Dealerii Ford din Romania
CSD - dealer & service Ford
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de razvan1975 » 19 Apr 2007, 08:26
Ford Focus 1,6 TDCi 16v - 90CP - 5 usi - Ambiente+ - Deep Navy
Bucuresti
Bucuresti
- razvan1975
- Ford Freak
CSD
de athos_pantelimon » 19 Apr 2007, 15:20
-
athos_pantelimon - Gold Member
de Cornel001 » 20 Apr 2007, 10:16
Pai poate spalatul a fost surpriza
m-am gandit si la asta

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina:
- VIN:
de kosmin » 20 Apr 2007, 12:32
Eu unu as fi de acord sa monitorizez totul prin camera... chiar daca nu vad tot... dar cu conditia sa pot controla si un shotgun din sala de asteptare... si astfel... daca mecanicu imi pune ulei dintr-un lighean si nu dintr-un bidon nou/sigilat sa pot sa ii dau un headshot
Mai in gluma, mai in serios... probleme din service se rezova pe 2 cai:
1. Service-ul angajeaza oameni buni si platiti corespunzator... (btw cam cat castiga un mecanic dintr-un service Ford?). Daca se angajeaza oamenii care pana atunci fusesera ucenici pe langa vreun mester de Dacii... atunci si asta e o cauza.
Deci... odata angajat un om bun... trebuie trainuit pt modele Ford aflate pe piata, pus sa citeasca toate manualele de service pt toate modele Ford. Testat, si abia apoi pus sa lucreze cu masinile clientilor.
Nu cred ca se face asta la nici un service.
2. Cat mai multa lume sa ii dea in judecata... si sa castige procese... si apoi dupa ce service-ul o sa piarda cateva mii de euro o sa se faca ordine de la sine.

Mai in gluma, mai in serios... probleme din service se rezova pe 2 cai:
1. Service-ul angajeaza oameni buni si platiti corespunzator... (btw cam cat castiga un mecanic dintr-un service Ford?). Daca se angajeaza oamenii care pana atunci fusesera ucenici pe langa vreun mester de Dacii... atunci si asta e o cauza.
Deci... odata angajat un om bun... trebuie trainuit pt modele Ford aflate pe piata, pus sa citeasca toate manualele de service pt toate modele Ford. Testat, si abia apoi pus sa lucreze cu masinile clientilor.
Nu cred ca se face asta la nici un service.
2. Cat mai multa lume sa ii dea in judecata... si sa castige procese... si apoi dupa ce service-ul o sa piarda cateva mii de euro o sa se faca ordine de la sine.
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
-
kosmin - Gold Member
- Maşina:
Înapoi la Dealerii Ford din Romania