ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

de unde alimentam?

PETROM
175
28%
ROMPETROL
128
20%
OMV
151
24%
MOL
91
14%
PETROM V
32
5%
AGIP
8
1%
LUKOIL
40
6%
ALTELE
3
0%

Voturi totale : 628

03 Apr 2007, 23:25

Huffy are foarte mare dreptate. Din fericire, la Mol-ul de la care alimentez in Pitesti gasesc mereu servetele.

04 Apr 2007, 08:46

De ce nu luati niste manusi cu voi.... cand alimentati puneti manusile, si le tineti in plasa. Iaca inca un avantaj de a fi benzinar :lol:

04 Apr 2007, 09:07

$1 scrie:$2e ce nu luati niste manusi cu voi.... cand alimentati puneti manusile, si le tineti in plasa. Iaca inca un avantaj de a fi benzinar :lol:

Din diferenta de consum mananc o saptamana la un restaurant bun si vorbesc si cu un baiat de la "motorinarie" sa faca el plinul... :mrgreen:
Corect? :lol:

04 Apr 2007, 09:34

:) Da...corect Mihai....corect.....

04 Apr 2007, 09:47

Cu benzina de la OMV m-am inteles foarte bine la Matiz, dar motorina nu m-a incantat. Si am testat si OMV (ambele, EURO4 si Sprint), si Rompetrol (inca nu aparuse Efix, si Petrom (tot ambele, Top Nordic si EURO4).
Am ramas la Petrom, atentie insa la care din ele alimentati pentru ca unele au altceva in pompa... :evil:

04 Apr 2007, 09:48

$1 scrie:$2aca inca un avantaj de a fi benzinar :lol:

De parca benzina miroase mai frumos :lol:

04 Apr 2007, 10:09

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2aca inca un avantaj de a fi benzinar :lol:

De parca benzina miroase mai frumos :lol:

Cred ca mai degraba se referea la faptul ca multi dintre soferii profesionisti (si care sunt mai murdari de motorina/ulei/etc in general) au masini pe motorina...

04 Apr 2007, 10:30

De obicei alimentez de la aceeasi statie , insa cand nu am ce face alimentez de la alte statii (rompetrol) , si fac urmatoarea miscare.
Deschid busonul rezervorului , fac o vizita la suportul de servetele , ma dotez cu o anumita cantitate care sa imi permita acoperirea totala a manerului pompei dupa care ma bag la alimentat , astfel scap de miros si de pete pe pantaloni .
Prima data poate parea ciudat insa am vazut aceasta metoda prin alte parti ale Europei si am inceput sa o pun in practica.
Nu sunt omul care asteapta sa fie servit cu orice pret (masina are o culoare mai pretentioasa iar grasimea motorinei atrage praful care la randul lui este supervizibil pe masina + majoritatea personalului din cadrul statiei lucreaza 12 ore si nu mai au aceeasi amabilitate ca si la inceputul turei 'tre sa ii mai credem si noi" )deci ma conformez

04 Apr 2007, 12:20

Mie nu mi s-a intamplat inca sa alimentez si sa nu fie cineva deja acolo care sa imi bage motorina ... nici nu stiam de existenta servetelelor :)

04 Apr 2007, 14:09

Exact. Abia in ultimul timp apar de obicei baieti la benzinarii care servesc pompa, si cum am fost surprins sa aflu de problema asta va dati si singuri seama ca nici nu stiu cum miroase benzina :lol: .

Mihai, asta dovedeste doar ca umbli foarte mult cu masina, si cu atat mai buna alegere dieselul in cazul asta, dar benzinarii nu mor neparat de foame pt ca de obicei nu umbla atat de mult, altfel luau si ei mai degraba diesel. Si in cazul acestora cea mai mare parte din banii de restaurant bun (pe 2 zile in cazul acestora) oricum se duceau pe rata de la banca/asigurare suplimentara...

Gata ca o dam in damblale si se supara adminii...

PS oricum, cand o sa-mi iau si eu tdi o sa-mi asigur o pereche de manusi d-alea...

04 Apr 2007, 14:13

:lol:
Am putin peste 7500 km si peste o luna face un an masina...

