1) Nu sunt cocalar...
2)In ce am postat am postrat nu ca sa ma laud eu ce muschi am si ca tata socru e cu p_ _a mare...
3) Am postat anumiote perioade din perioada mea de soferie de 5 ani in care nu am avut decat trei incidente mari si late, patru...scuzati-ma...Dintre care trei au fost frectie la picior de lemn din cauza domnului organ... Nici de cum eu...Si ceea ce am facut eu a fost o scoatere din mana asa zisei "legi" aplicata de niste mucosi de politisti iesiti de pe bancile scolii...si cred ei ca au dat marea lovitura in viata lor de politisti...
4) Nu incalc regulile de circulatie decat cine stie cum...Sa fie urgenta in cadrul familiei... Ex: anu trecut i sa facut lu tata rau...Trebuia sa ia niste pastile ca sa ii treaca...Era urgent...ma sunat si in maxim 20 de min am fost la el...La tzara...Nu murea tatal meu sau cine stie ce se putea intamla mai grav din cauza unui permis...Ma PI _ _ M pe el de permis si de tot...Era vina mea daca eram prins cu 220 la ora...Dar las totul la oparte ptr asa ceva...
5) Am un prieten care este pilot...Lucreaza pe elicopter...Sa tinut un jegos de militian sa ii ia permisul vreo jumatate de an...Ca asa avea el boala...Omu la mansha nu bea...Dar intro zi a venit cu elicopterul la marginea unui sat unde dadea cu erbicide pe o sola...Stiind ca sunt niste prieteni la o carciuma a aterizat si a intrat acolo...Domnu organ era in carciuma in timpul serviciului...Da...Stim sa zicem de legile din romania... Sa pus asta a luat o bere, a baut-o si a iesit din carciuma...Militianu dupa el nestiind ca este pilot si crezand ca este cu masina a iesit repede dupa el...Si asta il intreaba...Ma vrei sa-mi iei permisul...Vino la elicopter sa ti-l dau...
6) Nu mai fiti lupii moralisti ca ce se afla in trecutul vostru...Numai voi stiti da va C_ C _T_ pe voi...
7) De curand nu mai fac taximetrie...Dar am vacut 4 ani si mi-a ajuns...Nu e o meserie usoara...Ba din contra...Luatio o masina in locatie macar o zi...De curiozitate si incercati sa traiti din banii castigati de pe urma ei...Asta e una...Dar cand ti se strica masina si tre sa ajungi urgent undeva...Si nu vb de Infectia de Bucuresti...Vb de alt orash...Sinaia spre exemplu...Te duci la Sinaia si vii dupa munte cand a inceput om ploaie urata...Iei taxiul ca masina o ai la hotel, cabana...Etc...Atunci omu ala e bun ca te duce acasa...Da dupa ce ii platesti cursa...Zici:"ia uite jegosul cat mi-a luat...E regim de taxi...Plus de asta un taximetrist adevarat are atestat de taximetrist care se face printr-o scoala de atestate care costa o galagie de bani, prin care dai un examen, il iei bine, nu, iar bine, depinde de cat inveti...E agreeat de ARR...Sunt taxe pe care le platesti...In cazul in care ai efectuat o cursa cu un taxi pe o anumita firma...19% din banii de pe cursa aia sunt TVA pe care ii plateste la stat, Ceasurile alea au o memorie fiscala interna care nu se poate juca nimeni cu ea cum vrea muschiul lui...Si multe si multe altele...Acum nu zice nimeni ca sunt si cretini de taximetristi...sau care nu au acte in regula sau care te fura pe fata...Da si cand esti in masina si ii zici omului in ultima clipa fa stanga....sau dreapta...Dupa caz...Ala ce sa faca mai intai?Sa faca toate comenzile posibile in fractiune de secunda ca sa trezit gheorghe ca acolo vrea el sa mearga...Si uite asa e deranjat cate un coleg de asta de pe forum de domnu taximetrist...
Ce incapabili sunteti...Nu pai priviti viata asta atat de roz si mai vedetiva de realitatea din ziua de azi...Nu mai fiti aia corectii ca nu va crede nimeni...Si app Domnu Admin...Nu stiam de chestia aia...Da ma starnit rau colegul de pe forum aseara si de aceea am deschis mai multe rubrici...
Sa va mai zic ceva...De la orice prost ai de invatat ceva!!! Eu am un paznic la ferma si nu are mai mult de 4 clase, dar mi-a aratat ca cu un metru de sarma leaga 10 saci de grau la gura...Care imi zice cum...Intradevar chiar il cred destept...Pana atunci abtineti-va...
App de zicala:"Traim in Romania si ne ocupa tot timpul" Nu e scornita de Mircea Badea vcare ptr mine nu e decat un mascarici si pe care nu-l inghit ca e idiot! Stiam replica asta de ani de zile pana sa apara el la tv cu ziarele in fata facand misto de anumite persoane...
App..Rubrica asta a fost deschisa ptr idei cum sa ne ferim de militia care nu intotdeanua are dreptate si nu e in regula dar stie sa aplice legea...
iar daca tie ti-ar frana un militian brusc ca i sa parut lui ca ca zboara fluturi ...Tu ce ai bface in cazul asta...?Cred ca ai raspunde cu calmitate...As frana si mi-as vedea de drum...ei au intotdeauna dreptate...Nu cred...Te enerveaza un taximetrist...care poate are cine stie ce scoli...Dar nu ar loc de munca ca asta este si face taximetrie....dar militianu are legea in mana...La Tulcea am mai vazut un idiot de militian moldovean de origine...De prin Iasi...Era in timpul muncii...Nevasta-sa prin orash cu treaba si se intalnesc pe aceeasi strada dar vis-a-vis unul de celalalt...Pe trotuare diferite...O straiga pe nevasta-sa sa vina la el si sa tranverseze in felul asta prin loc nepermis...ca na...era barbasu...Si idiotu ii zice...Doamna va rog actul de identitate ca ati trecut prin loc nepermis va dau amenda, eu te-as ierta, da legea nu te iarta...Si chiar ia dat amenda...
Scuze ptr greselile de ortografie...Scriu repede si nu ma uit...Plus ca scriu de pe un Not pad...Ma incurc in tastele astea mici...