului pt a intocmi actele.(Eu sunt din judetul Hunedoara)
Pt aceasta fac un apel la bunavointa d-voastra, cei care stati in zona aceasta, daca se poate sa-i faceti o vizita respectabilului(sper) proprietar de drept asa cum rezulta din actele masinii pt a-i cere un numar de telefon pt a-l putea contacta si rezolva aceasta problema.
Va multumesc si sper sa ma ajute cineva curand....dau o bere(sau mai multe;))
Respectivul proprietar este RAD IOSIF din ORADEA, STR. ITALIANA, NR. 16, BL. C4, SC4, ET.2, AP.19 si as avea nevoie de un numar de telefon al respectivului pt a intocmi actele.(Eu sunt din judetul Hunedoara)
Pt aceasta fac un apel la bunavointa d-voastra, cei care stati in zona aceasta, daca se poate sa-i faceti o vizita respectabilului(sper) proprietar de drept asa cum rezulta din actele masinii pt a-i cere un numar de telefon pt a-l putea contacta si rezolva aceasta problema.
Va multumesc si sper sa ma ajute cineva curand....dau o bere(sau mai multe;))
-
electro1983 - Incepator
- Maşina: