ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

26 Feb 2010, 10:55

multam de info ;) si de invitatie! nu poci, la ora aia sper sa fiu in arges, ma asteapta un sarbatorit! sa traiasca!!!

26 Feb 2010, 11:23

$1 scrie:$2yovany daca erai acasa cand te.a cautat Vali acum deja erai documentat cum o cheama pe "a mica". :)

... sau poate avea un ochi umflat si dorinta arzatoare de a nu mai intreba niciodata de soarta printesei de Moldova. b-(
Poate ca Don Giovani, bandit de Oltenia cum il stim, a evaluat variantele si a ales sa nu-si asume riscuri.

:D

26 Feb 2010, 11:46

cu cea mai mare placere, si distractie placuta si tie!

26 Feb 2010, 17:34

Buna seara tuturor. :)
Se pare ca am scapat de iarna,frumos este cand totul e verde. ;)

26 Feb 2010, 17:40

asadar, spor la vopsit copacii.

26 Feb 2010, 18:38

de unde verde, ca la noi totul e cenusiu si uscat, plus ca dupa topirea zapezii tot orasul e un imens tomberon de gunoi asortat cu rahati de caine :(

26 Feb 2010, 19:26

aha se si poate si mai rau. la noi e mizerie mare, dar mai mult in sensul de noroi.

26 Feb 2010, 23:31

Te inseli Nic,chiar mi-am dorit mult sa il cunosc pe taticu,dar nu s-a putut pentru ca eram la tara si pana sa ajung eu in Craiova el deja plecase,desi putea sa innopteze si la Craiova :-"...si nu aveam de ce sa am un ochi umflat,ca doar nu suntem in jungla,si taticu e om serios si nu s-ar preta la asemenea gesturi,si oricum nu imi e frica de bataie...ca am mai luat :)) ...plus ca trebuia sa dea atat de tare incat sa nu apuc sa dau un telefon,ca altfel...vedeai continuarea la Pro tv :D
Noapte buna all! I-) (:| :-h

27 Feb 2010, 00:01

Evident, era o gluma. Cat despre mafia din Craiova, aia nu e de gluma. Din pacate.
Noapte buna fordisti!

28 Feb 2010, 20:36

$1 scrie:$2ha se si poate si mai rau. la noi e mizerie mare, dar mai mult in sensul de noroi.

mdaaa... dupa ce n-am avut probleme cu nametii, am reusit ieri sa raman blocat in noroi.... :((

28 Feb 2010, 21:07

Da' ce-ai patit???? Ai fost la pescuit, ca numai acolo se mai intampla istorii dintr-astea. :D

28 Feb 2010, 21:16

nop... la un bunic in curte, pamantul mustea de apa, s-a surpat zona pe unde e trasa conducta de apa, am ramas suspendat pe stanga spate.
sa traiasca U650!!! :D =D>

01 Mar 2010, 06:35

Buna de dimineata stimati colegi si colege...
Taticule te-ai trezit :D
Nashule matale cred ca deja bausi cafa :)
Ce o mai face olteanca bucurestenizata...nu mai zice nimic :-/ :-*

01 Mar 2010, 06:40

Neatza!!!
Eu sunt deja gata de plecare, nasha-tau cred ca acum vreo ora, doua abia s-a culcat, iar de olteanca nu stiu nimic. ;) :D

01 Mar 2010, 12:57

As putea sa zic : "La Multi Ani !" tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe forum, cu ocazia zilei de 1 Martie.
Dar era mai frumos sa vina din partea unui barbat.

01 Mar 2010, 13:01

Sa inteleg ca daca va zic barbatii azi La multi ani! (apropos, pentru ce?) va face sa va simtiti mai bine? Io sunt un porc :@).

01 Mar 2010, 13:41

d-ala ordinar de la colt de strada. pretenii stiu de ce.

01 Mar 2010, 13:51

Cum poti sa-i urezi unei femei "La multi ani!" cand ea vrea sa creada ca are cat mai putini?

01 Mar 2010, 14:00

PENTRU REPREZENTANTELE SEULUI FRUMOS,INDIFERENT DE VARSTA:[b]

Multa sanatate,liniste sufleteasca si sa fiti iubite cu ocazia zilei de 1 Martie,zi marcanta a inceputului primaverii.

Sarut-mana. :)
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

01 Mar 2010, 16:10

ei, asa da !

si sa nu imi ziceti ca prietenelor voastre/sotiilor nu le-ati zis "la multi ani" sau ca nu le-ati luat macar o floare, un martisor, ca nu va cred.
daca va incadrati in cealalta categorie, atunci rusinica :|

01 Mar 2010, 18:50

Imi cer scuze intregului forum ca nu am mai scris un X in cuvantul sexului din mesajul anterior si ca nu am cumparat martisor prietenei mele,deoarece nu am. :-??

Daca domnisoara chefdejoaca ar fi mentionat si "amantei",acolo poate ma incadram. :)
Sper ca nu e bibanica40 pe aici. :-S ;)

Mami daca totusi vezi,sarut-mana si nu uita ca te iubesc. :x >:D< :"> :P :D/ :D/ :D/

01 Mar 2010, 20:15

Eu n-am luat martisor la nevasta pt ca inca mai caut nevasta perfecta. Bucatareasa excelenta si obsedata de sex. Cum nu exista asa ceva, o sa iau doua neveste, cate una buna la fiecare in parte.

01 Mar 2010, 21:17

vezi ca e greu (daca nu imposibil) sa gasesti una obsedata de sex numai cu tine ;)

01 Mar 2010, 23:09

sa-mi fie..... sa nu-mi fie rusinica...???!!! nu stiu. nu i-am spus la multi ani pentru ca nu a implinit nicio varsta si nici nu a fost vreun sfant azi. aaa, i-am spus "te iubesc mai putin decat maine". m-am mai scos un pic, nu? si i-am luat si o planta. vie, nu moarta! planta ce va fi transferata intr-o curte candva. "la multi ani" ii voi spune zilele urmatoare cand vom implini o frumoasa varsta! :)

02 Mar 2010, 09:38

La multi ani, chefdejoaca!

02 Mar 2010, 09:44

La Multi Ani, domnisoara chefdejoaca ! @};- :-*

02 Mar 2010, 10:01

aceleasi urari si din partea mea!!! @};-

02 Mar 2010, 10:20

@};-

02 Mar 2010, 10:44

>:D<
multumesc tuturor.

02 Mar 2010, 12:33

Sarut-mana ,sa fii sanatoasa si iubita de un barbat frumos.
LA MULTI ANI.
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Sa ne lasi vorba pentru pupicuri cui ne adresam. :)

Salut finule. :))
Ultima oară modificat de bibanu47 pe 02 Mar 2010, 12:42, modificat 1 dată în total.
Răspunde