ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
23 Apr 2007, 12:44
Luati de la cineva un " libertatea" de azi (nu dati banii pe ziar ca nu merita

). Nu au pus articolul si pe net. E despre un inginer pensionat care are un Ford T. Eu zic ca trebuie sa il cautam sa il facem membru de onoare.
23 Apr 2007, 12:47
Uite o idee interesanta!
Subscriu, este printre ocaziile rare.
23 Apr 2007, 14:47
Masina din articol a fost expusa, impreuna cu o Skoda - vedeti in poza - in fata restaurantului Caru cu Bere cu ocazia redeschiderii lui, in octombrie anul trecut.
Stiu toate aceste deoarece sunt coleg cu baiatul inginerului pensionar, asa ca daca e cazul, pot ajuta la "gasirea" lui.
23 Apr 2007, 14:48
Si eu sunt pentru, este o idee super, iar o asemenea actiune ar imbunatati chiar si imaginea clubului. Cum dam de acest om? Sunt foarte curios sa vad si eu asemenea exemplar functionand. Cred ca l-am vazut pe om acum cateva luni pe la Aviatorilor, dar a fost greu sa ma uit mai bine la masina, eram pe jos, astfel ca am aruncat numai cateva priviri asupra masinii.
23 Apr 2007, 14:51
scuze, scriu de la birou, si nu am putut atasa pozele - era vorba de o masinuta mai veche, de prin 1914, daca nu ma insel.
oferta de ajutor ramana insa valabila
23 Apr 2007, 17:44
subscriu! ar fi super sa`l avem printre noi...cred ca este unic in tara!
23 Apr 2007, 18:27
Votez pentru!... De la un astfel de om inveti numai uitandu-te la el...
23 Apr 2007, 19:48
sunt de acord cu voi
Merita !!!
23 Apr 2007, 19:57
si eu sunt pentru...dar sa vedem daca accepta si el
23 Apr 2007, 20:55
subscriu. pot negocia eu, daca nu va tine sharmu' :p
23 Apr 2007, 21:09
Pot sa am o parere? Ideea e buna (ca doar e a mea...glumesc)...acest om merita toata recunostinta iubitorilor de masini, si mai ales a iubitorilor de Ford(drept dovada sunt sigur ca multi dintre noi nu au ramas indiferenti la citirea articolului respectiv). Are cineva contact cu o firma care face cupe pt competitii sau trofee pt diferite evenimentei? Sau placute de cristal gravate? Propun sa strangem bani si sa facem un trofeu din asta...sau ceva asemanator (inscriptionat cu numele distinsului si cu sigla clubford), simbolic si sa ne prezentam la domnul inginer. Eventual ii chemam si pe uratii de la Libertatea sa vada lumea ce fapte bune facem
Ce ziceti? Nu vi se rupe... sufletu'?
23 Apr 2007, 21:14
idee buna. eu ma inscriu in "cursa"
23 Apr 2007, 21:14
ba mi s-a rupt ... nici nu imi inchipuiam ca ai asa un suflet de artist
23 Apr 2007, 22:26
De placute de cristal gravate o sa ma interesez eu pentru ca stiu de o firma de aici de prin zona. O sa intreb de niste preturi si va dau de stire. De cupe nu stiu nimic.
23 Apr 2007, 22:35
fff buna idee. sunt de acord!
23 Apr 2007, 22:54
De cupe pot sa ma interesez eu. Firma unde lucrez a facut o cupa de genul asta pentru campionatul de table...
23 Apr 2007, 22:56
$1 scrie:$2e cupe pot sa ma interesez eu. Firma unde lucrez a facut o cupa de genul asta pentru campionatul de table...
da, da ... si saluta-le pe Violeta, Andreea, Alina si Adriana de la Marketing
23 Apr 2007, 23:31
http://www.cupe-medalii.ro/ro_cupe.php
Din cate stiu si Tiriac are un Ford T. Iar cel mai vechi din tara se pare ca e asta:
(l-am pozat anul trecut in Octombrie in Cuty Mall).
24 Apr 2007, 02:22
Masina lui Michel Dumitrescu nu e Ford T (cum scrie in Libertatea) ci Ford A.
Am avut privilegiul sa merg cu masina aia si sa-l cunosc pe proprietar. Este un om deosebit.
Masina este in totalitate o bijuterie, dar doua "gadget"-uri m-au dat pe spate:
1. Semnalizarile laterale, amplasate pe aripile spate, nu numai ca se aprind, ci se misca sus/jos ca si cum dau biciclistii si carutasii din mana cand schimba directia (sau cum ar trebui sa dea

)
2. Pe busonul radiatorului e o statueta. Prin statueta trece un tub de sticla care e termometru. In mod normal vezi prin acea fanta a statuetei, dar cand se incinge, gaura devine colorata.
Aveam undeva notat nr lui de tel, daca trebuie il caut.
Ar fi excelent sa poata veni la o intalnire Ford.
24 Apr 2007, 10:45
Cupa nu ar da asa bine....nu e eleganta....mai misto ar merge o placuta de cristal si eventual impreuna cu o medalie pt "Membru de Onoare In Cadrul ClubFordRomania" Si pe rand nou "CFOR"
Parerea mea.
Si ar fi misto de luat legatura cu el si de organizat o intalnire, unde poate toata lumea sa admire bijuteria. Ma gandeam undeva in weekend`ul 12-13Mai ca atunci sunt si eu in bucuresti
24 Apr 2007, 13:32
$1 scrie:$2are dintre aceste Ford A e in discutie?
Nu apare in pozele tale.
Despte masina asta este vorba:
24 Apr 2007, 13:58
Ce tot mintiti poporul cu ziarul?
Cel mai "tare" Ford din Romania este al fiecaruia!