04 Apr 2007, 14:18

Inseamna ca nu ti-ai facut calculele bine... sau si a ta produce motorina :P

04 Apr 2007, 14:26

Ma apropii, ma apropii... :lol:
Aveam de gand sa mergem mai mult dar nu s-a putut. Las' ca ne dezlantuim din vara!

10 Apr 2007, 08:26

Ultima alimentare facuta de la Mol. Motorul mi s-a parut mai zgomotos plus ca nu mai tragea asa de bine ca inainte. Am bagat apoi de la Petrom Euro Diesel 4 si motorul si-a revenit. Plus ca la 140 Km/h cu motorina de la Mol turometrul arata 3000 rpm spre deosebire de Petrom care era pe la 2800 rpm la aceeasi viteza.
Pana acum am bagat de la OMV, Petrom, Rompetrol si Mol. De OMV nu ma pot pronunta ca a fost primul plin, de Rompetrol si Petrom am fost multumit, de Mol dezamagit. (si am mai pierdut si 5 minute sa-mi fac card). :D

10 Apr 2007, 20:30

<offtopic>

$1 scrie:$2lus ca la 140 Km/h cu motorina de la Mol turometrul arata 3000 rpm spre deosebire de Petrom care era pe la 2800 rpm la aceeasi viteza.

Ia-o ca si o informatie, nu flame.

Daca ce spui tu e adevarat, vitezometrul tau arata aiurea. De ce? Pentru ca, mergand in aceeasi treapta (sa zicem a 5-a), si presupunand ca ambreiajul nu patineaza (cum e si normal dealtfel), raportul intre viteza de rotatie a arborelui cotit si viteza de rotatie a rotii este [b]FIX[b]. Ce inseamna asta? Orice ai face, la aceeasi viteza de deplasare, motorul TREBUIE sa aiba aceeasi turatie in ambele cazuri.

</offtopic>

Ieri am facut plinul cu Evo 5 de la MOL Pitesti (cel de pe dreapta in sensul de iesire din Pitesti spre Curtea de Arges). Concluzia: benzina aia nu cred ca e altceva decat o benzina ordinara de CO 95. Eu de obicei fac plinul de la MOL-ul dintre Cora de la Lujerului si Cotroceni si cu aia merge super. Abia astept sa golesc rezervorul.

11 Apr 2007, 07:31

@bkraptor MOL-ul respectiv , de fapt nu prea e MOL, e franciza :D , a fost Shell si l-au luat neste "baetzi" si au vorbit cu MOL-ul de peste drum, care e "autentic", sa ia de la ei produse petroliere. Numai ca asa intelege romanasu', 3/4 produs bun, 1/4 umplutura 8)

11 Apr 2007, 08:27

eu alimentez de la mol. am incercat si evo (e5) si tempo (e4). si mie mi s-a parut ca evo arde un pic mai repede, asa ca am ramas la tempo de care sint foarte multumit.
am alimentat si de la omv si de la petrom, dar scotea cam mult fum masina. asa ca, din nou, mol tempo. alimentez de la o singura statie (dorobantilor, pt. clujeni).
inca n-am incercat rompetrol si lukoil.
pt cine nu se uita la semnatura: tddi, 90cp.

11 Apr 2007, 10:02

Am alimentat si eu d pe dorobantilor si motorina de acolo chiar e buna, spre deosebire de cea din Omv-ul d mai sus...

18 Apr 2007, 08:43

Pentru cei din Craiova: NU alimentati cu motorina de la Rompetrolul din Valea Rosie (intersectia mare de langa piata). Eu am facut greseala sa alimentez de acolo si am ajuns cu masina in service. Concluzia celor din service: cea mai proasta motorina posibila (stiau cum mergea masina cand am fost cu ea in service acum o saptamana pentru revizie - tot cu rompetrol dar de la alta statie)

19 Apr 2007, 07:36

Ultima alimentare: Rompetrol - foarte multumit. Pana acvum raman intre Rompetrol si Petrom. O sa mai incerc OMV sau Petrom V si vad ce se intampla. Am exclus Mol.

