de adicristea » 08 Mar 2010, 14:23
Eu inca nu am vazut HL, il am in format DVD. Dar a fost aseara pe PROTV si, in pauza meciului (parca), m-am uitat putin. Cat sa fi vazut, 10 minute? In 10 minute alea mi s-a parut un film atat de jalnic din pct de vedere al realitatii. Avem asa: am prins cand se duce actorul din rolul principal, prima oara cand intra el in echipa cu dezamorsarile, sa dezamorseze bombele alea 6 de apar si in trailer. In afara de faptul ca a ignorat un ordin al comandantului direct (care ii spunea sa trimita robotul, el nu si nu, batman, se duce el), cand a ajuns acolo a taiat 2 fire fara sa aiba nici o emotie (unul verde si unul galben). Dupa care cica gata. Umblase cu grija cu firele alea... dupa care l-a descoperit pe ala rosu si... ghici ce, trage de el parca era coarda elastica, nu era vorba de o bomba. WTF, man, vorbim despre o bomba! Din pct asta de vedere Avatar era peste pentru ca s-a vrut de la cap la coada o poveste fantastica, nu una reala. Sper ca atunci cand vad intregul film sa-mi schimb parerea, dar primul contact cu HL nu a fost prea placut.
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®