Re: Religia si slujitorii ei - pareri pro si contra
$1 scrie:$2Nu confunda o religie sau alta cu Dumnezeu si ceea ce este El , Biblia (ca de altfel toate Bibliile , indiferent de religie) mea spune ca este doar o cale nu mai multe , deci un iad si implict un rai neexistand plural pentru aceste 2 locuri.
Haideti domnu', nu schimbati subiectul. V-am adresat o intrebare directa si vad ca tot ocoliti raspunsul.
Normal ca biblia dvs. spune ca este o singura cale, ca asa spun toate. Mai sunt zeci de alte religii, unele cu un singur zeu, altele cu mai multi zei, fiecare dintre ele cu cartea lor sfanta, cu dovezile ca a lor e unica, cu justificarile proprii ca a lor e cea adevarata, cu regulile lor de urmat in viata.
Una iti interzice sa faci sex cu prezervativ, alta nu. Si atunci, pacatosul de mine, pe care sa o mai creada?
Observ din tonul dvs. o atitudine de superioritate in ce priveste religia crestina. Cu ce este mai buna religia dvs. fata de cea a unui indian? Sau cine v-a dat dreptul sa va considerati superior unui alt om? Nu uitati ca sunteti crestin doar pentru ca v-ati nascut intr-o familie crestina, intr-o tara dominata de religia crestina si ati primit o educatie crestina.
La fel de uman ca si dvs. este si un japonez care s-a nascut intr-o familie budista si care a primit o educatie in spiritul acelei religii si care n-a auzit in viata lui de Isus si de sfantul duh si care, la fel ca si dvs., considera ca a lui este religia adevarata.
$1 scrie:$2ubeste-ti aproapele dar nu si pacatul lui , dragostea aproapelui nu inseamna si acceptarea pacatului aproapelui .
Pai cum vine asta domnule, homosexualii nu sunt tot copiii lui? De ce i-a mai facut daca oricum i-a facut "cu defecte de fabricatie"? Si cu ce sunt ei vinovati ca sunt asa?
Vi se pare ridicol faptul ca o religie interzice contraceptia? La fel de ridicol mi se pare si mie ca o religie care propovaduieste toleranta si iubirea se comporta atat de urat cu o minoritate sexuala.
@toxicristi:

-
DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
- VIN: WF04XXGBB44E42077