19 Apr 2007, 07:51

$1 scrie:$2ltima alimentare: Rompetrol - foarte multumit. Pana acvum raman intre Rompetrol si Petrom. O sa mai incerc OMV sau Petrom V si vad ce se intampla. Am exclus Mol.

Unde ai facut ultima alimentare , la ce statie ca citisem despre o alimentare la Navodari si nu ai fost multumit

19 Apr 2007, 07:55

Nu am spus ca nu am fost multumit de statia din Navodari. Atunci alimentasem de la o statie chiar de langa combinat pe acolo pe soseaua aia (nu stiu cum ii zice :))
Din Cta am alimentat de la statia care este la capatul lui Mircea si se intersecteaza cu aia pe la care trece tramvaiul (nu am invatat inca numele strazilor fiind de prin august 2006 in cta) o data si altadata de pe Tomis, la iesire spre Carrefour.

19 Apr 2007, 08:08

Eu de obicei bagam Sprint Diesel de la OMV sau PetromV, iar motorul mi se parea zgomotos si chiar ma plangeam ca nu o sa ma obisnuiesc niciodata cu dieselul. Dupa aceea am trecut pe Rompetrol Efix si am sesizat diferenta, mult mai outin zgomot. De vreo 2 saptamani am descoperit insa MOL Evo 5 si lucrurile s-au schimbat radical - in masina e liniste perfecta! Asa de mult mi-a placut aceasta motorina incat am facut plinul si eu de obicei nu umplu rezervorul mai mult de jumatate. Concluzia: Chiar daca este ceva mai scumpa, Mol Evo 5 rules!

19 Apr 2007, 08:26

$1 scrie:$2u am spus ca nu am fost multumit de statia din Navodari. Atunci alimentasem de la o statie chiar de langa combinat pe acolo pe soseaua aia (nu stiu cum ii zice :))
Din Cta am alimentat de la statia care este la capatul lui Mircea si se intersecteaza cu aia pe la care trece tramvaiul (nu am invatat inca numele strazilor fiind de prin august 2006 in cta) o data si altadata de pe Tomis, la iesire spre Carrefour.

Este numai o singura statie in Navodari (cea de langa combinat) , despre care am mai discutat pe forum , unde calitatea este buna , insa depozitarea este mai putin buna.

BDW daca ai timp si mai treci pe acolo sa faci si un mic ocol pe la parcarea din fata Pavilionului Rompetrol sa vezi acolo o parcare plina cu Forduri , mai ceva de cum vezi pe la reprezentatnte.
Ultima oară modificat de dmmoisi pe 19 Apr 2007, 08:30, modificat 1 dată în total.

19 Apr 2007, 08:27

Eu am bagat Mol data trecuta da nu 5 si nu mi-a placut deloc. Motorul zgomotos. Sa incerc si asta? Evo 5?

19 Apr 2007, 09:03

Eu bag de cateva luni numai de la Rompetrol (statia de la iesire din Constanta spre Ovidiu) ; de doua luni am zis sa nu mai fac concesii si am bagat Super 98 si sunt multumit.

19 Apr 2007, 10:04

Si eu am incercat Mol obisnuit si nu mi-a placut. Evo 5 este cu totul atceva, vei simti diferenta.

19 Apr 2007, 11:51

Am facut si eu aseara plinul de la Rompetrol cu motorina EFIX....am sa revin cu pareri....

30 Apr 2007, 08:35

Cum alecsutzu nu a revenit cu pareri privind plinul de la Rompetrol vin eu si spun ca am bagat de la Petrom V de-aia de 3,47 lei si apoi Rompetrol efix. Ambele foarte bune doar ca OMV-ul mi se pare cam scump. Raman pe Rompetrol.

30 Apr 2007, 10:15

am facut si eu un plin de la Rompetrol (motorina Efix euro 4 - normala). pana acum am alimentat strict de la OMV.

primele impresii:

1. acceleratie mai buna
2. fum mai putin cand o calc la podea
3. mi se pare putin mai silentios motorul

o sa vad daca si consumul este ok... mai am 1/2 rezervor..

impresiile sun "la cald" ca sa zic asa :D . nu stiu daca tehnic se confirma dar asa simt masina dupa ca am alimentat cu efix...
Răspunde