Salut!
centaur - Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi!
Freelander II - tavita e pe stoc. 151 ron - minus...stii tu. Covorase de cauciuc putem sa-ti oferim de la o alta fabrica. Au design un pic diferit. Vezi mai jos toate detaliile.
Pentru Freelander II avem pe stoc negre si beige, ambele fara heelpad de mocheta.
BMW2002..., dar de care? Seria 3, 5, 7 sau X5? Ce mocheta? Ce margini? Doresti sau nu si sisteme de fixare? Vezi pe paginile anterioare (sau la galerie - butonul de la sfarsitul posturilor mele) toata modalitatea de configurare a covoraselor de mocheta standard.
FLORIN_CRO - 235 ron e cea culisanta. De focus II nu mai avem pe stoc, dar urmaza sa primim in cateva zile. Asteptam sa fim programati pentru ridicarea comenzii.
Toate reducerile sunt mai sus. Le gasesti si in postul meu din 08.03.
coldone - Luxus evident ca sunt altceva.
Ca un corolar: Leon II, carrera antracit, margine normala (ce culoare?), prinderi ovale complete la covorasul soferului.
Da?
Daca da, te rog sa-mi scrii si ce culoare sa aiba marginile si un numar de telefon.
Alt produs! Nu foarte nou, doar ca nu am avut eu vreme sa postez pe topic...
Covorasele apartinand acestei categorii se configureaza de catre client si se produc doar pe baza de comanda, conform specificatiilor dorite.
Termenul de livrare este de 2-4 saptamani.
La preluarea comenzii, inainte de lansarea in fabricatie, se emite o factura proforma si trebuie achitat prin transfer bancar un avans de minim 25% din valoarea comenzii.
Toate covorasele sunt speciale pe model de masina si sunt aproape 700 de modele de masini in catalog.
Materialele sunt de calitate foarte buna si nu au miros.
Covorasele au spatele de cauciuc anti-alunecare (tip solzi de peste) si vin echipate cu sisteme de fixare cel putin la covorasul soferului.
Modelul Special I poate fi din cauciuc negru sau gri, iar locul de sprijin al picioarelor soferului poate avea sau nu, o mocheta suplimentara aplicata. Aceasta mocheta este de cea mai buna calitate existenta si se poate comanda in diverse culori.
Modelul Special II este din cauciuc beige. La acesta nu se poate aplica mocheta.
Se pot comanda si separat cele pentru locurile din fata.
Preturi retail:
• Special I cu heelpad de cauciuc - 140 ron (toate 4 buc) ; 115 ron (cele din fata)
• Special I cu heelpad de mocheta – 155 ron (toate 4 buc) ; 130 ron (cele din fata)
• Special II beige - 155 ron (toate 4 buc) ; 130 ron (cele din fata)
• Pentru camioane si pentru masini cu mai mult de 5 locuri – urmeaza preturile... nu le stim deocamdata.
Multumesc!
Mircea
http://www.rimimg.ro