Deci... dupa ce am petrecut cateva nopti citind diverse chestii despre statii, m-am hotarat sa aleg cea mai simpla si dreapta varianta:
Iau o statie, vad cum merge. Daca-mi fac treaba cu ea, o tin, daca nu, trec la lucruri mai serioase, dar macar am o minima experienta in ce sa caut.
Asadar am luat un Intek H-520 cu 399Lei, garantie 2 ani, de la GlobalPoint (intersectia Domnesti cu Sos de Centura).
Priza si mufa stau in cotiera, iar statia va sta intre scaune.
Aveau si antena ML145 si alte antene serioase numai ca surpriza..... n-am unde sa pun talpa, tavanul masinii fiind din aluminiu.
Singura fasie de tabla pe care am gasit-o este partea superioara a hayonului. In consecinta am luat o antena mica, a carei talpa incape pe bucata aia de tabla. Antena a fost 80RON iar aia au spus ca e cea mai buna dintre cele mici. Oi vedea cum ma descurc cu ea.
Singura solutie pe care o vad acum pentru a pune o talpa mai mare e sa fabric o placa de metal pe care sa o prind cumva de barele de pe tavan si sa lipesc magnetul de placa aia. Sau sa prind talpa pe capota de la motor, dar parca n-as sta cu antena in fata ochilor + ca s-ar indoi peste parbriz....
Una peste alta... deocamdata o scot la plimbare asa cum e.
Prima impresie dupa parcurgerea a 14km pe centura din Domnesti pana la Romexpo e ca pe canalul 22 e un haos total.
Vorbesc unii peste altii, nu se intelege care cu care discuta, de ce si cum.

Urmeaza sa citesc si maualul.